Bundy v auguste
Prosím vás, to čo ste za slabé kusy ľudia, že v auguste sa ochladí a vy vytahujete bundy 🤣 keď toto vidím v meste, ja v kraťasoch, užívam si konečne ochladenie a iní mikiny, vetrovky, bundy, sa nečudujem niektorým, že sú pravidelne chorí, keď toto robia.
@babulkomale áno, v UK vidíš na zastávke ľudí v kratasoch a tričku a hneď vedľa stojí niekto v paperovej bunde 😅😂 Úplne najviac som nepochopila, keď matka v kabáte a decko v kočíku s bosými nohami a krátkom tričku. 😅
Obliekam sa podľa počasia. A nie podľa toho, že je august...teraz bolo Prahe 14 stupňov a podchvíľou pršalo. Bolo jednoducho zima. Tak nebudem predsa behať v kraťasoch a tričku s krátkym rukávom....
Každý to ma inak. Niekomu je zima, inemu teplo. Niekto si užíva 35, inému je nevoľno. Ja bundu nevytahujem. Vonku 17 zamračené , vieto a bola som v krátkom. Bolo to príjemné ochladenie.
Aj ty si dlaby kus ked sa za nazor hanbis.
PS mam dnes lahky kabat
Sme na chate na liptove a rano je tu 8-9stupnov, a mam pocit, ze deti by zniesli aj paperovku 🥹🥹
Nestaram sa kto co nosi... a ja stastna som konecne behala po dvore ze nieco urobim, kratke tricko a leginy a este mi aj teplo bolo a suseda, bunda, ciapka.. :DDD ale u nich vsetci chodia naobliekani vzdy, aj to berieme uz tak s usmevom, ze ide len so smetami a uz ciapka, sal, rukavice.. no aby nepomrzli a ja v pyzame pred domom so psov, v zime si na to max supnem bundu :D popravde pocasie je psycho, prisla som z dovolenky na zaciatku augusta, tam 35stupnou... cestou sa ochladzovalo.. sem sme sa dotrepali a neviem ci vobec 15 stupnov bolo :D ako kabat nevytahujem, ale dlhe gate som nosila, a mikiny dcera hadam v autguste ani nedala zo seba dole
Vieš čo je mi jedno čo si ľudia ako ty myslia. Ale keď ráno ukáže teplomer 9 stupňov tak si tu bundu vezmem. Rovnako ju má aj moje dieťa a tiež nebýva choré dokonca nemáva ani len soplik
P. S chorá som nebola roky ak nerátam covid kt trval u mňa až 2 dní, jeden deň bolesť hlavy a druhy deň teplota.
Apropo mam kolegu ktorý chodí v krátkom rukáve aj keď je teplota mínus 5, ak klesne viac vytiahne si tu mikinu. Každý na inú termoregulaciu
Tiez sa obliekam podla toho, ake je pocasie a kolko je stupnov, a nie podla toho, ake je rocne obdobie. Ja si pamatam niekolko februarov, ked sa oteplilo na 20°C a ludia si dali kratke tricka. Ci podla teba mali byt v paperovke? Lebo ved februar? Pred mesiacom niekde v Eu napadali krupy do vysky 30 cm. Pocasie je velmi premenlive.
@simona92101 ona by sla samozrejme v kratasoch a v crop tope, lebo je predsa august!!! 😂
Je jedno či je august, január alebo marec. Keď je chladno, dam si viac vrstiev, pokojne aj bundu v auguste.

nejdem sa vyjadrovat k tomu aka retardovana je toto tema a ako na tom mentalne musi byt jej zakladatel, ale teda ja som mikinu nosila aj v auguste... ked mi je zima sa obleciem bez ohladu na to, aky je datum, ved co mam klepat zubami? a si predstav chora som nebola hadam aj dobrych 10 rokov 😀 dokonca este aj covid ma obisiel (alebo bol bez priznakov), ked ho mal muz doma... ja sa skor cudujem pipkam, co aj ked je zima a fuka behaju v crop tope, lebo je leto 😂