Aký máte názor na súčasnú módu?
Ahojte, troška téma na odľahčenie 🙂
Zaujíma ma, aký máte názor na momentálne módne trendy, nie len v obliekaní, ale vo všeobecnosti. Aj v líčení, účesoch... Je niečo, čo sa Vám vyslovene páči/ nepáči?
Mne sa nepáčia lebky a kostry na oblečení pre chlapcov
@0silvia0 ja miluejm kardigany, ale iba niektore, na dlhe musim mat v pase snurku/opasok.. cokolvek, nemozem ho mat otvoreny, som z toho nervná :DD a este ked je to super matros ach a nie tie hrube vzorovane (osmicky a co ja viem co) pletene svetre. Len malokedy ich vidim niekde v obchodoch :(
@romiada 😂 bozeeee, a kam si si to obliekla? myslim, ze mojej dcere by sa to pacilo... minimalne by ti to pozapletala :D
@romiada ja tu budem asi za divnu, ale mne sa te Tvoj kardigan paci, normalne som sa inspirovala-nebudem ho mat rovnaky, ale nieco podobne spacham-mne sa paci ta farebna kombinacia, strapce si tam nedam😉
@0silvia0 chyba Ti ten pohlad?😀
@simca06022011 normalne pod to biele jednoduche tricko a k tomu rifle a idem (na nakup, so synom von) 🤣😂
ja osobne nemam rana leginy, aj ked v tehotenstve to boli moje najoblubenejsie gate 😀 nepacia sa mi kardigany, unikol mi system, ako to mam zapnut, aby mi nefukalo. A este kopec inych veci. Paci sa ni, ked sa vie clovek obliect vhodne na danu prilezitost. Nie je rarita zazit v divadle cloveka v uplne nevhodnych rifliach a sportovom tricku. Na turistike zeny vo volanoch a prevonane, vymalovane. Aj n opekacku k ohnu sa da obliect stylovo a pritom primerane.
@dskjhfdlkdjhl ani nie, ale zapadlo by nám to tu tak polopatisticky do tejto témy. Lebo čo slovne opisujeme, sme tu mohli mať aj obrazovú prílohu 🙂
Ja mam napr. takyto kardigan a nosim ho rada
https://pleteni.eu/puvodni/navody-na-pleteni-sc...
@dskjhfdlkdjhl ustrikujes? 😉
@romiada ano, len si musim najst cas😉
@dskjhfdlkdjhl tiez🙂
Ja by som do tohto fóra pridala len jedno krátke zamyslenie: Dievčatá, ženy, uvedomte si, že nohavice s vysokým pásom vyzerajú krásne na modelke, ktorá má vysku 180 cm a štíhly pás. Ak si však takéto nohavice oblečie "mäkkučká" žena, vysoký pás jej vytvorí faldy hore, vytvaruje brucho ako v 5 mesiaci tehotenstva a opticky predĺži zadok. Obliekať sa moderne sa nevylučuje s možnosťou obliekať sa vkusne.
ja mam na dnesnu modu nazor dobry, kazdy si moze obliect co sa mu paci a nema za to ziaden postih, len co tetky ohovaraju.. absolutne neriesim ci sa zena oblieka ako muz, ci muz ako zena, ci ma niekto ponozky v sandalach, alebo tricko s velkym vystrihom.. pokial clovek nie je obleceny vulgarne a sprava sa normalne nemam preco sa pozastavovat nad jeho modou..
paci sa mi ak sa zeny vedia zaujimavo obliect, niektore obdivujem, ja na to vsak bunky nemam a vo vela styloch sa necitim fajn.. , najradsej mam jednoduche strihy, tmave farby a pohodlne topanky.. ked som oblecena podla seba, citim sa dobre a to je hlavne..
@janulik2008 Ja mám 26 a namaľovaná som bola iba na vlastnej svadbe. Aj to len aby sa nepovedalo, inak sa nemalujem lebo mám pocit, že sa mi to nehodí. Takže nie si jediná. 🙂
Ja zasa nechápem ako si nejaka zena obuje crocsi a take tie tepláky haremky.je to antisexi a otrasne.
@zeytin presne...a ked vidim teenegerky trosku pri tele ako tosia tieto nohavice.je mi na grc
Keďže dnes viac ako inokedy letí všetko a dôležité je hlavne "vedieť to nosiť", tak dnešná móda sa mi páči 😁
Ja osobne nemám vyhranený štýl. Ale dobre sa cítim v športovo-elegantnom, tak neutrálne a "oduševnene" sa cítim v klasike a v "etno" (teplých zemitých farbách, s drevenými, či kamienkovými doplnkami...) 😊
Keď sa pred pár rokmi vrátili tie klasické blúzky zapnuté až ku krku, s malým golierikom a na tom náhrdelník, či retiazka, nedokázala som to stráviť. Teraz sa na to dokážem pozerať, ale určite by som si to na seba nedala. Pripadala by som si ako stará baba 😁 a hlavne sa dusím už len pri tej predstave. Naopak blúzka so stojačikom mi taká nepríde, krásne to opticky predlžuje šiju. Obidva typy, by si ale nemali dávať dievčatá s veľkými prsiami. Aspoň mne to teda pripadá otrasne a vráti ma to na dedinskú zábavu v deväťdesiatych rokoch 😂
Júúj, a ešte nohavice s vysokým sedom 🤦♀️ 🤢 Strašne to zväčšuje zadok. To fakt nemusím. Hlavne keď to vidím na babách ktoré by s ním mohli začať radšej niečo robiť. A to je teda 8 z 10 tínedžeriek 😔
@barbora1992 tak to som rada 😉
Zaujímavá téma, tak sa pridám 😊 mňa tak vytacaju krátke tričká, ktoré sú vo všetkých obchodoch... Ved my, maminky po pôrodoch, nemáme vyrysovane bruška ako fitnessky, no čo si mám kúpiť? Keď celé brucho vytŕča von? A to som osoba chudá, ale to brucho... 😭 A asi tu budem jediná, čo legíny miluje 😍 fakt, športové legíny zbožňujem, cítim sa v nich veľmi dobre 😊 aj roztrhané rifle ľúbim, aj tenisky... Na rôzne udalosti si rada oblečiem suknicku, štekličky... A tiež mam rada spomínané korunky pre deti - ideálna voľba pri teplom počasí a zároveň silnom vetre, kedy sú uška chránené.. Čiže u mňa preferuje v tomto skôr funkcia tej čelenky, nie estetično... A vlastne je mi jedno kto co nosí, neriešim 😊 paci sa mi, keď sa ženy o seba starajú aj počas materskej 🙂 a na mužoch neznášam tielka, fuj, toto sa mi strašne hnusi 😀

@romiada ten naozaj na prvý pohľad vyzerá ako tie koberce čo mávajú ľudia v kuchyni😂ale v realite môže byť pekný.Mam podobné pončo nosím ho rada na jeseň a strapce som odstrihla.Mam rada takéto svetriky, kardigany rifle k tomu