icon

Budúce tehuľky s endometriózou

monika3
4. mar 2008

Tak babulky je tu nova tema....ktora znaci ze budeme tehulky cochvila. Porazime tu neprijemnu endometriozu 😠
Tak co Libi, Lenocka moze byt? 🙂

mirip
28. júl 2008

Petkapoooooooooooooooooooooo haloooooooooooooooooooooo tak ako si dopadla s krvnými testamiiiiii?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

lenand
28. júl 2008

petkaro 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

petkapo
28. júl 2008

Je to POZITIVNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

lenand
28. júl 2008

tak to je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mirip
28. júl 2008

BLAHOŽELÁÁÁÁM 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

petkapo
28. júl 2008

Dakujem dievcata a dufam, ze ma velmi rychlo budete nasledovat!!!!!!!!!!!

lenand
28. júl 2008

až mi slzičky vyskočili som si nachystala kávičku na druhu k netu že si prečitám dobru správičku tak super teším sa s tebou 🙂

mirip
28. júl 2008

ťažko...............my už máme pocit že ani urobiť si baby nevieme 😢 😢 😢 😢 😢 😢

lenand
28. júl 2008

no v to dúfame aj mi ale teraz na nás nezabudni a prispiavaj nám pravidelnou dávkou vírusikou 😵 😵

lenand
28. júl 2008

petkapo a už to vie aj mužik ako reagoval

petkapo
28. júl 2008

Mirip - hlavu hore, ved u teba to vyzera velmi nadejne!

mirip
28. júl 2008

veed hej, to určite liečbu som skončila v januári pol roka prešlo a nič a to špinenie može byť aj s duphastonu, som to našla na letáku ako než.účinok krvácanie mimo menzes

lenand
28. júl 2008

mirip neboj prideš z dovolenky a napíšeš nám som tehu uvidíš 😵 😵

petkapo
28. júl 2008

Mirip, verim tomu, ze to bude tehu, uvidis!

Lenand - ano, muzik vie, som mu volala a on na to:''Vidis, som ti hovoril''. A pritom mi nic nehovoril, len rano kukal na test a hmmmkal 🙂

lenand
28. júl 2008

určite je štastný 😵

petkapo
28. júl 2008

Myslim, ze je, ale on to nevie dat tak najavo 🙂 Ale ked pridem domov, tak ma urcite vycmuka 😀

janis24
28. júl 2008

petka no ja som v soku!!!!!!! Paradicka, strasne sa tesim, je to uzasne, uz ti len zo srdiecka zelam, aby vsetko bolo aj nadalej v poriadku a uzivala si si tehulkovanie bez akychkolvek problemov... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lenand
28. júl 2008

musela som si oliverka vystiskat som rada že ho mam a keby sa nám ešte jedno podarilo bolo by to super 😵

petkapo
28. júl 2008

Janis, dakujem! Som strasne stastna a zaroven sa bojim aby to nedopadlo ako prvykrat 😒 Ale tento doktor da na mna vacsi pozor....

lenand
28. júl 2008

petkapo to určite na to ani nepomyslí teraz to dopadne dobre a ty si budeš pokne tehulkovat a nám posielat vírusiky 😵

petkapo
28. júl 2008

Dakujem, dakujem, dakujem dievcata! Idem chytro daco porobit, lebo som sa od rana na nic nevedela sustredit a sefka mi hlavu odrazi ked zisti, ze som este ani krizom slamu neprelozila ☹

Dievcata, tak dufam, ze ma ozaj vsetky budete nasledovat!!!!!!! Strasne a zo srdca vam to prajem!

Papa neskor!

lenand
28. júl 2008

ja tiež idem k naším prišiel braško z čiech a oliverkovy priniesol autičko tak tam ideme oli sa už nevie dočkat tak papa pa

mirip
28. júl 2008

Ste tu ešte niekto?

ellianka
29. júl 2008

krásne ránko babuľky 🙂
dnes som tu prvá 😨 to sa mi teda už dávno nestalo 😀
len tak som vás narýchlo prebehla a čo to tu čítam pektapo 🙂 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 úžasná správička...rýchlo pľujem thuj thuj nech sa krásne darí a držím palce, aby tehulkovanie bolo príjemné a bezstarostné 😵 😵 😵 už sa teším na tú kopu tehu víruskov

petkapo
29. júl 2008

Dobre rano dievcata!

Elianka dakujem. Zatial vam neposielam virusiky, az ked sa to v piatok potvrdi, ze to rastie, tak potom 😉 Aby som to nezakrikla.....

janis24
29. júl 2008

Krasne ranko 😉 Joj hned sa mi sem lepsie pise, ked viem ze na mna cakaju usmevne spravicky...🙂

petka jasne, este nic neposielaj, vsetky virusiky co mas si musis nechat pre seba zatial, aby vsetko pekne klapalo a fazulka sa vyvijala a ked sa budu davky postupne zvysovat, nieco sa nam ujde 😉 😀

elli ahojcek, davno si sa neukazala, vela robotky? 🙂

ellianka
29. júl 2008

petka 🙂 jasné...preto som napísala, že sa teším lebo verím, že to dobre dopadne a ty nám tu tie vírusky budeš potom v pravidelných dávkach posielať 🙂
janis, veru kopec robotky...čakájú ma dva týždne PNky tak treba nadrábať 🙄

janis24
29. júl 2008

joj chuudatko moje, keby bola aspon lepsia motivacia na to nadrabanie, vsak? Keby to nebolo kvoli laparke, ale kvoli IVF radsej. 😅 Ale aj to pride, a bodaj by ta tej PNky cakalo omnoho viac, ale za prijemnejsich okolnosti, tehulkovania... 😉 🙂
Daj potom vediet, kedy sa chystas, aby sme mohli na teba intenzivne mysliet a posielat energiu 😉

ellianka
29. júl 2008

jani si zlatá 🙂 už nám prišli schválené papiere na 2.IVF, takže motivácia by aj bola 😅 ale akosi sa začína vo mne prebúdzať nervozita, či všetko dopadne dobre...určite to poznáš. noooooooooo takú tehulkovú PNku by som veru brala všetkými desiatimi 😀
nastupujem v utorok budúci týždeň...takže streda 6.8. a už teraz ďakujem za myšlienky aj energiu 🙂

petkapo
29. júl 2008

Eli a do ktoreho CARka chodis? Musis vsetko absolvovat znova? Nemali ste uz mrazacikov? 😖