icon

Bábätká z Kramárov. Pridajte sa

csina
10. jan 2010

Túto tému zakladám, aby sme sa nemiešali maminkám, ktoré bažia po informáciách o Kramároch v téme o pôrodnici. Takže hola hola, všetky bábätká, ktoré uzreli svetlo sveta na Kramároch sem sa.! 🙂

eliska22
27. júl 2010

už bola hore, práve som ju uspala 2x @myzma ako kedy, teraz v lete keď nie je škola, tak sa musím venovať viacej aj staršej napr. hrať karty, pexeso a tak, takže keď Eliška spí, tak sa venujem staršej, na druhej strane keď potrebujem niečo spraviť, tak mi je Lenka schopná malú postrážiť na chvíľku napr. že sa môžem naobedovať a tak podobne 🙂 horšie to asi majú maminy, keď majú menší vekový rozdiel 😝

lucika09
27. júl 2010

Pripájam sa. Od jednej hore a zaspal naveľa až teraz 😕
Ale zato ma odmenil ďalším pokrokom, od dnes sa oficiálne plazíme nie len na plávačke (tam sa mu to dobre šmýka) ale aj po koberci 🙂 Dnes sa asi Kubkovia dohodli 😀 Teším sa ako malé decko, už som mu odpustila to neustále budenie zo spánku 🙂

myzma
27. júl 2010

@lucika09 super, robite pokroky, parada, teraz to uz pojde rychlo, uvidis, sa bude zlepsovat kazdy den....

my spime asi 30 min... sa tesim, vyzera to tu u nas ako po vybuchu, manzel este nie je doma, ale som rada, ze sedim.... myslienkami som v raji...v tom slovenskom, sa nam to blizi, tak sa tesim....

lucika09
27. júl 2010

@myzma ďakujeme, bodaj by si mala pravdu. A kedy sa chystáte na dovolenku, ak to nie je tajomstvo 😉

myzma
27. júl 2010

@lucika09 mali by sme v piatok vyrazit 😵 urcite sa bude zlepsovat, to vidim na malom, kam sa za nejakych 8 dni posunul... zacal ist na kolena z nicoho nic a teraz uz sa hojda, posuva, v urcitych polohach sa stavia... len treba, aby trenovali.... je rad na zemi? posteli?

lucika09
27. júl 2010

@myzma nech Vám vyjde počasie a hlavne si dobre oddýchnite 🙂
Na brušku je rád odmalička, našťastie s týmto sme nemali problémy, nohami kope o stošesť, vzpiera sa na ručičky strašne dlho, len hýbať sa mu doteraz veľmi nechcelo 😒 Ale mám pocit, že pôjde rovno na nohy a ani loziť asi nebude. Aj keď sa plazí, zdvihne zadok, pokrčí kolienko a s rovnými nohami sa odrazí, vôbec sa nedáva na kolienka. Takisto keď sa ho snažím posadiť ťahaním za ručičky, ide rovno na nohy, aj keď je na rukách, nohami mi stojí na kolenách. Veď uvidíme. Dúfam, že nebude ako jeden dávnejší predok, ktorý ževraj začal chodiť v 3 rokoch 😕

lenocka23
27. júl 2010

@eliska22 aby aj mne nebolo luto.. v skolke mali nejaku havariu s vodou, takze mam aj starsieho doma... dnes sme sa este boli prejst von, ale co budem robit do piatka ak bude prsat, neviem 😒 asi si vytrham tu trochu vlasov co mi ostala... 😀
@myzma vy ste teda sikovnici, dufam ze pocasie na dovci budete mat "rajske".. 🙂 😉

modra1
27. júl 2010

Ja dúfam, že to nezakríknem, ale v tomto chladnom a upršanom počasí spí malá lepšie, ľahšie zaspí, kľudne pri kojení a to je super, lebo inak ju nosíme. Je pokojná, dnes si objavila nožičky a s veľkým záujmom si prezerala ponožky 🙂. Na západe vraj už máte teplo, tu stále prší, som zvedavá ako sa zajtra dostanem na záhradu po zeleninku na obed. Gumáky to istia 😎.

modra1
27. júl 2010

@lucika09 to môže byť, že preskočí lozenie, môj syn tiež chodil skôr ako sedel a loziť sa naučil asi ako 2-ročný od menších detí na ihrisku 😀.

lenocka23
27. júl 2010

@modra1 nasi na Liptove skoro kurili.. je u nich na prazdninach bratov syn ť-rocny.. 🙂
inak kolko ma tvoja mala mesiacov?

modra1
27. júl 2010

Ani sa nečudujem, tam je chladno aj keď je teplo 😉. Malá má 6 mesiacov a 1 týždeň, doplním to do profilu.

lenocka23
27. júl 2010

@modra1 jeeeej, ty mas podobne stare deti ako ja.. 🙂

modra1
27. júl 2010

No veru, ale malý má 5 a pol o týždeň. Čaká ma ďalšia torta, aby nebol ukrivdený 😉.

lenocka23
27. júl 2010

@modra1 Matusko ma 5 a pol o necely mesiac... 😀 ty pecies torty aj na pol-narodeniny..??

modra1
27. júl 2010

No malej som piekla poltortu na pol roka, šak je to riadne jubileum. Takže tým pádom musím aj jemu. Ale vysvetlila som mu, čím je to výnimočné a že o rok už nebude 😀

myzma
27. júl 2010

dobru noc zienky... manzel mi prisiel domov.... takze odhlasujem sa a ideme spat... snad prehodime pred spankom este nejakych par viet.... den za nami.... treba si oddychnut...

modra1
27. júl 2010

Dobrú @myzma, ja som si zdriemla s malou od pol piatej na hodinku, tak vládzem ... 😉.

lenocka23
27. júl 2010

nu idem aj ja uz spat... aj ked v noci nevstavame, mne osobne je do piatej malo... 😉 😀 bru noc vsetkym.. 🙂

csina
autor
28. júl 2010

@modra1 to je podarené z tými pol narodkami.. 😀 ja som dnes piekla mužovi, ale na poctivích 35... 😀 😝 aj so sviečkami a prskavkami..páčilo sa mu a všetkým aj chutila.. 😝
konečne som si aj okná umyla...nech môžem cez ne pozerať 😀 toto počasie mi absolútne vyhovuje...bodaj by vydržalo, mne to stačí...
@lenocka23 trošku ti závidím, že ti malý tak dobre spí..moja sa budí stále a veľa.... 😒
@myzma tak ako píše eliška..najhoršie to majú maminky s malými detičkami..my sme v pohode...Bianka veľa pomáha..len keď je škola, tak vtedy je to cítiť..musí zvládať ešte aj krúžky a toho sa niekedy nahromadí...traz mám doma ale iba jednu princeznú, staršia išla k babke... 🙂 je to iné, bez nej..ale aj mi je trochu smutno..a Timke tiež chýba, ráno ju vždy hľadá...strašne sa teším, že sa tak ľúbia..viem, že to Bianka nemá jednoduché, ale na Timku nedopustí... 🙂

lenocka23
28. júl 2010

@csina to ako si pisala o babach mam aj ja doma s chlapcami... Kubik sa uplne rozziari ked sa Matu vrati zo skolky... teraz pojde na mesiac k babke tak som zvedava ako bude reagovat.. tak dlho ho z domu este nemal.. 🙂 lubia sa velmi, v poslednom case mi dokonca Matu pomaha s kupanim... (v duchu si hovorim, ze moja buduca nevesta mi este bude dakovat, co vsetko bude mladenec vediet... 😀 😀 😀 )

eliska22
28. júl 2010

@csina že okná ja z teba odpadnem 😕 😕 😕 to ja si neviem ani predstaviť okná umývať 😀
inak s tými prskavkami dobrá nápad......si ma inšpirovala, najbližšie použijem 🙂 u nás sa zatiaľ sestričky tiež majú radi, čomu som rada, Eliška je úplne nadšená a výska keď sa jej Lenka venuje resp. robí jej šašoviny 😀 😀 😀 a keď Lenku poprosím nikdy nemá problém mi ju postrážiť na chvíľku 🙂
@myzma prajem peknú dovolenku 🙂 to idete na celý týždeň? akurát v nedeľu asi pôjdeme do MA 😨
ja normálne nechápem, mne malá spala v kuse v noci od 10 hod do 4 hod ráno...som sa konečne trošku vyspala, potom sa už budila stále, ale už mi to tak nevadilo 😎 dúfam, že bude v tomto pokračovať 😅

eliska22
28. júl 2010

@lenocka23 na mesiac babke? a pôjdeš tam aj ty s krpcom, či malý tam ten mesiac bude sám? to ti bude aj chýbať 😕

lenocka23
28. júl 2010

@eliska22 on tam bude sam cca tri tyzdne, potom aj my prideme... chybat nam bude, to je jasne, ale tam (na dedine) sa ma skvele... velky dom s dvorom, moji rodicia aj stari rodicia takmer iba pre neho... 😀 🙂

eliska22
28. júl 2010

@lenocka23 to áno, to bude mať super, budú ho rozmaznávať 😀 teraz tak rozmýšľam, že aj ja som chodila do tábora na 3 týždne a pohodička 🙂

lenocka23
28. júl 2010

@eliska22 pokial si si dobre pospala do polnoci, potom uz to budenie nie je az take "bolestive"...

@csina inak k nam nechces prist okna umyt..? 😀 mam len 4, akurat tu okolo nas je stale stavebny ruch, takze aj patricne vyzeraju... 😉

bibione
28. júl 2010

@csina mne tiez celkom vyhovuje pocasko,len ma stve,ze uz teplo asi nebude,hlavne,ze som sebe aj krpcovi kupila opalovacie kremy 😠 ...fuuuha,,,ze okna 😀 som naposledy umyvala tak v marci a nabuduce az pred vianocami 😀

joooj,to je krasne,ked sa deticky lubia 😵 a davaju to tak pekne najavo...myslim si,ze neni na skodu mat deticky s vascim vekovym rozdielom ako hned po sebe 😉

@lenocka23 len ho pekne priucaj,ale zas nie moc,aby si nevesticka nezvykla 😀 ale musim povedat,ze je to zlate,mas sikovne dieta 🙂

lucika09
28. júl 2010

@csina teeeda to kedy stíhaš 🙂 Okná aj torta, no klobúk dole 😉
Aj nám vyhovuje takéto počko, keby ostalo aj celé leto, veľmi by som sa nehnevala 🙂
To je paráda, keď si bračekovia a sestričky rozumejú a pomáhajú Vám, viem o čom hovorím, mám 3 mladších súrodencov 🙂 Ešte viac to oceníte, keď trošku podrastú.
My pokračujeme v nespaní, ale už presvitajú zúbky, etš však nie sú celkom prerezané, idú 2 naraz, aspoň si to pri jednom odtočíme.

@lenocka23 kľudne Matúška nauč toho čo najviac, aspoň bude sebestačný a myslím si, že aj budúca nevesta to ocení 😀

lenocka23
28. júl 2010

@bibione
@lucika09 esteze mate aj vy chlapcov (zatial), lebo by som si nieco myslela..... 😀 😀

myzma
29. júl 2010

s tou surodeneckou laskou je to krasne, sa mi paci, kd vidim tych starsich objimat tych mladsich, alebo ked len tak pridu za tymi drobcam a s laskou v ociach na nicjh pozeraju..... <3 <3 <3

nas vcera neplanovane ockovali.... mali sme asi najhorsiu noc kvoli tomu a plus sa tlacia dalsie zubky.... je to noc, na ktoru asi mnohi budu spominat 😅

sa lucim teda na min tyzden.... maly chce byt dost na rukach a k tomu by som mala dnes uz balit....

eliska, skoda, ze to nevyjde....

majte krasny tyzden, nech deticky prospievaju vo vsetkom a vy majte z nich vo vsetkom radost.... prajem dlhe prespane noci a prijemne stravene dni s blizkymi.... po tyzdni tu budu urcite medzi nami lezci, zubali, a mozno i nejaky ten chodec.... 😀 😀 😀

lenocka23
29. júl 2010

@myzma Dakujeme, vy si dobre oddychnite, nech je drobec spokojný, veď potom aj vy budete.. A želám priaznivé pocasie... 🙂 🙂