icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

klariska1
11. aug 2015

Pre náročnejšie čitateľky - "Ako o život" od Alice Munroovej, nositeľky Nobelovej ceny za literatúru 2013.

tomiholjubavi
11. aug 2015

@lilimoni dom v strani by ma akurat tak rozculoval...mam tu live verziu, len zo susedneho ostrova 😀

xxixinka
11. aug 2015

Ja som nedavno docitala 100 rocny starec ktory vyskocil z okna a zmizol...a hned som aj pozrela film

ivanakal
11. aug 2015

Ja som prave docitala Muz menom Ove od Fredrika Backmana. Super kniha, odporucam

krtko76
11. aug 2015

Labyrint od Kate Mossovej, Karibské tajomstvo od Agatha Christie, Čínske vraždy klincom od Robert van Gulik

sidus
11. aug 2015

Odsúdení prežiť (Wendy Holden) - odporucam 😉

lasto
11. aug 2015

@sidus ahoj, nebudeš ju posúvať?

sidus
11. aug 2015

@lasto nie, mám ju tiež pozicanu

lasto
11. aug 2015

@sidus škoda ☹

dominka11
2. sep 2015

Kuzelne upratovanie😂😂😂

zuzin78
2. sep 2015

@xxixinka oplati sa citat ta kniha o starcekovi ....?

mimikas
2. sep 2015

@zuzin78 o storocnom starcekovi myslis? Oplati sa urcite, je velmi dobra 😀, ja som ju prave docitoala

meusicka
2. sep 2015

@zuzin78 starceka mam a ja precitaneho a pacil sa mi ale napr. moja svagrina mi k izku vratila s tym ze jej sa nepacila a ani ju neprecitala celu. Ja som si potom este kupila aj analfabetku a ta bola tiez dobra.

olivia85
2. sep 2015

5 JAZYKOV LASKY....VRELE ODPIRUCAM 😊

zuzin78
2. sep 2015

@meusicka
@mimikas ano knihu myslim ako ste napisali . Musim si ju kupit ( aj v bazari 🙂 )
Recenzie su na tuto knihu dobre

xxixinka
2. sep 2015

@zuzin78 je dobra..len zaciatok je nuda a to treba vydrzat a potom sa to zaujimavo rozbehne

disala
2. sep 2015

Ja mám rozčitanu seriu L.R.Ward Bratrstvo černé dýky,velmi sa mi to páči.Určite odporúčam.

bohumila21
2. sep 2015

ja mam rozcitane dve knizky a to tieto.. mna bavi takyto styl knih :D

ajana1
2. sep 2015

@zuzin78 je to jeden z najlepsich autorov dnesnej doby. Taktiez napisal aj Girl who saved the King of Sweden a The Little Lady who broke all the rules (teda taky nejaky titul) a moja najoblubenejsia je asi Girl.... ale urcite vsetky stoja za to

myleontina
2. sep 2015

Valkyry, alebo hocico od P.Coelha 🙂

tomiholjubavi
2. sep 2015

@bohumila21 od praschl-bichler by som strasne chcela "lasky a manzelstva habsburgovcov" a neviem to nikde zohnat ☹

jasminet
2. sep 2015

akurat som docitala Stalkera a idem na Krv na snehu - idealne citanie tesne pred porodom 😀 😀 😀

myleontina
2. sep 2015

@tomiholjubavi my ju asi mame, ale len na pozicanie 🙂

mirka414
2. sep 2015

Elektronickú knihu :

masinka
2. sep 2015

Gaby Hauptmann - Mrtvy muz, dobry muz 😀

jasminet
2. sep 2015

@masinka to znie inspirativne 😀 😀 😀

bohumila21
2. sep 2015

@tomiholjubavi na bazosi ste pozerali ja tam kupujem tieto knihy 🙂

reni1512
2. sep 2015

5 jazykov lásky 🙂

ajka006
2. sep 2015

dočítala som od Anity Moorjani: "Umrieť a nájsť samú seba" a teraz čítam od Dr. Wayne-a Dyer-a: "Změňte své myšlenky, změňte svúj život - žít moudrostí taa"

sisaka
2. sep 2015

@ajka006 skoro mi zabehlo. Ja som citala najpr Dr.Wayne Dyer (vies o tom, ze pred par dnami zomrel ☹ ) slovenske nazvy neviem a potom sa mi dostala do ruky kniha od Anity Moorjani - neuveritelny, silny pribeh, tu som docitala pred par tyzdnami.