icon

Aký darček vám dal partner za narodenie dieťaťa?

aninka30
17. jan 2011

hodinky,prsten alebo ako ja - nic? 😉

Strana
z3
mimi21mimi
17. jan 2011

nic ako ty 😀

karolinocka1
17. jan 2011

Pri prvom dietati som dostala nausnice a pri druhom sa da povedat ze nic ale ani nic som nechcela.Nakoniec mi kupil strasne drahe gate na turistiku ktore sa mi teraz absolutne nepacia a som nahnevana ze tolko stali. 😠

kejtty
17. jan 2011

krásnu kyticu červených ruží, pri odchode z pôrodnice 😅

beruska.zuzanka
17. jan 2011

žiadny 😀

kepassa
17. jan 2011

ja som ani nic neziadala 🙂 to, ze sa na to dietamiluje a cele tehotenstvo mi pomahala a tesil sa a ze mi pomahal bolo za vsetky dary 😀 dostala som krasnu kyticu ruzi a to ma potesilo, ziaden prsten, zlato ani nic ale to je tym, ze ma obdaruvava nielen na narodeniny ale sem - tam len tak kvietok, nausnice bizu lebo to milujem na zlato nie som

eliana
17. jan 2011

nooo, ja som dostala nausnice, nie drahe, strieborne, jednoduche,penazi bolo malinko,ale necakala som to. odvtedy mam pocit ze na kazde narodeniny mojich deti by som aj ja mala dostat darcek 😀 je to pre mna vacsi sviatok ako vlastne narodky 😀

bay
17. jan 2011

Tak mne bolo vysvetlene, ze som si predsa svoj darcek priniesla z porodnice 😉
A ze je to ten najkrajsi darcek na svete 😵 😵 😵

bealondyn
17. jan 2011

zasnubny prsten 😵

anjelicek26
17. jan 2011

Kyticu bielych ruzi a nadherne vecerne saty mesiac po porode 😵 Pri oboch detoch 😵

anibas
17. jan 2011

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zbytočnosti - šťastie je niekde inde 😉

karinnka
17. jan 2011

Dostala som presne to co Ty 😀 😀 😀
Ale zasa mna nemoze polovicka nicim prekvapit,ma to zakazane,pretoze vzdy to zle dopadlo 🙂

lucka1987
17. jan 2011

ked som bola prvy krat tehu (neuspesne) tak som mm len tak podsunula ze sa kupuju obvykle nejake darceky 😀 😀 za porodenie babatka a tak.. ale hned som mu povedala ze by som chcela jednoduchy prstienok na pripomenutie... nic ine.. (bud zo striebra alebo bieleho zlata)..
a teraz ani po nicom netuzim... kedze na mrnusika cakame uz viac rokov... pride mi bezvyznamny nejaky prstienok.. ale kvety by potesili velmi 🙂

medyna
17. jan 2011

ja som dostala prsten, ale bola som si ho sama vybrat .... 😉

luciana157
17. jan 2011

na druhy den mi priniesol do nemocnice krasnu kyticu cervenych ruzi a ked sme prisli domov mi dal nausnice z bieleho zlata s briliantmi. najprv som mu vynadala za to a potom som sa ale velmi tesila. nosim ich stale, su nadherne 😀

sofia2008
17. jan 2011

nic 😀

janulabj
17. jan 2011

nič- a ani som nebola sklamaná alebo niečo, pomahal neskutočne cele tehu a aj nadalej, to mi stačí.... 🙂

bianca
17. jan 2011

kvety a sperk som si mala vybrat no kedze som tak naspravila tak nemam nic

bubinko83
17. jan 2011

kyticu ruží 😎

ivett1
17. jan 2011

pri prvom nic...az po druhom porode to vyriesil priam salamunsky...dal mi urobit nausnicky, s tym, ze prava je za Vikinku a lava za Stevinka... 😀

babatko88
17. jan 2011

k prvému retiazku na krk s príveskom, pri druhom strašne veľkú kyticu ruží 😉

traktor
17. jan 2011

nic.ale nebola som sklamana ....nam ide cela vyplata, materska vsetko na jeden ucet a od toho mam kartu len ja 😀 ..co si viac môzem priat... 😀 ..a najdôlezitejsie je, ze mame krasne zdrave dietatko, nie co som dostala 😉

evickapooh
17. jan 2011

nic!no aa?pomahal mi cele tehu ,aj teraz s detmi,miluje ma ....to mi uplne staci!

dajna11
17. jan 2011

nic a ani som nič necchela.....teda kyticu som dostala......a vraj sa i stavia dom takže dary počkajú 😉 😉 a vraj prečo sa obdarúvaju iba ženy ked aj otec predsa má nejakú úlohu pri zrodení toho prcka a na toho si už nik nespomenie ked sa narodí...každý len dieťa a matka!!!!!🙂))))

evkacka
17. jan 2011

Ja som od manžela dostala krasny zlaty prstienok, kde bolo vo vnutri vygravirovane meno našej Adelky s datumom jej narodenia, bolo to úúúúžasne 🙂 a nečakane 🙂
a ako tu niekto spominal tiež mam pocit, že ked ma Adelček narodeniny, tak by som mala oslavovať ja a blahoželat by sa malo aj mne 😵 tie moje od porodu ani neviem kedy mam 😀

bambi2
17. jan 2011

ja som dostala krasnu kyticu ruzi... a kedze na sperky nie som, tak mi dal prachy a povedal, mam si nieco pekne kupit.... ani uz neviem poriadne na co som ich minula... ale pri druhom viem co si rozkazem kupit, mam trosku drahsie hobby a je vela veci po ktorych este tuzim... 🙂

ivush
17. jan 2011

Mne manžel povedal, nech si vyberiem niečo čo sa mi bude páčiť, veď mám kreditku....a už máme dve decká a stále som si nič konkrétne nevybrala 🙂 No nechávam si tento jeho prísľub v zálohe a pripomeniem mu to keď si kúpim niečo drahšie a začal by hundrať na cenu............... 😀 😀 😀

malekacatko
17. jan 2011

dostala som kvietok, a drahy vedel ze tuzim po klaviry ale kedze v byte sa to moc neda, tak mi kupil varhany🙂 bola som z neho na makko 🙂 velmi ma potesil... nic som totiz necakala, rozpravali sme sa o tom co by som chcela a povedala som mu vzdy ze zdrave babo a stastneho manzela, prekvapko to bolo preto velike...

petraw
17. jan 2011

pri prvom nič tak ako ty 😀 a pri druhom kyticu kvetov 😉

ejuska79
17. jan 2011

retiezku z bieleho zlata s krasnym srdieckom 🙂

bellugia
17. jan 2011

Ako ženy, už aj matky - myslím že najvhodnejšie sú kvety... Mne by stačili aj poľné, bolo by to milé (ale poľné v marci určite nebudú 😀 ) . Ale myslím, že bábo je ten najhlavnejší darček z nebies...

boise
17. jan 2011

najvacsi darcek bol nas maly bublik 😵 nic viac sme nepotrebovali

Strana
z3