icon

Bielenie zubov. Čo používate?

modroocko111
25. dec 2009

caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik

ivanatim
11. júl 2013

@pasteleria 😀 si si zavolala kamosku? 😀 trapne... 😉 argumenty boli napisane, je to jasne, nech si kazdy clovek urobi svoj nazor 🙂 😉 ako som uz povedala, nebudem ti to uz dalej vysvetlovat, niet ti pomoci 🙂

pasteleria
11. júl 2013

@ivanatim
kamosku? mam kamosky a mam ich dost, ale neviem, na co ty narazas.
inac, ano, myslim, ze si kazdy spravil svoj nazor 😀

ivanatim
11. júl 2013

@pasteleria 😀 blahozelam ti ku kamoskam, ktore mas len ty a nikto iny 😀 zavolaj ich sem vsetky 😀 aj tak na ten lacny smejd nikto nenaleti... a ano, myslim ze ano 😉

pasteleria
11. júl 2013

@ivanatim
kazdy ich ma, len ty nie, preto som to spomenula 😀
neviem, o com tocis, ci si nevypijes takto po veceroch? ja idem lahat, tak ti uz dnes vecer neurobim radost s odpisovanim. a vlastne na tie tvoje hadky nemam chut, mne sa nechce dookola diskutovat o tom istom. ak to teba bavi, tak si diskutuj, v normalnom zivote sa aj tak nemas s kym hadat, tak sa ventilujes tuna a nasla si si obet bielu perlu a vsetkych jej zastancov. vlastne na ine temy ani nemozes prispievat, lebo do nicoho ineho sa nerozumies.
tolko odo mna. dobru noc.

ivanatim
11. júl 2013

@pasteleria necitam ta uz, sorry, strata casu 🙂 😵 niet ti pomoci...

slimstar
16. júl 2013

@ivanatim mna nezaujimaju tvoje primitivne pripomienky

ivanatim
16. júl 2013

@slimstar 😀 Nerozumiem, naco si sem prisla vlastne? Ved tebe nikto nic nehovoril :D..ci pasteleria sa len pomylila a napisala zo svojho druheho nicku? 🙂 keby sii citala, vedela by si hned kto tu mal primitivne pripomienky a kto sa snazil odbornymi nazormi prispiet do diskusie a poradit nevedomým 🙂

pasteleria
16. júl 2013

oj baby pozoor, hviezda sa nam zobudila zo zimneho spanku!!!

slimstar
17. júl 2013

@ivanatim do diskusie prispieva kazdy, ale utocis len ty! tak si pis len tak pre seba a zbytocne neotravuj. To co si myslia druhi alebo co sa traduje je uz ina vec.

ivanatim
17. júl 2013

@slimstar Kazdy si utvori svoj nazor, hviezda 🙂 staci citat 🙂 odborne vseobecne nazory a reklama sa da rozoznat 😉

slimstar
17. júl 2013

@ivanatim nakoniec si celkom fajn 🙂

pasteleria
17. júl 2013

@slimstar
tou hviezdou som nemyslela teba, sorry, ak si to tak pochopila 😅
a mas cistu pravdu, do diskusii smie prispievat ktokolvek 😉

paloma018
20. aug 2013

Ahojky...no dnes som bola u zubára na bielení zubov peroxidom...mala som odtieň 2 a chcela som 1, no vôbec to nedopadlo tak, ako som si predstavovala... ☹ a navyše ma tak bolia zuby, že sa to nedá vydržať ☹ ľutujem, že som za to vyhodila peniaze ...

pasteleria
22. aug 2013

@paloma018 kolko si platila?

valy
25. aug 2013

ja som raz davno bola na bieleni zubov u zubara, bolo to velmi drahe, ale ucinok som videla okamzite, niekolko odtienov. natreli zuby niecim a potom na to dve hodiny svietili nejakym svetlom. akurat ma strasne boleli krcky zubov, kym som tam sedela. takze uz by som potrebovala znova, ale aj kvoli cene a tej bolesti som sa zatial neodhodlala.

maria2175
Odpoveď bola odstránená
ljanakova
14. okt 2013

@mima1 Ahoj chcem sa ťa spýtať či tá pasta neposobila tak škodlivo na tvoje zuby ako po bielej perle? 🙂

vanessanela
27. nov 2013

@mima1 superr aspon som nebola sama..mne prijam tieklo z usttt..:DDD

livi
3. dec 2013

ja som si objednala z ebay crest whitestrips - v anglicku a amerike sú strašne populárne a aj mi vybielili zuby naozaj o také 3-4 odtiene, mala som ich fakt krásne. teraz uvažujem znova, že si niečo kúpim. inak aj v dm dostať bieliacu zubnú pastu - neviem ako sa volá, no stojí 3,99 eura. tak som vyskúšala a tiež mi vybielila, síce nie až o toľko ako crest, ale to už som nemala ani také zažltnuté zuby, aby bolo ten rozdiel brutálne viditeľný. len ju treba používať striedmejšie - lebo obsahuje peroxid. mala som ju len raz, ale dlhodobo by som sa ju určite bála používať, najideálnejšie je možno také 2-3 týždne. je pravda, že ako tu písala ivanatim, možno radšej treba hľadať drahšie a kvalitnejšie produkty. ja som mala šťastie, že zuby nemám zničené, po kúre som ich mala len trocha citlivejšie, čo po čase tiež ustúpilo

papajko
14. feb 2014

Ahoj, osobne mám veľmi zlé skúsenosti s bielením zubov prípravkami s peroxidom. Ešte ako študentka som si kúpila v LEKÁRNI sadu na bielenie a dopadlo to zle. Už počas aplikácie to bolo neprijemné a o pár mesiacov u zubárky katastrofa. Narobili sa mi zubné kazy. Zubárka povedala že to bolo z toho prípravku, že mi poškodil sklovinu.
Zuby sa mi dali doporiadku až po pár rokoch. Chodila som na floráciu a častejšie kontroly. ☹
Teraz už frčíme celá rodinka aj s deťmi na Zubnom prášku. http://www.navratkprirode.sk/ntn0306.html
Kto čaká belobu ako kriedový papier, bude sklamaný, ale pekne zjednotí farbu zubov ,ošetruje ďasná a o subjektívne hodnotím zuby o nejaký ten odtieň lepšie. 😎

Inak žiarivé biele zuby sú výplodom komercie a protetiky 😀 . Muž bol u zubára, robili mu korunku na zub čo si odrazil a chlapík čo robí korunky mu povedal, že zuby majú prirodzenú pigmentáciu, niekto má viac, niekto menej pigmentov. Keď sú zuby a ďasná zdravé a čiste, sú pekné aj keď nie sú žiarivo biele. 😎

medved93
Odpoveď bola odstránená
medved93
Odpoveď bola odstránená
mikajlo
Odpoveď bola odstránená
mikajlo
Odpoveď bola odstránená
angelinka13
6. jún 2014

Ja pouzivam nimbovu pastu aj zubny prasok, tento: http://www.nutrimas.sk/Nimbovy-zubny-prasok-28-...

jaroslav81
26. jún 2014

Mne pomohol gel iBright, ale trochu drazsi:
http://track.ibright.sk/product/iBright/?uid=19...

sima1501
22. aug 2014

Ahojte, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že mne veľmi účinne bieli zuby nová zubká kefka, ktorá je teraz chvíľku na trhu. Je čisto prírodná a pri používaní cítim, že príroda je príroda a má najefektívnejšie účinky. Obsahuje množstvo enzýmov a iných látok, ktoré rapídne bielia zuby, treba ju len vedieť používať. Videla som ju v rôznych časopisoch, tak som vyskúšala a neľutujem. Volá sa to Miswak organic stick a je to lacná alternatíva v bielení zubov. Odporúčam všetkým, ktorí by chceli mať belšie zuby.

matuskova003
22. aug 2014

@sima1501 ahoj a už je to v predaji ? ja viem o čom hovoriš, take drievko že ? 🙂

sima1501
23. aug 2014

Ahoj 🙂 áno, je to také drievko a jasné je to v predaji, ja som to kúpila asi pred dvoma týždňami v trafike, ale bude to určite aj na nete.