icon

Aký je váš najväčší nesplnený sen?

3. sep 2025

Ak by ste mali neobmedzene financie a moznosti, co by ste chceli v zivote zazit? Nemyslim rodinu, deti, dokonaleho partnera, ale nieco, co sa da kupit za peniaze, ale ste si to napr. nemohli nikdy dovolit. Dakujem

haraburdova
4. sep 2025
@leuska0910

Ja som skromna, snivam iba o tom na co mam🙂
Velmi tuzim ist do Grecka, vidiet tie ich staroveke ruiny, mam na to financie, ale neskutocne sa bojim ist do lietadla. Mam aj klaustrofobiu a pri predstave, ze mam sediet v nejakej kovovej rure km vysoko ma oblieva pot.. takze sen zostane snom❤️‍🩹

@leuska0910 ak mas fobiu z lietania, do Grecka mozes aj autom a medzi ostrovmi trajektmi 🙂 Moj otec sa pred rokom prestahoval do Grecka dodavkou lebo sa tiez boji lietat. Cesta zo SR do Grecka trva dva dni autom s tym ze treba jeden noclah. Nemusis odkladat sen len kvoli nelietaniu 🙂 Ak mas k dispozicii auto, urcite sa tam chod pozriet, je tam nadherne ✨

ma77
4. sep 2025
@leuska0910

Velmi tuzim ist do Grecka, vidiet tie ich staroveke ruiny, mam na to financie, ale neskutocne sa bojim ist do lietadla. Mam aj klaustrofobiu a pri predstave, ze mam sediet v nejakej kovovej rure km vysoko ma oblieva pot.. takze sen zostane snom❤️‍🩹

@leuska0910 Do Grécka sa dá ísť aj autom 😁nie je to Afrika

ma77
4. sep 2025
@earlgrey

Vzala by som kamarátku, ktorá má rakovinu niekde preč, kde by jej vedeli pomôcť a celú liečbu zaplatila...aj keby to nepomohlo, ale vedela by som, že som spravila maximum...no a potom zaplatila liečbu rakoviny aj sebe (ja to nemám až v takom štádiu ako ona). Nič viac v živote pre mňa nie je dôležitejšie.

@earlgrey 😓😭ten istý sen hovorí sa že zdravý človek milion želaní chorý len jedno

natalka13
4. sep 2025
@lucia13022023

@natalka13 lebo sa mi to paci

@lucia13022023 tak chod do Provance je tam nadherne.

earlgrey
4. sep 2025
@ma77

@earlgrey 😓😭ten istý sen hovorí sa že zdravý človek milion želaní chorý len jedno

@ma77 ❤️ súhlasím

procrastique
4. sep 2025

Pasívny príjem aspoň 10 tisíc mesačne a ostatné by bolo už ok. Chodila by som do práce len toľko koľko by som chcela a na klasickú pozemskú zábavu by to stačilo.

ichbinich
4. sep 2025

Absolútne nesplnetilny sen je lietať. Ako vták. Pre mňa za mňa byť aj to, čomu George Martin hovorí warg... proste cítiť vietor pod krídlami, nekonečnú voľnosť.

A ss nehoraznym kopcom peňazí splnitelny sen je ist do vesmíru, vidieť zemegulu zhora, hlavne "the thin blue line ".

A s menším kopcom peňazí cestovať hoc aj každý víkend aj rodinou a hlavne si splniť sny, dostať sa na každý kontinent a tak.
Byt máme, robotu tiež, sme v podstate zdraví, takže pre mna osobne hlavne cestovať.

leuska0910
4. sep 2025
@kacka6

@leuska0910 moji susedia chodia každoročne do Grécka autom, nemusíš do lietadla, čiže sen je splniteľný 🙂

@kacka6 moj muz to nechce odsoferovat a ja vodicak nemam🙂

leuska0910
4. sep 2025
@ma77

@leuska0910 Do Grécka sa dá ísť aj autom 😁nie je to Afrika

@haraburdova
@ma77 moj muz to nechce odsoferovat🙂

hopsas
4. sep 2025
@larinka552

@hopsas nie 😨 Aka je ta hranica? Nechcem ju presvihnut ale mozno je v roznych organizaciach rozna hranica 🤔
@vilma7 pekne sny a splnene 👍😊 to je super, ze si bola, aj ked len na 3 tyzdne. Ake boli tvoje dojmy? Je to tam hrozne, nebezbecne, tazke?

@larinka552 ja som našla 35 rokov

anonym_d856f2
4. sep 2025

Nic hmotne. Jedine po com tuzim je najst si pracu kde nemusim dochadzat 35 km.

zobaka
4. sep 2025
@tomiholjubavi

Moj najvacsi sen mladosti bol stať sa lovkyňou pokladov. 😆 Chodiť po rôznych zaujímavých lokalitách a zachraňovať stratené vzácne artikaty. Venovať sa dejinám, umeniu a reštaurovaniu.
To bol plán.
Realita: Počúvam reklamačné hovory zákazníckeho centra a vyhotovujem reporty o kvalite poskytnutých služieb a či nebol porušený Gdpr. Práca je presne natoľko vzrušujúca, ako aj znie podľa opisu. Keby mi niekto v 20tke odhalil moju kariérnu budúcnosť, asi by som plakala od sklamania. 😆

Na druhej strane, je to plne home office a dobre platia. Tak sa nesťažujem. No niekde v hĺbke duše som ešte lovkyňu pokladov nepochovala. 😆 možno raz. 😅

@tomiholjubavi normalne placem s tebou 😔 je to smutne ake ma clovek plany a potom zisti, ze zije uplne nudny zivot

zobaka
4. sep 2025
@leuska0910

@leuska0910 s tym sa da pracovat, ja som mala strasne panicke zachvaty v lietadle, moj tohtorocny let bol uplne ok aj bez alkoholu, sen musi byt tak velky, ze bude vacsi ako strach a vtedy to dáš, blukat sa hodiny autom urcite nie a Grecko je vdusnou cestou chvilocka, drzim palce

anonym_996a40
4. sep 2025

Presťahovali by sme sa, navštívili Disneyland, učila sa maľovať, kresliť, investovať, navštevovala by som rôzne kurzy a workshopy - od excelu, angličtinu až po ...(celkovo sa rada učím v každej oblasti a konečne by bolo za čo). A určite by som nemusela variť a upratovať (len v prípade, že sa mi naozaj chce).

tomiholjubavi
4. sep 2025
@zobaka

@tomiholjubavi normalne placem s tebou 😔 je to smutne ake ma clovek plany a potom zisti, ze zije uplne nudny zivot

@zobaka Je to veru smutné, z koľkých detských astronautov, ci krasokorčuliarok vyrastú účtovníci a analytici kvality hovorov. 😅

Ale zas moja práca má aj pozitívne stránky. Máme skvelý kolektív a keďže to je home office, mala som šancu vyskúšať žiť vo viacerých krajinách s bezpečím stabilného príjmu. Čo je tiež luxus.
V tejto práci síce nenájdem stratenú jantárovú komnatu, ani nezmením svet revolučným objavom, ale aj tak je potrebná. Lebo keď má Karen zlý deň a potrebuje sa vybliakať na zákaznícku podporu, niekto ako ja tam počúva aby zaistil, že aj Karen odíde spokojná, aj agent zostane pri psychickom zdraví. 😆

Ale raz by som sa aj tak túžila venovať dejinám.🩷

zobaka
4. sep 2025
@tomiholjubavi

@zobaka Je to veru smutné, z koľkých detských astronautov, ci krasokorčuliarok vyrastú účtovníci a analytici kvality hovorov. 😅

Ale zas moja práca má aj pozitívne stránky. Máme skvelý kolektív a keďže to je home office, mala som šancu vyskúšať žiť vo viacerých krajinách s bezpečím stabilného príjmu. Čo je tiež luxus.
V tejto práci síce nenájdem stratenú jantárovú komnatu, ani nezmením svet revolučným objavom, ale aj tak je potrebná. Lebo keď má Karen zlý deň a potrebuje sa vybliakať na zákaznícku podporu, niekto ako ja tam počúva aby zaistil, že aj Karen odíde spokojná, aj agent zostane pri psychickom zdraví. 😆

Ale raz by som sa aj tak túžila venovať dejinám.🩷

@tomiholjubavi tak to je benefit ano, moct pracovat z inej krajiny, skvele, kolko ludi chodi do prace vo svojom bydlisku od rana do vecera s vidinou 25 dni dovolenky rocne, to nie je zivot, len prezivanie, kolektiv robi urcite vela, ja mam tiez roky odrobene na zakaznickych linkach a uz by som na to nemala nervy😂

karolinakr
5. sep 2025

moj sen od malička
tento človek ho žije za mňa, bol asi v 60 krajinách a teraz už asi aj viac

karolinakr
5. sep 2025
@haraburdova

@leuska0910 ak mas fobiu z lietania, do Grecka mozes aj autom a medzi ostrovmi trajektmi 🙂 Moj otec sa pred rokom prestahoval do Grecka dodavkou lebo sa tiez boji lietat. Cesta zo SR do Grecka trva dva dni autom s tym ze treba jeden noclah. Nemusis odkladat sen len kvoli nelietaniu 🙂 Ak mas k dispozicii auto, urcite sa tam chod pozriet, je tam nadherne ✨

@haraburdova a chodiš za ním.na dovolenky?

karolinakr
5. sep 2025
@leuska0910

@haraburdova
@ma77 moj muz to nechce odsoferovat🙂

@leuska0910 a autobus nechodi? my sme tak chodili za komunistov do Grécka , ešte mam fotky ako stojime cela rodina pred busom
tušim v Bulharsku sme vždy prespali v hoteli aj na ceste tam i naspàt, a bolo to super

haraburdova
5. sep 2025

@karolinakr ano aj s manzelom a dcerou, je skvele ist na dovolenku a byt akoby doma 🙂

karolinakr
5. sep 2025
@haraburdova

@karolinakr ano aj s manzelom a dcerou, je skvele ist na dovolenku a byt akoby doma 🙂

@haraburdova
tatko sa musel naučit grečtinu či si vystačil s angličtinou?

haraburdova
5. sep 2025
@karolinakr

@haraburdova
tatko sa musel naučit grečtinu či si vystačil s angličtinou?

@karolinakr grectinu sa uci ako drak momentalne, doteraz mu v pohode stacila nemcina a anglictina, preniesol si tam aj robotu aby mohol byt HO a ma kolegov grekov co mu s jazykom pomahaju, takze jazykovo nema problem vobec.

balerina2025
5. sep 2025
@larinka552

Velmi dobra tema ☺️
Moj najvacsi sen je ist na misie do Afriky a venovat sa tam hlavne opustenym africkym detom. Po zdravotnej stranke ale aj vzdelavacej a vychovnej.
Ak by som mala neobmedzene financie tak by som ich liala na podporu a zachranu zivotov prave v tejto oblasti.
No a taky druhy sen je mat kona/ kone a chodit jazdit do prirody 🐎🌿 💨
A na tretom mieste je sen vela cestovat, precestovat a vidiet svet co najviac 🤩

@larinka552 to je krasna myslienka, mozno by som tak robila ako bezdetna.

balerina2025
5. sep 2025

@anonym_autor mna napadlo ze by som isto par rokov cestovala po svete a zalozila by som na slovensku hospice. pretoze v tomto state ludia umieraju velmi nedostojne niekedy. a pomohla by som výskumu rakoviny pankreasu lebo to je najhorscia choroba a coraz viac ludi na nu umiera. najnizsia miera prezitia :(

anonym_8bd940
5. sep 2025

Ja keby som mala neobmedzené množstvo peňazí ani by som nevedela na čo skôr minúť,ja mám toľko veľa vecí čo by som chcela len nemôžem mať lebo nemám na to peniaze.Takze moje sny sú:
- vyplatiť hypotéku
- zabezpečiť mojim deťom dobrú školu
- kúpiť mojim deťom investičné byty
- kúpiť sebe nové auto
- spraviť si zuby a dať si strojček na zuby
- ísť na koncert mojmu idolu
- cestovať po Slovensku, aj naše malé Slovensko má veľa pekných miest
- pomoct vyplatiť mojej kamarátke hypotéku
A ešte veľa iných veci čo ma teraz nenapadá.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_278d71
5. sep 2025

@anonym_autor Mať vlastné bývanie, záhradu a psíka.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal