icon

Akú najdrahšiu vec ste si kúpili?

22. júl 2025

Možnosť anonymity, tak sa kľudne môžte podeliť.
Vynechajme bývanie alebo autá, alebo veci pre deti alebo rôzne spotrebiče.
Jednoducho, čo najdrahšie pre seba okrem vyššie spomenutých vecí ste si kedy kúpili?

Ja osobne asi parfém za 100€. 😆

procrastique
22. júl 2025

Za tento rok ma napadne napríklad lyžiarska kombinéza 800€, nový notebook 1500€, kúpim určite v septembri keď vyjde aj nový mobil.
Kupujem každý rok letenky do exotiky, 2os, to je tiež okolo 1700€/os.
Medzi drahé a bizar nákupy tohto roku radím aj " kemp v akadémií real madrid " pre naše rodinné decko :D
Do jedného nešťastného zubu, ktorý narástol s neštandardným počtom koreňov som nasypala cez tisícku...
Chanel topánky, ktoré milujem som si kúpila ešte v dvoch farbách, len tak z roztopaše. 980€/ks.
Posteľ som si kúpila novú, 2000€ bez matraca...

Ooo a skoro som zabudla, zaplatila som si súkromné stretnutie so Santa clausom, cenovku ani nejdem písať...😂

procrastique
22. júl 2025

Ďakujem že som sa mohla pochváliť a idem teraz makať, aby som mohla zarobiť ďalšie prachy čo môžem potom minúť na blbosti a cítiť sa previnilo, že planéta trpí pre moju blbosť.

nyusika
22. júl 2025
@procrastique

Ďakujem že som sa mohla pochváliť a idem teraz makať, aby som mohla zarobiť ďalšie prachy čo môžem potom minúť na blbosti a cítiť sa previnilo, že planéta trpí pre moju blbosť.

@procrastique takto sa to robí, do psej matere 😁😁

ichbinich
22. júl 2025

Mam 2 mostíky v hube, ale to nie je rozmarínu, mo je nutné zlo 🤪
Pre mňa od mna najdrahšie su asi hodinky, tissot za 450
A druhé najdrahšie zimné turistické topánky zo série "drahé prípravy na dráhu dovolenku na Islande " 🤣 za 220...

ichbinich
22. júl 2025
@ichbinich

Mam 2 mostíky v hube, ale to nie je rozmarínu, mo je nutné zlo 🤪
Pre mňa od mna najdrahšie su asi hodinky, tissot za 450
A druhé najdrahšie zimné turistické topánky zo série "drahé prípravy na dráhu dovolenku na Islande " 🤣 za 220...

@ichbinich nie mostíky,ale korunky. Som viac ako Sissi, ona mala iba dve korunky 🤣

mk1111111111
22. júl 2025
@procrastique

Za tento rok ma napadne napríklad lyžiarska kombinéza 800€, nový notebook 1500€, kúpim určite v septembri keď vyjde aj nový mobil.
Kupujem každý rok letenky do exotiky, 2os, to je tiež okolo 1700€/os.
Medzi drahé a bizar nákupy tohto roku radím aj " kemp v akadémií real madrid " pre naše rodinné decko :D
Do jedného nešťastného zubu, ktorý narástol s neštandardným počtom koreňov som nasypala cez tisícku...
Chanel topánky, ktoré milujem som si kúpila ešte v dvoch farbách, len tak z roztopaše. 980€/ks.
Posteľ som si kúpila novú, 2000€ bez matraca...

Ooo a skoro som zabudla, zaplatila som si súkromné stretnutie so Santa clausom, cenovku ani nejdem písať...😂

@procrastique ja naraz 2 bundy po 1500 eur, nevedela som si vybrat farbu 🙈🤣
Aj telefon za 2800 som mala
Tak raz zacas mi svihne🙄, ale, uz sa snazim odolavat😤🤣

anonym_2849e0
22. júl 2025

Bicykel

rozculena
22. júl 2025

pred milion rokmi kabát za vyše tisíc korún,ale bol vlnený a klasický strih a klasický vzor,milovala som ho.
zrkadlovku za 1000eúr a makroobjektív za 600......iné objektívy nerátam,to také pálky neboli.
Pred pár mesiacmi dioptrické okuliare za skoro 600eúr,jedno sklo 200eúr 😨 a sú mi na dve veci,nevidím cez ne.
Zabudla som ešte zuby.....vyše 10 000.....vymenené všetky plomby,prerobené kanáliky,nejaké korunky...

rozculena
22. júl 2025
@guudy

Ja mam zrkadlovku za 5 tis😅. Ako hobby fotograf🤭. Ostatne ulety radsej ani nepriznam.

@guudy akú?

anonym_7681aa
22. júl 2025

Spoločné hobby s mužom - Harley Davidson cca 25 000, čo už baví nás to... Výlety, kávička a dobré jedlo s tým spojené

anonym_a01faa
22. júl 2025

@anonym_autor komplet lyziarsku vystroj, cenu uz neviem... a pravidelne kazdu sezonu investujem do skipasov, to je uz pekna sumicka😀

misulka22
22. júl 2025

Psa😁 do zvierat investujem vela a nic nelutujem 🥰

ivangeline
22. júl 2025

Pred deťmi aj veci za 300.. po deťoch ani ten parfem. ;D

anonym_3ce78e
22. júl 2025
@nyusika

kabelku za 2400 eur - kupila aj platila som to ja
prsia za 4200 eur 😀 - kupila aj platila som to ja
posledny drahy nakup bol v piatok - letenky za 1300 a hotel na 4 noci (ubytovanie s ranajkami) za 2930...ale ja som ti len kupila, platil muz 😀

ja sa neserkam, ja makam cely zivot, aj na sebe, aj sa vzdelavam...ja si to zasluzim 😀

@nyusika Aj tie prsia dopadli ako tie pery ? Tie máš teda na káčera Donalda.

bonboniera
22. júl 2025
@anonym_3ce78e

@anonym_3ce78e povie trubica co to nevie napísať ani pod vlastným nickom 🥱

frantisska
22. júl 2025

Asi skladací bicykel za 700 eur, a malo na ňom jazdím, to je to

marketa7584
22. júl 2025

Elektrokolo a vybavu na nej a naposledy bezkarskou vybavu na pristi zimu

simca06022011
22. júl 2025

hmm napr. slnecne okuliare za 500:D alebo kabat, sportova bunda... to je bezne tak 150-200EUR a to posledny kabat som si kupila fakt pred rokmi, cize teraz asi by stal viac :D Cizmy za 200EUR uz pred 20r... a stali za figu, takze dvakrat preveruj... inak celkovo na topankach miniem dost, zvykla som si v ecco kupit aj 2-3 pary pred dlhymi rokmi a to boli vyssie sumy.. ale boli super a do dnes su, bohuzail teraz si uz take nekupim aj keby som chcela
Ale inak, myslim, ze ziadny vystrelok.. co bolo fakt cez.. bola zimna bunda velkost na 4roky, pre dceru = 480EUR :DDD to ma srdce do teraz boli,aj ked je super ta bunda 😂

vkatush
22. júl 2025

Z brigád ako študentka (hrdo sama) vodičák, nejakých 800 eur a výlet do Talianska spojený s koncertom mojej obľúbenej skupiny, tiež nejakých 700-800 dokopy to asi vyšlo.

A už ako pracujúca kurzy jazykov, to fakt bolo len pre mňa.

anonym_806182
22. júl 2025

@anonym_autor profesionálny objektív na foťák cca 1800 eur a detskú autosedacku za presne 2000 eur ale tu nie pre seba ale pre firmu

nyusika
22. júl 2025
@anonym_3ce78e

@anonym_3ce78e nie, kozy mám v poriadku 🙂
Chceš fotku ?

biba_18
22. júl 2025

ježiiiš, @vkatush mi pripomenula - svoju celú prvú výplatu ako brigádnička som dala na flaušový kabát, moju mamu skoro vykotilo, to bolo za dnešné peniaze možno 400€ 😂🤦‍♀️

anonym_8a6c60
22. júl 2025

Auto 189 000

karolinakr
22. júl 2025

moja mama si kupila matrac za 2000€ a ležala na ňom dokonca až raz.. 🙂 toto bola haluz najlepšia zatiaĺ 🙂

karolinakr
22. júl 2025

ale ináč toto je dobre, že ludia nevedia povedat svoj nazor iba pod anonymom, to tiež o niečo svedčí
to su podĺa mňa slabé osobnosti, mekoty

nyusika
23. júl 2025
@karolinakr

ale ináč toto je dobre, že ludia nevedia povedat svoj nazor iba pod anonymom, to tiež o niečo svedčí

@karolinakr celé toto diskusné fórum skončí ako komentáre v Novom čase.
Konečne sa môžu frustrované chudery a iní zúfalci prezentovať naplno

nyusika
23. júl 2025
@karolinakr

@karolinakr úbožiaci frustrovaní zo svojich nešťastných životov, nič iné .
Vďaka Bohu za takú možnosť, aspoň kúsok radosti do života im koník priniesol

guudy
23. júl 2025
@anonym_8a6c60

Auto 189 000

@anonym_8a6c60 citaj poriadne. Autorka sa pyta na veci MIMO nehnutelnosti a aut

guudy
23. júl 2025
@rozculena

@guudy akú?

@rozculena Canon EOS R6 MK II s Canon RF 24-70mm f/2.8L IS USM 🙂

patriciah1
23. júl 2025
@karolinakr

moja mama si kupila matrac za 2000€ a ležala na ňom dokonca až raz.. 🙂 toto bola haluz najlepšia zatiaĺ 🙂

@karolinakr big deal 😅