Ani vám sa nič na bazáriku nepredáva?
Ani vam sa nic na bazariku nepredava? Ci to je iba moj pripad? Noekedy som predala veci aj za 50e mesacne a teraz ked by sa peniazky hodili, tak nic :(
Ja som zacala predavat na FB market, lebo tu mi veci dlho stali a tam do 2-3 dnoch veci idu prec
Myslím si,že kvôli výške poštovného.A niektoré e-shopy majú fakt smiešne ceny a akcie s poštovným zadara..ďalšia vec,predávajúce v poslednom čase dosť zavádzajú,stalo sa mi x krát,že vec v top stave perfektne nafotena putovala do koša.No a ponuka prevyšuje dopyt.Naposledy som predala 2kombi nový kočík Mutsy Nio z pôvodných 700€ za 85€!!Nevedela som sa ho zbaviť rok a pol.Trh je presýtený a fakt asi treba malo kupovať=malo skladovať=neriešiť ako sa toho zbaviť
Asi je dobry napad skusit cez facebook,nlebo takto som to uz davno nemala, ze by som za mesiac nic nepredala a nedavam veci vobec draho, a su ako nove. Dobre vediet, ze to tak vnimate viacere. Mozno je to aj tym, ze vsetko strasne zdrazelo, ludia si skor dopraju jedlo ako oblecenie :D
Vieš čo, ja sa ani nečudujem....niektoré nevedia čo za to pýtať 🤦🏻♀️😂 samozrejme česť výnimkám
Ja som vcera hodila do kosa na charitu okrem ineho - uplne novu zimnu obojstrannu diesel bundu aj s visackou !! nepredala som ju vyse 2 rokov a posledna cena bola 5€ ….
@evamarek77 úplny súhlas že darujem len k nakúpu a ešte že zadarmo. Ako zadarmo ja ked chcem darovanú vec musím kúpiť niečo z albumu silou mocou niektoré až protivne núkaju. A čo nepotrebujem a darujem dalej. Takže darujem zadarmo k nakúpu od veci to by sa malo vymazávať veta zadarmo k nakúpu.
@evamarek77 ja som tiez minule listovala.bazár a uplne som bola zhrozena tymi haraburdami... Milióny inzerátov a kolko zbytočných. Pomaly cakam ze rolky z toaletaka tu budu.
@kiwi3 ako o 0, 20 centov išlo poštovné hore no na lisových zásielkach áno ale nie na balíkoch. Ked mi nejaká žena pošle 5 kg balík tak asi to o 0,20 centov drahšie nebude logika ma nepusti. Obyčajný balík na poštu stál 2,70 teraz stoji 3,60 eur tak aké 0,20 centov. Mne vychádza 0,90 centov na balíku že pošta zdvihla ceny.
A najväčšia perla žienky je že album má 3600 inzerátov nemyslí, to PRO ale videla som tu inzeráty asi 8 žien ktoré mali okolo 3 tisíc inzerátov. Ale ved to ani nemôžu mať prehľad že kde tie veci majú uložene. Katastrofa staré aj 3 ročné inzeráty. No ja mám dosť. Hlavné že ceny drahšie ako v obchode. Pochopím že niekto niekomu daruje balík oblečenia za poštovné a sú nejaké kúsky že chyba gombík zips to si človek opraví aj vyperie. Ale nie že dám za vec 2 -3 eura plus pošta a príde rozpáraná fľakatá to človeka nahnevá. Ja už nekupujem žiadne oblečenia len nejaké domáce potreby ak potrebujem poháre alebo tak retro veci ale oblečenie už nie. Načo to zbytočné. Za predrážene veci zbytočné peniaze.

@filili darovacky idu aj na fb v skupinach mesta / dediny..