icon

Celebrity na Modrom koníku

29. júl 2022

Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏

Strana
z4
bajka16
29. júl 2022

Wau budú sa rozdávať aj oscary?

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
autor
29. júl 2022

@yoo_saerom Ja dávam tiež viesttu, ale tú starú viesstu s originálnym vycibreným jazykom. A preto, lebo som nemusela robiť brušáky. Svaly sa mi tvorili na bruchu, ale od smiechu pri čítaní jej komentárov.

drobcek17
29. júl 2022

@yoo_saerom súhlasím 😊 vždy mi urobila dobrý deň svojimi komentármi. Veľa veci berie z nadhľadom a ja takých ľudí môžem 😊

derdia
29. júl 2022

Ja mam rada @0silvia0 a @panelacikova.... S ich nazormi (boooze neviem ake i/y tam ma byt a nechce sa mi guuuglit) sa najviac stotoznujem😀😀😀👍

zuziiiii
29. júl 2022

Presne viessta tiež za mňa top, má prehľad, je v obraze, trefné komentáre, má niečo do seba proste 👍

zuziiiii
29. júl 2022

Ešte anjelicek26, neviem ci dobre píšem jej nick... Ma tuším 4 deti, tiez mam rada jej komentáre, má skúsenosti, poradí....

viestta
29. júl 2022

Vieš, môj jazyk, ktorý ti bezplatne a účinne spevnoval brušné svalstvo sa mnohým, ktorí sa dali vyoperovat zmysel pre humor nepozdával. Takze irónia sa už konať nebude.

zuziiiii
29. júl 2022

@viestta 🤣👍

viestta
29. júl 2022

Baby, dajte pokoj, lebo sa budem červenať.

blancheporte
29. júl 2022

Za mna viestta ....a Viestta na hrad!!😂😂😂

pazdura
29. júl 2022

Budem skromná tak za mňa:Ja a zasa len ja ale nie Panelacikova a viestta sú tip-topky

bessie12
29. júl 2022

@viestta si celebrita. 👍 tes sa, lebo mozno dostanes modro-konikovskeho oscara 😀

nika11103
29. júl 2022

@petamich - to musí byt strašne dobrý človek , vždy je veľmi mila a empatická , píše jemne komentáre , neuráža , proste vždy veľmi mila v každej téme aj keď nesúhlasí nevnucuje svoj názor repsketuje druhý
@anjelicek26 - vidno dlhoročne skúsenosti vie poradit vzdy , raz som jej aj písala správu ale keď raz postla koľko má toho v inboxe nečudujem sa že sa k tomu nedostala 😅
@viestta- tak to bez komentára , “ostrá” ale vzdy správna , 99,9 percent názorov komentárov sa s ňou stotožňujem , nemaze medové motúzy popod fuz, úprimná a na nič sa nehrá

Moja top trojka 😀

marsmykkok
29. júl 2022

Celebrita je pre mňa niekto výrazný, so svojím imidžom. Teda viestta alebo panelacikova určite nie, lebo ich považujem len za obyčajné ženy s múdrym názorom.
Za mňa napríklad @anjelicek26, je dlho už na MK, líši sa určitými znakmi (život v zahraničí, viac detí, životný štýl) alebo @acernas ktorá je aktívna aj na iných sieťach a tiež má svoj štýl, šedo ružovú kombináciu a tak.

zuzinka888
29. júl 2022

Aj ja davam " hlas" viestte a ak mozem tak aj anjelicek26- nech to ma zahraničný šmrnc.( Ved všetko čo je z Rakuska je dobre či???) Aj ked ona zije v Nemecku♥️🥰

tora23
29. júl 2022

@zuzinka888 s tým opatrne, aj Hitler bol z rakúska 🙈

martinafilip
29. júl 2022

Za mňa teda osobné rada čítam viessta, anjelicek26 a petamich.. a chýba tu ivkazba - to bola macherka..

pazdura
29. júl 2022

A výtaz čo vyhrá ešte by ma zaujímalo? Určité s koláča dzúru a s opici ric 😊

luliu
29. júl 2022

@tomiholjubavi s ňou nikdy nechýbal smiech, @anjelicek26 fajn názory, pekná rodinka, vždy poradi a tiež @viestta

maribell
29. júl 2022

Určite by som spomenula aj @mamelka a @rebekamarcusko lebo ich fotky sú vždy na stene medzi najobľúbenejšími 😁

petamich
29. júl 2022

@nika11103 nedavno sme v nejakej teme pisali o srdieckach v konverzacii, myslim, ze sem sa hodi 🙂 dakujem ti ❤️

viestta
29. júl 2022

@zuzinka888 v Rakúsku je aj cukor sladsi a voda tečie rýchlejšie. 😊

adik64
29. júl 2022

Za mna okrem vyssie spomenutych este @nyusika, mam rada jej uprimnost a schopnost pomenovat veci pravym menom 😎

zuziiiii
29. júl 2022

tak ja si zhrniem svoje @viestta ako som uz spomínala trefné komentáre, úprimná,ma prehľad
@anjelicek 26 skúsená , poradí
@slovakboy u neho sa mi páči ako v diskusiách poradí, vyjadrí svoj názor

autor
29. júl 2022

Pridávam modernú starú mamu @oli18 a @shterezku kvôli jej krásnym príspevkom. 👌♥️😘

zuzinka888
29. júl 2022

@viestta ved toto. Ale nikoho z rakuzka nepoznam a nech to ma medzinarodnu uroven a anjelicek26 sa urcite neurazi ze je " len nahrada za Rakuzko". Je to prijemne zieňa. Ked otvorim nejaku temu tak kuknem najprv na teba, ju, a potom petamich- ju som zabudla sorry.

zuzinka888
29. júl 2022

@zuzinka888 joj a to Rakuzko pisem ironicky😜

54tinka54
29. júl 2022

Ja preferujem ľudí ktorí vedia byť empatickí, nesúdia ani sa nevysmievajú.
Za ženské osadenstvo je to @petamich a z mužských prispievateľov je to @slovakboy

Ich príspevky majú hlavu aj pätu a ako som už spomínala, palec hore za ich rešpektujúci prístup. 🙂

sweetlife001
29. júl 2022

Celebrity 😅 dobre teda, pre mňa vo fórach je to určite tiež Viestta, rada čítam jej komentáre.
A najradšej sledujem čo sa týka blogov tak určite Miahavash 👌

Strana
z4