icon

Bude tretia svetová vojna? Diskutujme o aktuálnej situácii

18. nov 2024

Viem, že to sem nepatrí, ale čo si po dnešku myslíte?

eludka
19. nov 2024

@vikimed trochu prebrat dejepis, obeti 2.sv. vojny bolo desiatky milionov

eludka
19. nov 2024

@kittykat22 mozu zabijat a na ukrajine to intenzivne robia

vikimed
19. nov 2024

@eludka a kedy naposledy zomrelo vo vojne milión ľudí? Veď to neznamená, že nezomrelo viac.

eludka
19. nov 2024

@slovakboy nemaju na vyber su vo vojne

lizatko1009
19. nov 2024
lizatko1009
19. nov 2024
eludka
19. nov 2024

@vikimed to su take cynicke pocty, keby vam zabili dieta, bola by to pre vas tragedia, pre statistiku zanedbatelna polozka

zuzanita1609
19. nov 2024

@tramtada31 a dokedy sa má agresorovi, teroristovi ustupovať,len aby dávali všetci ruky preč a hlavy do piesku? Kým si agresor,terorista nevezme aj tak všetko? A ešte viac. No,ak by ti niekto obsadil časť dvora,mavneš rukou a veď,nebudeme sa tu teraz biť, zabíjať pre územie,majetok,že? 😏

vikimed
19. nov 2024

@zuzanita1609 to je mentalita nášho národa, skloniť hlavu a robiť otrokov. V tomto majú Ukrajinci môj obdiv, že bojujú aj keď proti obrovskej presile, za svoju krajinu, domov, budúcnosť svojich detí. Mali by sme im všemožne pomáhať, pretože bojujú aj za nás. Pod ruskou čižmou snáď už nikto z nás žiť nechce.

kittykat22
19. nov 2024

@tramtada31 mozeme dakovat vsetkym svatym, ze sme v NATO. Pretoze keby sme tam neboli, tak by sme po Ukrajine spievali rusky co nevidiet. Nerob si iluzie, ze debilna ruska garnitura, by nas nechala na pokoji. A to by si videla tie pesnicky v mediach, ako sme chceli zautocit na Rusko alebo este lepsie, ze nas vlastne prisli zachranit.
Nebolo by to 1x co sa by sa tu nasackovalo Rusko.

zuzanita1609
19. nov 2024

V Afganistane Rusov vyprášil aj s lopatami. Rusko nie je krajina,ktorej to na bojisku ide. Nevedia myslieť dopredu (ak nie sú v tom momente sťatí). Taktika im nikdy nebola vlastná. Vedeli len všetko rozbombardovat a zdrhnúť. Keby mala Sýria to,čo má teraz Ukrajina od západu,už dávno ich aj odtial vyženú. Alepo -Mariupol.

jaass
19. nov 2024

@eludka úplne bludy pises, prv si niečo pozistuj a potom pis. Absolútne nemáš prehľad, si jeden človek z tých ľudí, že jedna baba povedala

jaass
19. nov 2024

@bmolko na teba sa reagovať nedá🙂 americká ovečka ;) nemáš vôbec prehľad ale vôbec.

tramtada31
19. nov 2024

@zuzanita1609 no určite by som si kvôli casti pozemku nenechala zburat cely dom a vyvraždiť celu rodinu.

lenkakravcova
19. nov 2024

@vikimed Radšej hanbu ako padnúť v boji za neveriacich.. To mi za to fakt nestojí. Táto vojna nie je niečo, za čo by sa oplatilo bojovať. Nie je tam žiaden vyšší cieľ - je to iba vojna dvoch strán, kde ani jedna nie je niečo čo by mohlo byť chvályhodné alebo spravodlivé. Tak nech sa kľudne pozabíjajú medzi sebou. Ale tých, ktorí nemajú záujem zomierať za ich hry, nech z toho vynechajú (hocijakým spôsobom - je mi jedno ktorá strana zabezpečí ochranu obyvateľstva a ako, len nech sa do toho nemusíme zapájať - zatiaľ sa mi zdá, že USA strana sa nás snaží dostať do pozície, kedy sa zapojiť budeme musieť, alebo sa už zapájame finančne - a to sa mi teda vôbec nepáči).

Inak ma ešte udivuje, na to, ako je Slovensko kresťanské, a kresťania majú odpovedať nastavením druhého líca, že koľko ľudí je ochotných ako kresťanov poslať zbrane na Ukrajinu, alebo financie do vojny (a nie rakety dlhého doletu, ktoré včera odsúhlasili už nie sú obrana, ale útok).

@enmery v to dúfam (aj keď nie som jeho fanúšik)

mnamko
19. nov 2024

@hederamonstera co stym ma Tramp, ešte nieje v Bielom dome

mnamko
19. nov 2024

videla som jeden podkast, neviem kto bol ten pan ,ale bolo tam dosť ludi a teda nehovoril povzbudive slová,

mnamko
19. nov 2024

@enmery myslíš? No kto sa tomu viac venuje tak Zelensky je väčší

zuzanita1609
19. nov 2024

@tramtada31 tak sama si teraz napísala,že vraždia pre niečo,čo im vlastne ani nepatrí a s jedlom rastie chuť. A určite by som svoju časť dvora bránila aj za pomoci suseda (spojenca).

cafelatte
19. nov 2024

Ak sa do vojny zapojí Nato, a my sme členom v NATO. Co to teda pre nasu krajinu znamená?
Americká základná na Sliači, čo tam stihli všetko navoziť vie len Pan Boh.

enmery
19. nov 2024

@mnamko Ale Zelensky nenapadol Rusko na ich území. Neviem, kedy to už pochopíte.

maranco
19. nov 2024

@tramtada31 mohla by si sa len zbaliť "do batohu" a odísť, nechať tam celý dom a začať život nanovo inde
tí čo ostali brániť svoj majetok tak sú po smrti alebo ušli v poslednej chvíli už bez toho batohu, prípadne máš možnosť nechať sa okradnúť, znásilniť a mučiť

bosorkabb
19. nov 2024

@cafelatte ja som na Sliači pracovala dlhé roky, poznám to tam aj keby som slepá bola. Vždy tam boli Rusi a odišli keď začala vojna na Ukrajine. Čo bolo nedávno. A platili sme im. Ten kto vie tak by vedel rozprávať keby mohol. To nevadilo že?
Momentálne tam dokopy nič nie je. A vieš prečo? Pretože dráhu čaká rekonštrukcia. Ktorá ktovie kedy bude. A skôr bude letisko v Malackách z určitých dôvodov. Američania nemajú na Slovensku základňu, len sú tu na Lešti tak ako iné národnosti. A zvyšok je niečo čo sa verejne nepíše.

bosorkabb
19. nov 2024

Čo sa 3 svetovej vojny týka, možno raz bude ale nie v blízkej budúcnosti.
To že Ukrajinci dostali povolenie použiť strely dlhého doletu na Ruskom území je logicky krok.
Len prišiel neskoro.
A Rusi to očakávali, nie sú zase až taký blbý. A pravdaže ich to serie a musia niečo povedať. A ako vždy bu bu bu.

enmery
19. nov 2024

@jaass Začni robiť stand up. V tom by si bola bombová. Mňa si pobavila.🙂

vikimed
19. nov 2024

@lenkakravcova to nieje vojna dvoch strán, pretože jedna strana bráni svoju vlasť a druhá vraždí, kradne a znásilňuje, ako v podstate celú svoju históriu, pretože nič iné nevedia. Nedávaj ich na jednu úroveň.

kofa77
19. nov 2024

@lenkakravcova ty uz nebuchaj s hlavou o ten koberec, mas to uplne pomotane...
"Radšej hanbu ako padnúť v boji za neveriacich."- takze za veriacich je v poriadku omotat si okolo pasa vybusniny a vybuchnut aj s celou ulicou?
"Nie je tam žiaden vyšší cieľ - je to iba vojna dvoch strán, kde ani jedna nie je niečo čo by mohlo byť chvályhodné alebo spravodlivé. " - co je vyssi ciel? koran, alah, mekka, ci co? za to by si ty bojovala s piesnou na perach?
nie je tam vyssi ciel? sloboda, nezavislot, samosttanot, ziadne podrucie ineho statu- to je ti malo?

poturcenec horsi od turka, sa hovorilo a ty si toho dokazom, uplne v hlave vymlete

zuzanita1609
19. nov 2024

@kofa77 🎯 🤭

cafelatte
19. nov 2024

@bosorkabb považuješ povolenie rakiet ukrajincom za dobrý krok? Véd to by bola total genocída Ukrajincov a zrovnanie krajiny, riziko jadroveho utoku, plus zapojenie všetkých statov Nato do vojny, toto je podla teba krok mieru? Môžu sa len modlit že Rusi budú robiť bu bu bu..budu?

To ze na Sliači nič nieje si si vycucala z prsta ze?

yosi
19. nov 2024

@euka210 To zase nepreháňajme... Taký asteroid ktorý vraj vyhubil dinosaury uvoľnil pri dopade niekoľko tisíc násobne viac energie ako všetky jadrové zbrane na svete.