Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@lilimoni dom v strani by ma akurat tak rozculoval...mam tu live verziu, len zo susedneho ostrova 😀
Ja som nedavno docitala 100 rocny starec ktory vyskocil z okna a zmizol...a hned som aj pozrela film
Ja som prave docitala Muz menom Ove od Fredrika Backmana. Super kniha, odporucam
Labyrint od Kate Mossovej, Karibské tajomstvo od Agatha Christie, Čínske vraždy klincom od Robert van Gulik
Odsúdení prežiť (Wendy Holden) - odporucam 😉
Kuzelne upratovanie😂😂😂
5 JAZYKOV LASKY....VRELE ODPIRUCAM 😊
Ja mám rozčitanu seriu L.R.Ward Bratrstvo černé dýky,velmi sa mi to páči.Určite odporúčam.
@bohumila21 od praschl-bichler by som strasne chcela "lasky a manzelstva habsburgovcov" a neviem to nikde zohnat ☹
akurat som docitala Stalkera a idem na Krv na snehu - idealne citanie tesne pred porodom 😀 😀 😀
@tomiholjubavi my ju asi mame, ale len na pozicanie 🙂
Gaby Hauptmann - Mrtvy muz, dobry muz 😀
@tomiholjubavi na bazosi ste pozerali ja tam kupujem tieto knihy 🙂
5 jazykov lásky 🙂
dočítala som od Anity Moorjani: "Umrieť a nájsť samú seba" a teraz čítam od Dr. Wayne-a Dyer-a: "Změňte své myšlenky, změňte svúj život - žít moudrostí taa"

Pre náročnejšie čitateľky - "Ako o život" od Alice Munroovej, nositeľky Nobelovej ceny za literatúru 2013.