icon

Bábätko často kaká

sidhan
1. mar 2018

Ahoj babulky.Zaujimalo by ma či máte niektorá skusenost s tým že 2mesacne kojene bábätko veľmi často kaka .Bola som u švagrinej ktorá koji a ten mali za dve hodiny čo som tam bola nakakal 6plienok.Stolicu má žltú praženicu až vodovu.A kakusal aj počas toho čo ho prebalovala až to strieľalo.
Je to normálne?ja som z deťmi nemala takýto problém skôr opačný😂😂.A doktor jej povedal že to je normálne?a čo som si všimla že kým sme ho nehojdali stále plakal..

lucia147852
1. mar 2018

Nasa ako babatko tiez tak..po kazdom kojeni nieco supla do olienky a veru neraz sme boli os...kakani ☺.a bola zdrava ako buk. ☺ kazde babo je ine.

pininka
1. mar 2018

Ano aj nasa tolko kakala a presne ze zltu prazenicu,je to ok.

deti95060810
1. mar 2018

mamička by si mala dávať väčší pozor na stravu... Mne sa to stalo tiež pri jednej dcére a potom som si odsledovala z ktorých jedál má dieťa problémy - hnačky...

pribinak
1. mar 2018

U niektorých dojcenych deti plati, ze co papanie-to kakanie. Vylučovací a saci reflex dost spolu súvisia.

pininka
1. mar 2018

@pribinak presne,mne moja mama hovorila,ze este som pomaly ani nedojedla a uz to islo von.

janulka1802
1. mar 2018

Je top normalnemhdgj

pribinak
1. mar 2018
janulka1802
1. mar 2018

Je to úplne v poriadku a môže aj nekakat niekoľko dni môj starší syn kakal do každej plienky a mladší raz za pár dni a obaja boli ok

janickacrazy
1. mar 2018

@sidhan inak nezávidím tú spotrebu plienok pri takomto dieťati, moj kakal tak 3-4krát denne ale len ten prvý mesiac a aj to sa mi zdalo, že furt len prebaľujem, ale teda toto je fakt extrem

gyurusiova
2. mar 2018

My sme mali spotrebu okolo 20 plienok za deň a pokiaľ je kojené, neplače od bolesti a pod, tak by som to ani neriešila.

tatisna
2. mar 2018

nas mal maximum asi 7 kakani za den a potom prislo obdobie ze sa 18 dni nevykakal. sme sa uz bali onho, ale vraj je to normalne.potom sa naraz vyprazdnil a islo to az cez pyzamko, aj sme si to fotili 😁 keby vsak v kuse plakal, tak by som to riesila. len keby babo vedelo povedat ci ho nieco boli alebo ci sa len nudi 😊

ladyanne
2. mar 2018

ja myslím že je to normálne nič hrozné

ducina
2. mar 2018

Kojene dieťa môže mat stolicu 7 krát za deň alebo 1 krát za 7 dni a je to normálne...

timilv
2. mar 2018

My sme prvý mesiac míňali cca 20-25 plienok za deň 😂😂 malá kakala tiež tak veľa. Lekárka jej pre istotu robila aj ster, ale nič nenašli.

euka210
2. mar 2018

je to vpohode myslim a to hojdanie, moze to byt kolika, preoblemy s bruskom ktore su bezne v takom veku do tych 3-4mes. Masaze, poloha na brusku im vyhovuje, cvicenie s nozkami, hojdanie

maminka1986
2. mar 2018

@sidhan chudiatko toto nie je normalne pravdepodobne to co moj maly a to je alergia na BIeLKOVINU kravskeho mlieka...ihned ist na gastrologiu na krv a nic mliecne moze dostat anafilakticky sok a fatalne nasledky
Preto plakfl boli ho bruško ma krce...kakat ano po kojeni ale nie 6x zltu a riefku!!!!