icon

Bundy v auguste

30. aug 2023

Prosím vás, to čo ste za slabé kusy ľudia, že v auguste sa ochladí a vy vytahujete bundy 🤣 keď toto vidím v meste, ja v kraťasoch, užívam si konečne ochladenie a iní mikiny, vetrovky, bundy, sa nečudujem niektorým, že sú pravidelne chorí, keď toto robia.

Strana
z3
viky173
31. aug 2023

nejdem sa vyjadrovat k tomu aka retardovana je toto tema a ako na tom mentalne musi byt jej zakladatel, ale teda ja som mikinu nosila aj v auguste... ked mi je zima sa obleciem bez ohladu na to, aky je datum, ved co mam klepat zubami? a si predstav chora som nebola hadam aj dobrych 10 rokov 😀 dokonca este aj covid ma obisiel (alebo bol bez priznakov), ked ho mal muz doma... ja sa skor cudujem pipkam, co aj ked je zima a fuka behaju v crop tope, lebo je leto 😂

mmoni89
31. aug 2023

@mmoni89 stôl pri okne 😆

trema
31. aug 2023
akvi
31. aug 2023

@babulkomale áno, v UK vidíš na zastávke ľudí v kratasoch a tričku a hneď vedľa stojí niekto v paperovej bunde 😅😂 Úplne najviac som nepochopila, keď matka v kabáte a decko v kočíku s bosými nohami a krátkom tričku. 😅

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elenajezova
31. aug 2023

Obliekam sa podľa počasia. A nie podľa toho, že je august...teraz bolo Prahe 14 stupňov a podchvíľou pršalo. Bolo jednoducho zima. Tak nebudem predsa behať v kraťasoch a tričku s krátkym rukávom....

misinka0611
31. aug 2023

Každý to ma inak. Niekomu je zima, inemu teplo. Niekto si užíva 35, inému je nevoľno. Ja bundu nevytahujem. Vonku 17 zamračené , vieto a bola som v krátkom. Bolo to príjemné ochladenie.

kitycat
31. aug 2023

Aj ty si dlaby kus ked sa za nazor hanbis.

PS mam dnes lahky kabat

kikushaa
31. aug 2023

Sme na chate na liptove a rano je tu 8-9stupnov, a mam pocit, ze deti by zniesli aj paperovku 🥹🥹

simca06022011
31. aug 2023

Nestaram sa kto co nosi... a ja stastna som konecne behala po dvore ze nieco urobim, kratke tricko a leginy a este mi aj teplo bolo a suseda, bunda, ciapka.. :DDD ale u nich vsetci chodia naobliekani vzdy, aj to berieme uz tak s usmevom, ze ide len so smetami a uz ciapka, sal, rukavice.. no aby nepomrzli a ja v pyzame pred domom so psov, v zime si na to max supnem bundu :D popravde pocasie je psycho, prisla som z dovolenky na zaciatku augusta, tam 35stupnou... cestou sa ochladzovalo.. sem sme sa dotrepali a neviem ci vobec 15 stupnov bolo :D ako kabat nevytahujem, ale dlhe gate som nosila, a mikiny dcera hadam v autguste ani nedala zo seba dole

sense
31. aug 2023

Vieš čo je mi jedno čo si ľudia ako ty myslia. Ale keď ráno ukáže teplomer 9 stupňov tak si tu bundu vezmem. Rovnako ju má aj moje dieťa a tiež nebýva choré dokonca nemáva ani len soplik
P. S chorá som nebola roky ak nerátam covid kt trval u mňa až 2 dní, jeden deň bolesť hlavy a druhy deň teplota.

Apropo mam kolegu ktorý chodí v krátkom rukáve aj keď je teplota mínus 5, ak klesne viac vytiahne si tu mikinu. Každý na inú termoregulaciu

stanulienkat
31. aug 2023

Tiez sa obliekam podla toho, ake je pocasie a kolko je stupnov, a nie podla toho, ake je rocne obdobie. Ja si pamatam niekolko februarov, ked sa oteplilo na 20°C a ludia si dali kratke tricka. Ci podla teba mali byt v paperovke? Lebo ved februar? Pred mesiacom niekde v Eu napadali krupy do vysky 30 cm. Pocasie je velmi premenlive.

viky173
31. aug 2023

@simona92101 ona by sla samozrejme v kratasoch a v crop tope, lebo je predsa august!!! 😂

ankare
31. aug 2023

Je jedno či je august, január alebo marec. Keď je chladno, dam si viac vrstiev, pokojne aj bundu v auguste.

Strana
z3