Akú najdrahšiu vec ste si kúpili?
Možnosť anonymity, tak sa kľudne môžte podeliť.
Vynechajme bývanie alebo autá, alebo veci pre deti alebo rôzne spotrebiče.
Jednoducho, čo najdrahšie pre seba okrem vyššie spomenutých vecí ste si kedy kúpili?
Ja osobne asi parfém za 100€. 😆
Ďakujem že som sa mohla pochváliť a idem teraz makať, aby som mohla zarobiť ďalšie prachy čo môžem potom minúť na blbosti a cítiť sa previnilo, že planéta trpí pre moju blbosť.
Ďakujem že som sa mohla pochváliť a idem teraz makať, aby som mohla zarobiť ďalšie prachy čo môžem potom minúť na blbosti a cítiť sa previnilo, že planéta trpí pre moju blbosť.
@procrastique takto sa to robí, do psej matere 😁😁
Mam 2 mostíky v hube, ale to nie je rozmarínu, mo je nutné zlo 🤪
Pre mňa od mna najdrahšie su asi hodinky, tissot za 450
A druhé najdrahšie zimné turistické topánky zo série "drahé prípravy na dráhu dovolenku na Islande " 🤣 za 220...
Mam 2 mostíky v hube, ale to nie je rozmarínu, mo je nutné zlo 🤪
Pre mňa od mna najdrahšie su asi hodinky, tissot za 450
A druhé najdrahšie zimné turistické topánky zo série "drahé prípravy na dráhu dovolenku na Islande " 🤣 za 220...
@ichbinich nie mostíky,ale korunky. Som viac ako Sissi, ona mala iba dve korunky 🤣
Za tento rok ma napadne napríklad lyžiarska kombinéza 800€, nový notebook 1500€, kúpim určite v septembri keď vyjde aj nový mobil.
Kupujem každý rok letenky do exotiky, 2os, to je tiež okolo 1700€/os.
Medzi drahé a bizar nákupy tohto roku radím aj " kemp v akadémií real madrid " pre naše rodinné decko :D
Do jedného nešťastného zubu, ktorý narástol s neštandardným počtom koreňov som nasypala cez tisícku...
Chanel topánky, ktoré milujem som si kúpila ešte v dvoch farbách, len tak z roztopaše. 980€/ks.
Posteľ som si kúpila novú, 2000€ bez matraca...
Ooo a skoro som zabudla, zaplatila som si súkromné stretnutie so Santa clausom, cenovku ani nejdem písať...😂
@procrastique ja naraz 2 bundy po 1500 eur, nevedela som si vybrat farbu 🙈🤣
Aj telefon za 2800 som mala
Tak raz zacas mi svihne🙄, ale, uz sa snazim odolavat😤🤣
Bicykel
pred milion rokmi kabát za vyše tisíc korún,ale bol vlnený a klasický strih a klasický vzor,milovala som ho.
zrkadlovku za 1000eúr a makroobjektív za 600......iné objektívy nerátam,to také pálky neboli.
Pred pár mesiacmi dioptrické okuliare za skoro 600eúr,jedno sklo 200eúr 😨 a sú mi na dve veci,nevidím cez ne.
Zabudla som ešte zuby.....vyše 10 000.....vymenené všetky plomby,prerobené kanáliky,nejaké korunky...
Spoločné hobby s mužom - Harley Davidson cca 25 000, čo už baví nás to... Výlety, kávička a dobré jedlo s tým spojené
@anonym_autor komplet lyziarsku vystroj, cenu uz neviem... a pravidelne kazdu sezonu investujem do skipasov, to je uz pekna sumicka😀
Psa😁 do zvierat investujem vela a nic nelutujem 🥰
Pred deťmi aj veci za 300.. po deťoch ani ten parfem. ;D
kabelku za 2400 eur - kupila aj platila som to ja
prsia za 4200 eur 😀 - kupila aj platila som to ja
posledny drahy nakup bol v piatok - letenky za 1300 a hotel na 4 noci (ubytovanie s ranajkami) za 2930...ale ja som ti len kupila, platil muz 😀
ja sa neserkam, ja makam cely zivot, aj na sebe, aj sa vzdelavam...ja si to zasluzim 😀
@nyusika Aj tie prsia dopadli ako tie pery ? Tie máš teda na káčera Donalda.
@nyusika Aj tie prsia dopadli ako tie pery ? Tie máš teda na káčera Donalda.
@anonym_3ce78e povie trubica co to nevie napísať ani pod vlastným nickom 🥱
Asi skladací bicykel za 700 eur, a malo na ňom jazdím, to je to
Elektrokolo a vybavu na nej a naposledy bezkarskou vybavu na pristi zimu
hmm napr. slnecne okuliare za 500:D alebo kabat, sportova bunda... to je bezne tak 150-200EUR a to posledny kabat som si kupila fakt pred rokmi, cize teraz asi by stal viac :D Cizmy za 200EUR uz pred 20r... a stali za figu, takze dvakrat preveruj... inak celkovo na topankach miniem dost, zvykla som si v ecco kupit aj 2-3 pary pred dlhymi rokmi a to boli vyssie sumy.. ale boli super a do dnes su, bohuzail teraz si uz take nekupim aj keby som chcela
Ale inak, myslim, ze ziadny vystrelok.. co bolo fakt cez.. bola zimna bunda velkost na 4roky, pre dceru = 480EUR :DDD to ma srdce do teraz boli,aj ked je super ta bunda 😂
Z brigád ako študentka (hrdo sama) vodičák, nejakých 800 eur a výlet do Talianska spojený s koncertom mojej obľúbenej skupiny, tiež nejakých 700-800 dokopy to asi vyšlo.
A už ako pracujúca kurzy jazykov, to fakt bolo len pre mňa.
@anonym_autor profesionálny objektív na foťák cca 1800 eur a detskú autosedacku za presne 2000 eur ale tu nie pre seba ale pre firmu
Auto 189 000
moja mama si kupila matrac za 2000€ a ležala na ňom dokonca až raz.. 🙂 toto bola haluz najlepšia zatiaĺ 🙂
ale ináč toto je dobre, že ludia nevedia povedat svoj nazor iba pod anonymom, to tiež o niečo svedčí
to su podĺa mňa slabé osobnosti, mekoty
ale ináč toto je dobre, že ludia nevedia povedat svoj nazor iba pod anonymom, to tiež o niečo svedčí
@karolinakr celé toto diskusné fórum skončí ako komentáre v Novom čase.
Konečne sa môžu frustrované chudery a iní zúfalci prezentovať naplno
@karolinakr úbožiaci frustrovaní zo svojich nešťastných životov, nič iné .
Vďaka Bohu za takú možnosť, aspoň kúsok radosti do života im koník priniesol
Auto 189 000
@anonym_8a6c60 citaj poriadne. Autorka sa pyta na veci MIMO nehnutelnosti a aut
moja mama si kupila matrac za 2000€ a ležala na ňom dokonca až raz.. 🙂 toto bola haluz najlepšia zatiaĺ 🙂
@karolinakr big deal 😅

Za tento rok ma napadne napríklad lyžiarska kombinéza 800€, nový notebook 1500€, kúpim určite v septembri keď vyjde aj nový mobil.
Kupujem každý rok letenky do exotiky, 2os, to je tiež okolo 1700€/os.
Medzi drahé a bizar nákupy tohto roku radím aj " kemp v akadémií real madrid " pre naše rodinné decko :D
Do jedného nešťastného zubu, ktorý narástol s neštandardným počtom koreňov som nasypala cez tisícku...
Chanel topánky, ktoré milujem som si kúpila ešte v dvoch farbách, len tak z roztopaše. 980€/ks.
Posteľ som si kúpila novú, 2000€ bez matraca...
Ooo a skoro som zabudla, zaplatila som si súkromné stretnutie so Santa clausom, cenovku ani nejdem písať...😂