Celebrity na Modrom koníku
Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏
@tomiholjubavi 👍 a jej humorné príspevky.
Ja ešte pridam @lizatko1009 ... jej kuchyna🤤 mnam 😁
Za mna urcite @tomiholjubavi ma vtipne a velmi zaujimave prispevky a velmi dobry sloh.
Za mňa určite @lenkakravcova 🙂 zaujímavá osôbka 🍀
Viestta je super, vie všetko 🤣 ja dakedy normálne odpadávam, od kojenia, sex až po robenie fasády na dome a výmeny vyfuku určite 🤣🤣
Za mna tiez viestta, anjelicek26 a @cocolino234 -mladucka baba, ma neskutocny nadhlad.
Chyba mi tu na modrom kroniku swarovski, petraisteže, elviska666, zuzulos, simonet...
Tak celebrita..... no, netreba zas preháňať 🤣🤣🤣, internet je vždy len internet. A väčšinu co človek vidí je klamstvo.
Je tu jedna zienka co sa snazi pomáhať tým ktorý to potrebuju a ona je pre mňa "celebrita" to by malo byt ocenovane a nie hovadiny. Nikto ju nespomenul.
Myslím @felinda ❤ snáď som to dobre napísala.
A mne osobne veľmi ale veľmi pomohla @jankakocanova ❤ veľmi milá, a vzdy rada pomoze.☺
Baby a spominate na jankus? Ta bola jeden cas stale na MK.
Teraz urcite viestta, anjelicek26.
@nekonecna_katastrofa Ďakujem, si zlatíčko.
Ja tu mám strašne veľa obľúbených, ale radšej nebudem menovať, lebo určite by som niekoho zabudla a mrzelo by ma to. Mám vás rada, baby! ♥️
Inak rada som mala aj nika82 , to bola nemamička s nejakým vážnejším zrakovým problémom. Ale veľká dobrota z nej vyzarovala, páčilo sa mi že aj napriek zdravotnému stavu vždy pracovala, mala nejaké neterky alebo synovcov ktorých mala veľmi rada. Ale ako pozerám tiež tu nie je a v podstate také mne najviac srdcu blízke nicky tu už buď nie sú alebo neprispievaju, teda chodím sem skôr kvôli skupinám, diskusiám, čo nové pribudlo a nie kvôli konkrétnym nickom.
Tomiholiubavi uplna topka. Mala som rada ale uz je dlho neaktivna anieli_1. Krasna zena s nelahkym osudom zdravotnymi problemami.... mate o nej niejake info? Snad sa ma dobre.
Davnejsie si pamatam na evvitam(nie som si ista ci spravne pisem jej nick), potom bola ivkazba, no a teraj jednoznacne u mna vedie viestta, taky rozhlad ako ma tato zena, niekedy az nechapem..ja mam 24 rokov a raz chcem mat taky prehlad ako ma ona
@matafri áno anieli_1 ma tiež zaujímala.
viessta je na moj vkus niekedy az prilis ostra, ale na druhej strane tiez nechapem, kde ona chodi na vsetky tieto jej vedomosti, ku hocijakej praktickej otazke sa vie trefne vyjadrit, obdivuhodne.
Aj by som uviedla svoje tipy zaujímavých ľudí tu ale bráni mi v tom to prehnane označenie, ze 'celebrity'.... 😀

@maribell ďakujem 🥰😂 to je mile. Autogramy rozdavam zajtra o 17:50 v Žiline na vlakovej stanici 😂 ale nie sranda ... ja moc nekomentujem, tak nejak keď vidím ako niekto neznesie druhého názor tak málokedy niečo okomentujem. Ja tu rada chodím pozerať fotky/fórum, olajkujem co sa mi páči a rada pridávam príspevky-niektore sledujú kvôli stavbe,iné kvôli Márii 😊