Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
vobec sa mi to nepaci , wrrrrrr
@pajinka23 aj ja mám okolo 70, ale aj keby som ich mala viac, tak to nezaplatím, je to choré...A čo také maminy, čo majú 20,30 inzerátov, to ani nehovorím, takým sa to už vôbec neoplatí. Však sa tie vecičky predávajú za 1-2 euráče, to je ako na zarobenie? Mne tiež ide skôr o odpratanie vecí čo nepotrebujeme. ☹
a to od kedy ma byt ten bazar plus? nejako som nepostrehla 😲
je to des ☹ neni to fer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ani mne sa to nepáči 😠 kôli tomuto sa mi nechcelo inzerovať na babybazare alebo MMB a už to votreli aj sem, zarábať na mamičkách na materskej almužne je úbohé!
@henika26
@kristinkal ozaj je to nefer,aj kebyze mam zbytocne peniaze tak toto nezaplatim☹
no ani mne sa to veru nepaci ... co nemaju dost peniazkou z reklam ?
kurnik...kukam bazar a stale od tej jednej....dvoch....kurnik -to co je???!To je o nicom-maju v bazari 200 veci a teraz nic len ich mam pozerat????To rovno na aku stranku kliknut-1555?????Mili admini-velmi zle rozhodnutie-velmi....snad sa to zrusi...ta blbost
pre nich je to až moc domyslené!!! 😝 Fakt som z toho sklamaná. 😢
baby a predstavte si tie ktoré majú len 5 inzerátov 😒 tie to chúdatká nepredajú nikdy aj keby dávali za 0,10 € pokiaľ si nezaplatia plusko 😒 😒
co to som si tu nakupila pre deticky-vyborny stav a super cena.Co to som predala-darovala-za symbolicku cenu-nemusim kupovat predrazene veci,ked tolko-krat tu vidim krasne ako nove a za par drobnych...no teraz-zly krok
inak baby to som dobre pochopila,ze peniaze sa musia poslat mobilom?a ked si to nedeaktivujes tak ti to budu mesacne strhavat?to co je?
ale ved nech si davaju neviem koho to bude bavit tie iste handry pozerat dookola....ja ked nieco hladam tak si pozrem konkretne tu vec a nie kto tu nove nieco nahadzuje....mne na plienky nik neda....a net si platim!
"kráčajú s dobou" obohacujú sa na chudobine..som znechutená bleee..majú ale biznis ďalší 😠
nesuhlasim ani ja 😠 lebo kazda mamicka nema kazdy tyzden 0.90centov a na rok to je az 43.20eur keby aspon na konci roka bolo zuctovanie to je ine,ale takto nie nesuhlasim je to nefer ze sa ukazuju teras inzeraty len tych co si aktivovali a mi ostatne mozeme aj zmazat ☹ kedze sa ukazuju ako najposlednejsie ☹ smutne 😢

@dominika1988 urcite odidu poniektore🙂a neboj svoj cas presunieme inam😀