Bojíte sa pádu vlády?
Bojíte sa pádu vlády? Ako nás to ovplyvní?
Tak, ja neviem.... muz robi v energetike a co hovori, ked padne vlada a neschvali sa rozpocet, tak na buduci rok sa z cien energii vsetci zaserieme, nielen velke podniky, ale aj obycajni ludia... a energiami sa to len zacne, od toho sa bude odvijat spirala...
Ludia, pozerajme si trosku dalej od nosa
@petamich velakrat s tebou suhlasim, tentokrat si mimo...
Za vela veci momentalne nemoze len vlada, ale najma medzinarodna situacia, vojna, medzin. trhy, inflacia, celkova ekon situacia vo svete.. ale jasne, da sa to zhodit na vladu, je to jednoduchsie... sice nespravne ale koho to zaujima, vsak
Úprimne bola by som rada keby padla
@taga to ma mrzi, asi si citala, ze som napisala, ze za dnesnu situaciu mozu AJ rozhodnutia tejto vlady a tento nazor mi nik nemoze upriet, dovidim aj kusok dalej (aj ked som matka na rodicovskej a nebudem klamat, ze napr. politika ma nikdy nezaujimala) a chapem, ze za to moze aj vsetko co si vymenovala, napriek tomu je tato vlada proste jedna velka fraska a svojimi rozhodnutiami situacii nepomohla, zaroven ale ako som napisala v prvom komentari aj v pripade predcasnych volieb, ja nemam koho volit (aktualne), takze je to za mna z blata do kaluze
a ja teda rozhodne nie som typ "za vsetko moze zla vlada a Matovic" 🙂
Matovic vytrhol svoju uz podanu demisiu z ruky pracovnikovi prezidentky.Svet este nezrodil vacsieho magora ako je Matovic.
...tak a je hotovo, som veľmi zvedavá čo nastane teraz 🙄
tak a je to. uvidime, co dalej. dobry pocit z toho nemam, smradi sa uz vidia, jak si delia trafiky...
pritom by stacilo, keby odlepili matovica zo stolicky, zbavili sa ho a norlmalne fungovali.. ale tuto zavislost na jednom egomaniakovi som nepochopila po celu dobu ich vladnutia
co sme komu urobili, ze nas tak tresta osud. teraz citam, jak matovic daval demisiu, vlastne nedaval... ja ani nemam slov.
@omama40 prosim a cim konkretne som mimo uz mi to niekto vysvetli? ze za dnesnu situaciu moze aj nasa vlada? ze ta vlada nie je prave excelentna a postavena okolo jedneho egocentrickeho chlapa? a ze aj tak neviem, koho budem volit, v com z tychto nazorov som mimo? pokojne mi to vysvetli, ja naozaj som otvorena rozumnej diskusii a mozno naozaj pridem na to, ze som mimo a len sa podakujem
viete, coho sa bojim&, ze, kedze buduci rok pojde zivotna uroven vacsiny ludi dost dole, ludia maju tendenciu volit tych, ktori v prvom rade ukazu na konkretneho nepriatela, ktory za to moze a v druhom naslubuju mozne nemozne. ktore strany su to, vieme a ked tito vyhraju predcasne volby, tak mame prorusky, protidemokraticky orientovanu vladu
Je pravda ze sa uz nedalo pozerat na ten cirkus,ale ked nam budu vladnut mafiani s fasistami tak nechcem zit v takej krajine😔
@iv007
Prisaham ze dnes sme realne prvykrat viedli diskusiu, ze ak to pre nas bude na Slovensku nezvladnutelne, budeme musiet odist do inej krajiny. Problemom je mozno to, ze si vsetci aktivni diskutujuci pamataju udalosti max.mesiac dozadu, bez skumania dovodu, bez objektivneho zhodnotenia situacie, bez akychkolvek informacii. Este stale verim, ze ti rozumni mlcia a nepretlacaju agresivne svoje nazory
ja stale tvrdim-my sme krasna krajina, ale na hovno stat☹
Konečne padli
A teraz nebola mafia pri moci? Najhoršia vláda aká tu bola. Super,že padla.
Nie olano som volila keďže ja mám na smer a hlas extrémnu alergiu 🙂 toľké roky vládli a len sebe do vačku a kamaratom dávali 🙂
Je to uplne jedno...nic dobre nas necaka...tito sa nevedia dohodnut lebo Ego... a vyber je...liberali, fasisti, komunisti. V krajine chyba zdravy stred a ked sa do volieb neobjavi, tak tu zase bude Fico a Pele...cize asi tak.

@loginexistuje tak napr. nasa firma ma zaujimave skusenosti s verejnym obstaravanim, pochopitelne takmer ziadnu zakazku sme nedostali, dovodom uplne nebude zla ponuka a dalej by som to nerozoberala, prosim netvarme sa, ze politici a ludia na spravnych miestach nekradnu, verejne obstaravanie je transparentny proces a korupcia tade ani nesla a tym by som tuto debatu ukoncila, ty mas svoj nazor, ja svoj, ktory je v tvojich ociach nespravny a mozno je... 🤷♀️