Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
@ivanatim
kamosku? mam kamosky a mam ich dost, ale neviem, na co ty narazas.
inac, ano, myslim, ze si kazdy spravil svoj nazor 😀
@pasteleria 😀 blahozelam ti ku kamoskam, ktore mas len ty a nikto iny 😀 zavolaj ich sem vsetky 😀 aj tak na ten lacny smejd nikto nenaleti... a ano, myslim ze ano 😉
@ivanatim
kazdy ich ma, len ty nie, preto som to spomenula 😀
neviem, o com tocis, ci si nevypijes takto po veceroch? ja idem lahat, tak ti uz dnes vecer neurobim radost s odpisovanim. a vlastne na tie tvoje hadky nemam chut, mne sa nechce dookola diskutovat o tom istom. ak to teba bavi, tak si diskutuj, v normalnom zivote sa aj tak nemas s kym hadat, tak sa ventilujes tuna a nasla si si obet bielu perlu a vsetkych jej zastancov. vlastne na ine temy ani nemozes prispievat, lebo do nicoho ineho sa nerozumies.
tolko odo mna. dobru noc.
@pasteleria necitam ta uz, sorry, strata casu 🙂 😵 niet ti pomoci...
@slimstar 😀 Nerozumiem, naco si sem prisla vlastne? Ved tebe nikto nic nehovoril :D..ci pasteleria sa len pomylila a napisala zo svojho druheho nicku? 🙂 keby sii citala, vedela by si hned kto tu mal primitivne pripomienky a kto sa snazil odbornymi nazormi prispiet do diskusie a poradit nevedomým 🙂
oj baby pozoor, hviezda sa nam zobudila zo zimneho spanku!!!
@slimstar
tou hviezdou som nemyslela teba, sorry, ak si to tak pochopila 😅
a mas cistu pravdu, do diskusii smie prispievat ktokolvek 😉
Ahojky...no dnes som bola u zubára na bielení zubov peroxidom...mala som odtieň 2 a chcela som 1, no vôbec to nedopadlo tak, ako som si predstavovala... ☹ a navyše ma tak bolia zuby, že sa to nedá vydržať ☹ ľutujem, že som za to vyhodila peniaze ...
@paloma018 kolko si platila?
ja som raz davno bola na bieleni zubov u zubara, bolo to velmi drahe, ale ucinok som videla okamzite, niekolko odtienov. natreli zuby niecim a potom na to dve hodiny svietili nejakym svetlom. akurat ma strasne boleli krcky zubov, kym som tam sedela. takze uz by som potrebovala znova, ale aj kvoli cene a tej bolesti som sa zatial neodhodlala.
@mima1 superr aspon som nebola sama..mne prijam tieklo z usttt..:DDD
ja som si objednala z ebay crest whitestrips - v anglicku a amerike sú strašne populárne a aj mi vybielili zuby naozaj o také 3-4 odtiene, mala som ich fakt krásne. teraz uvažujem znova, že si niečo kúpim. inak aj v dm dostať bieliacu zubnú pastu - neviem ako sa volá, no stojí 3,99 eura. tak som vyskúšala a tiež mi vybielila, síce nie až o toľko ako crest, ale to už som nemala ani také zažltnuté zuby, aby bolo ten rozdiel brutálne viditeľný. len ju treba používať striedmejšie - lebo obsahuje peroxid. mala som ju len raz, ale dlhodobo by som sa ju určite bála používať, najideálnejšie je možno také 2-3 týždne. je pravda, že ako tu písala ivanatim, možno radšej treba hľadať drahšie a kvalitnejšie produkty. ja som mala šťastie, že zuby nemám zničené, po kúre som ich mala len trocha citlivejšie, čo po čase tiež ustúpilo
Ahoj, osobne mám veľmi zlé skúsenosti s bielením zubov prípravkami s peroxidom. Ešte ako študentka som si kúpila v LEKÁRNI sadu na bielenie a dopadlo to zle. Už počas aplikácie to bolo neprijemné a o pár mesiacov u zubárky katastrofa. Narobili sa mi zubné kazy. Zubárka povedala že to bolo z toho prípravku, že mi poškodil sklovinu.
Zuby sa mi dali doporiadku až po pár rokoch. Chodila som na floráciu a častejšie kontroly. ☹
Teraz už frčíme celá rodinka aj s deťmi na Zubnom prášku. http://www.navratkprirode.sk/ntn0306.html
Kto čaká belobu ako kriedový papier, bude sklamaný, ale pekne zjednotí farbu zubov ,ošetruje ďasná a o subjektívne hodnotím zuby o nejaký ten odtieň lepšie. 😎
Inak žiarivé biele zuby sú výplodom komercie a protetiky 😀 . Muž bol u zubára, robili mu korunku na zub čo si odrazil a chlapík čo robí korunky mu povedal, že zuby majú prirodzenú pigmentáciu, niekto má viac, niekto menej pigmentov. Keď sú zuby a ďasná zdravé a čiste, sú pekné aj keď nie sú žiarivo biele. 😎
Ja pouzivam nimbovu pastu aj zubny prasok, tento: http://www.nutrimas.sk/Nimbovy-zubny-prasok-28-...
Mne pomohol gel iBright, ale trochu drazsi:
http://track.ibright.sk/product/iBright/?uid=19...
Ahojte, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že mne veľmi účinne bieli zuby nová zubká kefka, ktorá je teraz chvíľku na trhu. Je čisto prírodná a pri používaní cítim, že príroda je príroda a má najefektívnejšie účinky. Obsahuje množstvo enzýmov a iných látok, ktoré rapídne bielia zuby, treba ju len vedieť používať. Videla som ju v rôznych časopisoch, tak som vyskúšala a neľutujem. Volá sa to Miswak organic stick a je to lacná alternatíva v bielení zubov. Odporúčam všetkým, ktorí by chceli mať belšie zuby.
@sima1501 ahoj a už je to v predaji ? ja viem o čom hovoriš, take drievko že ? 🙂
Ahoj 🙂 áno, je to také drievko a jasné je to v predaji, ja som to kúpila asi pred dvoma týždňami v trafike, ale bude to určite aj na nete.

@pasteleria 😀 si si zavolala kamosku? 😀 trapne... 😉 argumenty boli napisane, je to jasne, nech si kazdy clovek urobi svoj nazor 🙂 😉 ako som uz povedala, nebudem ti to uz dalej vysvetlovat, niet ti pomoci 🙂