icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

doty1
19. jan 2015

@ejuska79 to mal pravdu, nedá sa to čítať ako román.....ja to preto prepletám tými poviedkami.

lucka112358
23. jan 2015

Ja som čítala od Nicholasa Sparksa Najdlhšiu cestu a chytilo ma to, tak som sa pustila aj do jeho Zápisníku jednej lásky. A predtým som čítala od Coelha: Veronika sa rozhodla zomrieť. 🙂

helencek
23. jan 2015

Stephen King..Pan Mercedes..milujem jeho knihy 🙂

petruska77
autor
24. jan 2015

Lisa Gardnerova - Milujem ta viac
dost napinave, ani som nedychala 🙂

dana_l
24. jan 2015

The Brass Verdict - Michael Connelly

lucka112358
27. jan 2015

tak som sa nakoniec včera pustila do Rámájany 🙂 uvidím, aké to bude 🙂

sylvia225
27. jan 2015

ja finišujem s trilógiu Storočie od Kena Folletta ... už je rok 1988 a mám prečítať iba zopár strán. Aj mi bude ľúto, že som dočítala, niekedy sú aj 3 knihy málo 🙂

bobocka
27. jan 2015

docitala som od mitchellovej odviate vetrom 1,2,nasledne na to scarlett od ripleyovej a ked som sa uz dostala do toho obdobia,tak som zacala citat od jakesa sever a juh a po nom to bude jeho laska a vojna a nasledne nebo a peklo.a uz teraz sa tesim ako sa zas a znova vrhnem na puzovho krstneho otca a stastnu putnicku.co dodat...stare osvedcene klasiky su moja srdcovka.mozem to citat zas a znova,nikdy sa mi nezunuju 🙂

ka3ne
27. jan 2015

prosím vás nemate niekto v pdf formate cressfire (obnažená, neskrotná, spútaná) ? Ďakujem pekne

andrejta
27. jan 2015

Dominik Dán - Jednou nohou v hrobe

ana85
27. jan 2015

citam knihu A dost! trosku o francuzskej vychove deti 🙂 celkom zaujimave.

desszi
27. jan 2015

Lubo Hudo - Presstituti vs. Konspirátori 🙂 a zase sa vymykam 😀

janellina
27. jan 2015

@meusicka práve začínam od johanny čítať Búrlivé vyznanie 🙂

titkovamiriam
27. jan 2015

Jozef Banáš-velestur

fra
27. jan 2015

Karl Zuchardt: Umri, blázon !

25daniela
27. jan 2015

Egyptan Sinuhe

meusicka
28. jan 2015

@janellina ona je moje osviezenie, teraz som citala od nej knihu, prvy krat v nemeckom jazyku, ale aj tak sa mi pacila 😀

ja som teraz docitala Zlodejku knih, super, knizka, aj som si poplakala, a teraz mam zase na nocnom stoliku oblbovak od La vyrlr Spencer 😝

potom chcem zacat citat Biancu od Eleganta. tiez v NJ, tak som zvedava ako sa nou prekusem 😀

meusicka
28. jan 2015

@bobocka z obdobia Sever proti Juhu je aj knizka Popol vo vetre od Woodiwiss. citala som ju asi 3x. s takym sviezim humorom a romantikou 😉

gapre
28. jan 2015

prave citam 5 jazykov lasky,predtim 50 odtienov,a uz strasne dlho mam rozcitanu Lolitu od Nabokova,ale asi ju ani nedocitam,nemam na to nervy 😠

lavinis
28. jan 2015

Ken Follett - Fall of Giants
http://www.martinus.sk/?uItem=106083

petruska77
autor
1. feb 2015

Jessica Brockmole - Listy z ostrova Skye
take prijemne pohodove romanticke citanie

espritka29
8. feb 2015

Okrem skrípt, literatúry k bakalárke si nájdem večer pred spaním čas na Šlabikár šťastia od P.Hiraxa Baričáka 🙂

kadri
8. feb 2015

norsky spisovatel christensen - beatles. roman o 4 kamaratoch pubertakoch z obdobia beatlemanie 🙂

mysiatko
8. feb 2015

@ka3ne ak si ešte nenašla tak ja mám

ka3ne
9. feb 2015

Jeej nie nie nenasla a uz som si myslela ze ani nenajdem ... Budem vam fakt vdacna ak mate 🙂

ka3ne
9. feb 2015

@mysiatko jeej nie nenasla :D fakt mate ? Budem velmi vdacna 🙂

ejuska79
9. feb 2015

ja som zacala od Waltariho - Neprátelé lidstva... v slovenčine sa zohnať nedá, ani cez antikvariáty...

lavinis
9. feb 2015

@ejuska79 na tohto spisovateľa sa chystám už roky a nie a nie sa k nemu dostať 🙂

ejuska79
9. feb 2015

@lavinis ja som citala len egyptana sinuhet, ale teda to je super kniha, ak mas rada historiu a teraz tuto, je z obdobia prenasledovania prvych krestanov v rimskej risi... tak snad bude dobra aj ta, este som len zacala 🙂

agnes9
9. feb 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Ja som v porodnici zacala citat Nebo nie je vymysle no akosi ho teraz nemam cas docitat 🙂