icon

Asi mám v dome ducha

23. aug 2023

Dobrý deň. Už asi tak 2- 3 týždne počujem často aj v noci niečo klopkať , búchať . No dnes v noci som už počula aj strašne taký desivý nevysvetliteľný zvuk zo skrine akoby tam bol niekto chrápal. Máte niekto aj vy takéto podobné skúsenosti ? Môže to byť ten duch ? Čo robiť , v prípade ak to je duch ? Prečo je práve u mňa ?
Ďakujem vám veľmi pekne .

lenkakravcova
24. aug 2023

@najslonik To nie je o vymýšľaní si. Pozri si xy zážitkov reálnych ľudí o NDE. Potom mudruj koník 🙂

lenkakravcova
24. aug 2023

@najslonik určite anglicky rozumieš. Predpokladám. Ma to aj titulky.
Ateistka opisuje NDE:

https://www.youtube.com/watch?v=d012lxq7rOw

Môžeš pozrieť, zamyslieť sa, viac sa zamyslieť a napísať svoj názor. Alebo ani nemusíš keď nechceš, nechcem ťa nútiť. Len si to pozri a kus sa nad tým zamyslí. Tých videí je Xyz. Okrem toho je o tom aj kniha, štúdia jedného lekára ktorý sa tým zaoberal a názvom Život po živote.

najslonik
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
24. aug 2023

@viestta boze ty si super🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍

Mne kazdy jeden vecer ked lezim v posteli praskne skrina😳
Po tejto teme ani do nej nepozriem radsej jaaze to je normalne material pracuje😳😳😳😳🙈

livka_
24. aug 2023

Dievcata...a neviete ako dopadla ta stara debata kde sa otacala soska budhu na obruse? Ci lampa, ci co to bolo... Dik 🤞👀

roja01
24. aug 2023

Cim blizsie k zapadu, tym akoze logickejsie, racionalnejsie uvazovanie. Zial, jedine spravne je tu chapanie rozumom. Bez znalosti starych civilizacii, ktore tvrdia, ze okrem fyzickeho tela mame aj energeticke, ktoreho sucastou su okrem ineho aj energeticke drahy a cakry. A dusa. Aj nasa zapadna fyzika tvrdi, ze energia sa nestraca, maximalne meni v inu energiu.

najslonik
Odpoveď bola odstránená
jankaovecka
24. aug 2023

@najslonik je mi ta naozaj uprimne luto😔 este musis prejst velmi dlhu cestu, fakt ta lutujem.. ale tvoje nazory tu prezentujes, ako absolutnu pravdu...

najslonik
Odpoveď bola odstránená
jankaovecka
24. aug 2023

@najslonik ale ego mas teda riadne

marianeta
24. aug 2023

@livka_ toto by aj mňa zaujímalo..

roja01
24. aug 2023

@najslonik, cim viac informacii a znalosti by si mala, tym jasnejsie by si si uvedomila, co vsetko nevieme a ako malo chapeme fungovanie celeho sveta. Nie len materialneho. Ja si netrufam tvrdit, ze duchove neexistuju. Viem, ze nic neviem...

viestta
24. aug 2023

@jankaovecka asi takto: Ja tiez neverim na ziadnych duchov, prelievanie "energii", reinkarnacie, zivot po smrti... Jednoducho som materialisticky zalozeny clovek a vsetky tieto "duchovne a energeticke" zalezitosti su pre mna rozpravkami pre spestrenie deja. A beriem ich len tak, ze ked ludia nemali dostatok poznatkov aby si niektore veci vysvetlili, tak si vymysleli barlicku, ktora im to pomahala zdovodnit. Ale ak niekto veri na duchov a energie, nech si veri. Jeho vec.

pokojvdusi9
24. aug 2023

@stanulienkat Tak to by si sa cudovala.Duchov je pomaly viacej ako zivych.A nemysli si ze su len dobri duchovia.Mozno v zivote prezijes situaciu a otocis...

jankaovecka
24. aug 2023

@viesta cely duchovny rozmer bytia pochopis, az ked ho zazijes. Duchovia su len mala sprtka, zdanlivo vytrhnuta z "reality". Ale pokial nehladas, tak nenajdes.. Je to ako ked nevies vysvetlit niekomu, ake je to mat deti, napr.

viestta
24. aug 2023

@jankaovecka nepotrebujem hladat. Takze ak ty si hladala a nasla, je to pre mna v poriadku. Malo by byt aj pre teba v poriadku ak ja nehladam a spokojne si zijem aj tak.

zuzulka558
24. aug 2023

U nás inak občas ako keby niekto šiel po podlahe alebo sa zobudím ze na mňa niekto pozerá 🤷‍♀️ deje sa to odkedy sa niečo tragické stalo v rodine z mladým človekom,, dcéry sa na neho podobali keď sa narodili, neriešim to beriem ho ako anjela strážneho, už veľakrát sme mali mat aj niečo zlé, vzdy stačila chvíľka neskôr alebo skôr a obišlo nás to,, ci mame ducha neviem

stanulienkat
24. aug 2023

@pokojvdusi9 dufam, ze to nemyslis vazne. Myslela som, ze v taketo chobotiny veria len psychicky slabsi jedinci. Inak mam potvrdene, ze raketo sracky veria ludia, co su veriaci. Teda veria v rozpravkove bytosti. Postradaju kriticke myslenie a najviac podliehaju hoaxom o comkolvek.
Na Mk sa mi to viackrat potvrdilo. Veriace mamicky najviac bojkotovali vakciny proti kovidu a vo vojne drukuju agresorovi Putinovi.

zuzanna33
24. aug 2023

Mi sme žili v byte kde sa diali tiež zvláštne veci nielen mne neskôr sa deti budili že videli chlapca utekať izbu ,počuli ho smiať sa a pod. No okrem zvukov sa v našej neprítomnosti rozbila sklenená vitrína na obývacej skrinke proste nevysvetliteľné veci ale keďže som to deťom vysvetliva že také veci sa dejú a nikto im neublíži ja osobne v duchov neverím ale všetko je len v hlave ako sa človek nastaví. Netreba sa len báť,mi sme sa presťahovali z iných dôvodov ale potom sme sa dozvedeli že dávnejšie ta zomrela žena,vyhorel byt a bývalí majitelia sa rozviedli... Či už zlá energia neviem no každý verí v čo chce 🍀

katka700
24. aug 2023

@najslonik "Dnes tu máme vedu a výskum" a vidíš stále sa nájdu jedinci čo sa vyvysuju nad ostatných a sú bigotnejsi ako tí čo upálili Giordana Bruna. Keď sa pozrieš do zrkadla jedného uvidíš.
Založ si vlastnú vysoko racionálnu tému a nespamuj ezoteriku a duchovno.
Mimochodom Dalajláma je svetovo uznávaný a na duchov verí keďže je to jeden zo spôsobov reinkarnácie. Ale o tom sa v denníku s písmenkom nepíše, však?

katka700
24. aug 2023

Autorka nenapísala si či v dome bývate dlhšie a začalo to len teraz alebo či ste sa nedávno nasťahovali.
Raz som videla skutočný príbeh kde boli tiež divne zvuky a na povale býval nejaký chlap. Ak je to starší dom najprv by som riešila možnosť že sa vám po dome potuluje nezvany hosť a až potom sa išla poradiť s ľuďmi čo sa v tom vyznajú ako sa zbaviť ducha.

ruxandra
24. aug 2023

A nemôžu byť, ten chrápajúci duch v skrini, napríklad červotoče? 😅 neviem, nezažila som, ale predstavujem si, že ich kúsanie dreva v noci niekde v dutinách skrine môže kludne pripomínať chrapanie

pokojvdusi9
25. aug 2023

@stanulienkat Psychicky labilny...No ked myslis.Nejdem ti vyvracat tvoj nazor.Ja viem co viem a co som prezila

lenkakravcova
25. aug 2023

@viestta Ako si ty osobne vysvetľuješ tie stovky NDE kde ľudia vedia popísať, napr čo sa dialo počas ich smrti v inej miestnosti?

viestta
25. aug 2023

@lenkakravcova ja si to nepotrebujem nijak vysvetlovat pretoze tomu neverim

mamutka
25. aug 2023

Kedysi sim čítala o študentke ktorá mala pocit, že akýsi duch žije v jej izbe. Nakoniec sa z toho vykľul len obyčajný chudý chlap, ktorý ju zral a tajne žil v jej šatníku (asi tam mala bordel, žiadna minimalistka). Cez deň normálne vychádzal a vyžieral jej zásoby, kým ona bola v škole. Úplne logické vysvetlenie, ale neviem či by ma instantne nevystrelo skôr, ako z toho ducha, kebyže si toto nájdem doma 👀

lenkakravcova
25. aug 2023

@viestta Zaujímavé.
Zmenilo by na tvojej viere (ze nič viac neexistuje), ak by niečo také zažil niekto z tvojej rodiny? Alebo až keď by si ti zažila ty sama? Alebo aj vtedy by si si myslela, že ti len preskočilo? 😄 (nie je to vôbec útok, normálne ma to zaujíma - mne osobne stačí, ak si niečo zažije 1000 ľudí rovnako ako dosť veľká vzorka)

viestta
25. aug 2023

@lenkakravcova preco mam riesit co by bolo ak by bolo? Neverim. To ti musi stacit. Tebe to moze byt tak ci tak jedno, to ci ja verim alebo neverim, tvoj zivot nijako neovplyvni, tak sa staraj o svoju vieru.

ckocka
25. aug 2023

@lenkakravcova Dovolím si odpovedať aj ja, hoci to nebola otázka mierená na mňa. NIe a nie. V tom druhom prípade by som si možno hneď nemyslela že mi preskočilo, ale že sa mi deje niečo čo si nedokážem vysvetliť.

sejjby
25. aug 2023

Keby som duch, vyberiem si práčku