Aký najčudnejší príspevok/status/fotku ste na MK videli?
Ahojte, bolo tu nieco, nejaky prispevok, ktory vas sokol, skor v tom neprijemnom slova zmysle? Mna raz dostala fotka, kde lezal na zemi zraneny syn nejakej matky a ona si to odfotila a pridala na internet.🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Za mna vyhrava detailna foto otvoru chlpatej onej s tym, ze tam dole nema anatomicky vsetko v poriadku, nech sa zeny porovnaju ...😵😵😵😵
Nepríjemný nebol, ale čudný určite, práve dnes, fotka kde autorka riešila ci je tam v spätnom zrkadle žena.
Bola tu fotka, kde matka odfotila penis 15rocneho syna....doteraz premýšľam, ci to fakt, alebo si nejaky uchyl robil srandu...
mna najviac prekvapila diskusia, kde zena pisala, ze si roztahovala vaginu a bola smutna, ze teraz ju ma az moc roztahanu a co s tym
@viestta to musel byt daky jogin nie? Ked sa tak dokazal prehnut a odfotit si rit😁😁
Ja si pamätám detailne odfotenú vevericu na ktorej mala majiteľka asi zarastený chlp alebo vyrážku alebo čo to vlastne bolo, neviem 🙈 okrem toho nemusím fotky hmyzu a hlavne tých obrovských slimákov ktoré niektorí ľudia chovajú ako miláčikov, potom nepochopím fotky hlienových zátok a očúrané testy mi tu už vôbec creepy neprídu, to je tu už hádam aj taký koníkovský folklór 😃
@andy_sixx24 to fakt?inak ja som tu veľa, ale 3/4 z toho čo píšete si nepamätám.Iba občas hlien na intímke to na mňa vyskočilo minuly týždeň a občas som videla zarastený nahnisany necht.Ale zadky, veverice nieeee

Detailná fotka chlpatého pozadia jedného pána manzela (mal tam maličkú vyrážku, chudáčik)