icon

Aký máte názor na súčasnú módu?

didaa
30. máj 2019

Ahojte, troška téma na odľahčenie 🙂
Zaujíma ma, aký máte názor na momentálne módne trendy, nie len v obliekaní, ale vo všeobecnosti. Aj v líčení, účesoch... Je niečo, čo sa Vám vyslovene páči/ nepáči?

dskjhfdlkdjhl
6. jún 2019

@mircalla niekto to ani potom nepochopi, len presunie hranicu😉

mircalla
6. jún 2019

@simca9797 suhlas. Mne vadi aj masivne tetovanie. Mam sice jedno male, ale mne napriklad vadi aj potetovana polka tela a najma u zien.

simca9797
6. jún 2019

@mircalla To je fakt, na chlapoch sa to tetovanie ešte dá ale ženy by mali byť ženské a pri slávnostnej príležitosti vyzerá žena v jemných šatách ozaj blbo 😁 No ale tie obočia...🙈

xckaret
6. jún 2019

neznášam balerínky - vyzerá to otrasne

mircalla
6. jún 2019

@xckaret Pre mna su balerinky urcite v pohode (nenosim ich, ale nevadia mi) narozdiel od nejakych konskych topankach na platforme

0silvia0
6. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl
@mircalla mám chuť začať nazývať tetuškami aj čerstvé maturantky 😍😇

xckaret
6. jún 2019

@xckaret
@mircalla papuče

dismonika
6. jún 2019

Mne sa nepáči, keď úplne malé deti obliekajú ako dospelákov a celé do tmavých farieb. Možno som staromódna, no u mňa vyhráva hlavne funkčnosť, príjemný materiál a pohodlnosť. Ináč odznelo tu veľa názorov s ktorými súhlasím, čo sa týka módy dospelých. 😉

xckaret
6. jún 2019

Páčia sami móda 70 rokov - áčkové mini šatičky...

romiada
6. jún 2019

Mne sa nepacia tie uzke gate a rifle na chlapoch. Vyzeraju jak bezpohlavne TO...ani zena ani muž.
A este jedna vec Asi to sem az tak nepatri ale tyka sa to mody. Mne je do plaču keď vidim tie haldy oblečenia za par eur a potom keď retazcu nejde biznis tak to radsej ide do spalovne. Iba niektore pristuplili poslednu dobu k nejakej recyklacii. Uz som taka znechutena z toho mnozstva handier co preslo rukami chudobnych ludi v Indii a Čine, ze asi sa vratim k nakupu v sekačoch.
Dcera vyrastla z gati (kde je naspodku gumička a tlaci na lytkach)? Nevadi, skratim na kratase. Synovi teplaky detto- skratim na kratase po kolena, aspon si ich neobije....lebo v pase su mu vsetky nove na jeho vysku vzdy velke. Uz dlhsie rozmyslam nad touto cestou.....recyklovat aj doma šatstvo.
Uz niektore moje veci posuvam dcere. A aj v ramci rodiny a kamosiek robi šatstvo "svoje recyklačne kolečko"

planetazem
6. jún 2019

Najhorsie je na tomto celom to, ze mlade dievcata kludne aj vo veku 13r sa obliekaju ako take male slap... Vystrkuju rite, vystrihy az co clenky, zmachlene ako do cirkusu...Ale niektorym rodicom to naozaj nevadi, no doba je uz ina bohuzial 😏

katpizur
6. jún 2019

@romiada je to super, ja som teraz bola sklamana z toho ked som videla ten osial ohladne toho about you, ze kolko ludi proste sa ide zblaznit za novymi handrami a pritom si neuvedomujeme, ze si tym len ublizujeme.

stanzi
6. jún 2019

@romiada Krasny prispevok, akurat som isla napisat to iste. Neznasam fast fashion, bezbrehe nakupovanie, konzumnu modu, vsetky tie lacne retazce ktore su ako cez kopirak a kde to smrdi lacnou Cinou....

stanzi
6. jún 2019

@katpizur about you je jeden velky trapas, reklama neskutocna (az otravna), a pritom je to uplne to iste ako zoot a mnohe ine

lacibo
6. jún 2019

@katrin69 no to si trochu zle odhadla s tým vekom nie😅, myslela si skôr 60+ nie?..4O ročná dnes v pohode môže vyzerať na 27-28..základ je postava, tvár a nie vek, čo sa týka obliekania..a oblečenie, ktoré pôsobí vulgárne a nevkusne by nemal nosiť nikto, to s vekom nesúvisí..to, že viem odhadnúť, ako pôsobím v oblečení na ľudí, je základ dobrého vkusu..štýlová žena sa bude stále dobre obliekať, aj v 80.. a nevkusná nikdy..😉

mircalla
6. jún 2019

Ked to mam zhrnut, co sa mi nepaci; polo tricka u zien, cipky ,flitre, tricka s aplikaciami, topanky na platforme, rifle s vysokym pasom, roztrhane rifle, maskacove vzory (brrr), umele kozenkove bundy, tricka/saty so snurovackou (to mi pripomina oblecko z Mileticky) Co mozem: uzke rifle, kardigany, sportove sukne, saty, dobre usite elegatne nohavice, kosele, kotnikove topanky, tenisky, saka, velke satky a saly

mircalla
6. jún 2019

A nemam rada vsetko vulgarne oblecenie - bez ohladu na vek. Sexy ano, vulgarne nie

didaa
autor
6. jún 2019

Mne sa začali veľmi páčiť hrubé opätky. Sú maximálne pohodlné👍

sosanna88
6. jún 2019

@didaa za mňa top grc : biele ponožky v čiernych sandáloch a u chlapcov/chlapov tie vykosene hlavy a na vrchu ponechané haro a ofina ktorou pohadzuju. Mám chuť im vylepit

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
eliska13
6. jún 2019

Legíny, baleríny to ešte toľko žien nosí?už som to dlho nevidela ešte tak na teenegerkach.Neznasam z duše to vytetované, vykreslené obocie, umelé mihalnice, nechty vyzdobené pokreslene, škaredý lak na nechty.
Viaceré tu píšete ako sú pudlove rifle, nohavice otrasné ja ich nosím rada perfektne to skryje silnejšie stehná a cítim sa pohodlne.Somozrejme, že nemám pudlo až nad kolenami len mierne znížené.som rada, že éra slim rifiel sa končí čo som videla v obchodoch.
Nepáči sa mi na teenegerkach bagandze na nohách, kockovane košele, mastné vlasy, a celkovo, že sa obliekajú strašne chlapčensky.
Rifle s vysokým pasom, flipflopy a ešte, keď ich nosia chlapi.A niekto písal polo tričká ja ich milujem a mám v x farbách😂
Ale ako píšete v každom obchode to isté, bez nápadu, lacné handrarne.A neviem ja som pekného smrncovneho chlapa nevidela ani nepamatm, keď vidím tie zadky v obtiahnutých nohaviciach, červené mokasíny, náramky, kožené náhrdelníky a šuchaju nohami a robia malé krôčiky ako Japonky je mi zle.A čo je horšie už aj pre chlapcov napríklad v Zare,HM sa nenájdu normálne rifle len slimkove...

eliska13
6. jún 2019

@sosanna88 to teraz všetci teenegeri chcú mať taký účes podľa futbalistov😉

janulka1802
6. jún 2019

@romiada ja to takto bežne robievam z dlhých nohavíc kraťasy na traky k tomu podkolienky malý je na zjedenie z vysuchanych teplakov kraťasy popri dome úplne postačujú môj manžel sa oblieka od hlavy po päty v sekaci a úprimne má omnoho kvalitnejšie veci ako ja a skoro zadarmo ale na seba akosi v sekaci veľmi neviem nájsť a také kúsky ktoré už sú demodé na seba nedám

0silvia0
6. jún 2019

Niekto tu spomínal kardigany, tie zasa ja neznesiem, pripadá mi to ako také batmenovske rúcho, dlhé, neforemne, plandajuce sa.... a keď si to oblečie nízka žena, tak mi pripadá ako omotana v plachte😁 Ale komu sa to paci, ok, to len ja mam také svojské asociacie😬

0silvia0
6. jún 2019

@romiada ja by som tiež skrátila rifle veľmi rada, ale môj syn vyderie rifle medzi nohami až na dieru, a to nemá nadváhu, takže u nás táto vychytavka nemôže fungovať...

romiada
6. jún 2019

@0silvia0 ja mam taky kardigan z Bonprixu....viacfarebny (modra, cierna, cervena, biela) , na koncoch strapce a moja mama ked ho na mne videla to zaklincovala ze: čo maš koberec z jarmoku na sebe ? 🤣😂

29simona29
7. jún 2019

@0silvia0 súhlas, to nemusim ani ja, podľa mna dosť potláčajú ženskosť...

0silvia0
7. jún 2019

@romiada panebože, aj strapce? 😲

romiada
7. jún 2019
romiada
7. jún 2019

@0silvia0 takyto 🤣🤣🤣🤣