Aký je váš najväčší nesplnený sen?
Ak by ste mali neobmedzene financie a moznosti, co by ste chceli v zivote zazit? Nemyslim rodinu, deti, dokonaleho partnera, ale nieco, co sa da kupit za peniaze, ale ste si to napr. nemohli nikdy dovolit. Dakujem
@anonym_autor mat rodinný dom s bazénom a ist s rodinou pozrieť Dominikánsku republiku a mat vlastny fotoatelier a manželovi by som kupila mensiu restauraciu keďže rad vari a dcere by som odložila do buducna peniaze. Nič viacej by sme nepotrebovali 🙂
❤️Cuba❤️
@anonym_autor dom pri mori, ideal spanielsko
@dora281 Ja si myslím že som napísala normálne veci, nič extra špecifické. Veľa ľudí v mojom okolí by chceli to isté čo ja, len nemáme na to peniaze preto to len ostane len v rámci sna.
@larinka552 ja som našla 35 rokov
@hopsas ak je, nemyslím si, že taká nízka. Mám bývalú kolegyňu, ktorá chodi na misie do Afriky pravidelne, každé 2-3 roky. Naposledy bola minuly rok, vtedy mala 53 rokov.
A k téme, ku šťastiu mi chyba už len dom niekde pri mori (ani nemusí byť teplé), ale kľudne by som brala aj hory napr. Francúzske Pyreneje, obidvoje mimo prehraného turistického ruchu, najlepšie v nejakom zapadákove, ale s dostupnosťou do väčšieho mesta.
@anonym_autor cestovat. Spoznavat nove krajiny ludi kulturu strávu
@dora281 ludia pochopia ked sa stretnu priamo v tvar smrti a kritickym situaciam... o com cely zivot je. vela ludi este nebolo vystavenych takej skuske.....
@anonym_autor chcela by som si kúpiť veľké jazero, aby som si v ňom mohla v lete plávať a nezazerali by na mňa žiadni rybári... A aby bolo na veľkom pozemku plnom stromov a mala som tam svätý pokoj ⛱️
Presťahovali by sme sa, navštívili Disneyland, učila sa maľovať, kresliť, investovať, navštevovala by som rôzne kurzy a workshopy - od excelu, angličtinu až po ...(celkovo sa rada učím v každej oblasti a konečne by bolo za čo). A určite by som nemusela variť a upratovať (len v prípade, že sa mi naozaj chce).
@anonym_996a40
toto su take sny, z kategórie splnitelne jedine čo potrebuješ čas a par eur
1.naučit sa kreslit - najdeš literaturu, čo ta to nauči a nebude to stať majland .15eur , ked chceš možem ti odporučiť
nejake knižky, ceruzu do ruky, alebo si kup vykresy s predlohou, farbičky, malovky, teraz je nebesky vyber v papiernictvach, bchodoch alebo eshopoch
2.investovat -tam najdeš milion člankov na tuto temu a môžeš od buduceho mesiaca začať malymi sumami, každy mesiac 10, 20eur
3 excel, word - to sa učilo na každej škole a je xy kurzov, ja mam knihy z vypredaja za par eur, naučiš sa to lahko ako samouk
4.angličtina - tak knih je milion, alebo aplikácii, uplne ti stačia Headway 3ks a zaklad sa dohovoriš
všeho všudy ťa táto sranda vyjde do 70eur a nepotrebuješ statisíce, aby si si začala plniť svoje sny
Žiť bohatá na Hawaii 😁
@dora281 Neviem prečo si vytipovala práve mňa keď vidím že aj ostatné písali oveľa väčšie veci ako ja.
Otázka bola čo by ste chceli keby ste mali kopa peňazí a normálny človek by povedal že chcel by vyplatiť hypotéku a zabezpečiť deti do budúcna. To je taký základ podľa mňa nič uletené ako vlastniť si ostrov a podobné čo písali iné ženy. Kúpa auta a strojček pre zuby tiež není nič uletené si myslím len kopa žien nemá na to dosť peňazí a jazdí na starom aute alebo má zanedbané zubu lebo nemá z čoho si ich dať spraviť. Vyplatiť kamarátkam hypotéku tiež chcem aby ak ony sa mali dobre a lepší život, aby sme vedeli dýchať, vieš ty aký je ťažký život s hypotékou a keď niekto žije od výplaty do výplaty a nič nemôže navyše si dopriať.. Potom by si pochopil moje sny. A koncert idola a precestovať Slovensko to tiež není nič uletené si myslím, len my obyčajný ľudia nemáme ani na takéto veci čo veľa ľudí nechápe, veď pozri sa koľko ľudí chodí do zahraničia na dovolenky.. Jaj to už je v poriadku, ale keď ja napíšem čo by som chceli keby tak som nenazrana..
Nepoznáš ma nevieš aký som človek. Ja mám v sebe pokoru a vážim si čo mám lebo všetko čo mám som si zadovážila vlastnou námahou. Nikto mi nič nedal zadarmo. Takisto viem že zdravie je na prvom mieste. A je mi ľúto keď má niekto vážnu chorobu a prajem každému na svete aby sa uzdravil. No otázka znela ináč čo by ste chceli čo sa dá kúpiť za peniaze.
@anonym_autor cestovať neobmedzené po svete...Nuku Hiva, New York, Severské krajiny, Ázia, Aj Európa.. Paríž, Londýn, Lisabon, Amalfi.... Island, Madeira, Afrika....
Investovala by som do prírody a z chudobných by som urobila bohatých a z bohatých chudobných
@anonym_d17c07 toto ma zaujalo. A preco by si urobila z bohatych chudobnych? Tak strasne im zavidis?
@dora281
Hm, ťažko. Podla toho, co by som chcela práve. Lebo kopec peňazí je aj 25 tisíc na nové auto,aj 250 tisíc na byt.
Tie nápady s hospicmi, ktoré tu padli, by šli do miliónov. Takisto môj syn o vesmíre. A keďže tie milióny nemám, je to jednoducho - sen.
@dora281
Určuje by som nevolila tuto komunistickú zberbu, co si hrabe teraz do koryta.
Aj ked moja mienka o politikoch bola vždy miziva, ale momentalna situácia vo svete ju ešte zhoršuje 😅 s presvedčenia som snáď ešte nevolila, iba vyberala pre mňa najmenšie akceptovateľné zlo 🤪

@dora281 Áno a človek si to uvedomuje až keď to zažije 😓