icon

Celebrity na Modrom koníku

29. júl 2022

Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏

mamelka
29. júl 2022

@maribell ďakujem 🥰😂 to je mile. Autogramy rozdavam zajtra o 17:50 v Žiline na vlakovej stanici 😂 ale nie sranda ... ja moc nekomentujem, tak nejak keď vidím ako niekto neznesie druhého názor tak málokedy niečo okomentujem. Ja tu rada chodím pozerať fotky/fórum, olajkujem co sa mi páči a rada pridávam príspevky-niektore sledujú kvôli stavbe,iné kvôli Márii 😊

cikyta
29. júl 2022

@tomiholjubavi 👍 a jej humorné príspevky.

mamelka
29. júl 2022

@cikyta zial uz menej pridáva. Ale jej príspevky boli super. Ak som zachytila správne info tak rieši rozvod

mamelka
29. júl 2022

Ja ešte pridam @lizatko1009 ... jej kuchyna🤤 mnam 😁

tannja
29. júl 2022

Za mna urcite @tomiholjubavi ma vtipne a velmi zaujimave prispevky a velmi dobry sloh.

xsimonkax
29. júl 2022

Za mňa určite @lenkakravcova 🙂 zaujímavá osôbka 🍀

elenita
29. júl 2022

@mamelka tomiholjubavi ze riesi rozvod? To by ma velmi mrzelo...

luliu
29. júl 2022

@elenita bohužiaľ áno, sama to písala v jednej diskusii 🙁

elenita
29. júl 2022

@luliu to som teda prekvapena ☹ tak sa necudujem, ze uz tak neprispieva. Myslim, ze im tu velmi vela ludi fandilo...nemas link na tu diskusiu?

adik64
29. júl 2022

@luliu Ozaj? To ma velmi mrzi, ved s manzelom boli nerozlucna dvojka 😥

nerya
29. júl 2022

Viestta je super, vie všetko 🤣 ja dakedy normálne odpadávam, od kojenia, sex až po robenie fasády na dome a výmeny vyfuku určite 🤣🤣

filipka250
29. júl 2022

Za mna tiez viestta, anjelicek26 a @cocolino234 -mladucka baba, ma neskutocny nadhlad.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
viestta
29. júl 2022

@nerya výmenu výfuku asi nie, zváranie mi na skole neslo

empafi
29. júl 2022

Chyba mi tu na modrom kroniku swarovski, petraisteže, elviska666, zuzulos, simonet...

fadama
29. júl 2022

Tak celebrita..... no, netreba zas preháňať 🤣🤣🤣, internet je vždy len internet. A väčšinu co človek vidí je klamstvo.
Je tu jedna zienka co sa snazi pomáhať tým ktorý to potrebuju a ona je pre mňa "celebrita" to by malo byt ocenovane a nie hovadiny. Nikto ju nespomenul.
Myslím @felinda ❤ snáď som to dobre napísala.
A mne osobne veľmi ale veľmi pomohla @jankakocanova ❤ veľmi milá, a vzdy rada pomoze.☺

benit
29. júl 2022

Baby a spominate na jankus? Ta bola jeden cas stale na MK.
Teraz urcite viestta, anjelicek26.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
h2
29. júl 2022

@nekonecna_katastrofa Ďakujem, si zlatíčko.
Ja tu mám strašne veľa obľúbených, ale radšej nebudem menovať, lebo určite by som niekoho zabudla a mrzelo by ma to. Mám vás rada, baby! ♥️

lalenka33
29. júl 2022

Za mňa viesta, ktorá mi už xy krát zachránila napriklad balkónovú úrodu a lizatko s jej kuchyňou
@benit jankus bola tá hypochondrička, že?

marsmykkok
29. júl 2022

Inak rada som mala aj nika82 , to bola nemamička s nejakým vážnejším zrakovým problémom. Ale veľká dobrota z nej vyzarovala, páčilo sa mi že aj napriek zdravotnému stavu vždy pracovala, mala nejaké neterky alebo synovcov ktorých mala veľmi rada. Ale ako pozerám tiež tu nie je a v podstate také mne najviac srdcu blízke nicky tu už buď nie sú alebo neprispievaju, teda chodím sem skôr kvôli skupinám, diskusiám, čo nové pribudlo a nie kvôli konkrétnym nickom.

matafri
29. júl 2022

Tomiholiubavi uplna topka. Mala som rada ale uz je dlho neaktivna anieli_1. Krasna zena s nelahkym osudom zdravotnymi problemami.... mate o nej niejake info? Snad sa ma dobre.

caroline_
29. júl 2022

Davnejsie si pamatam na evvitam(nie som si ista ci spravne pisem jej nick), potom bola ivkazba, no a teraj jednoznacne u mna vedie viestta, taky rozhlad ako ma tato zena, niekedy az nechapem..ja mam 24 rokov a raz chcem mat taky prehlad ako ma ona

marsmykkok
29. júl 2022

@matafri áno anieli_1 ma tiež zaujímala.

savanna
29. júl 2022

@caroline_ ivkazba tu volakedy bola veru stale, co je s nou? 😀

savanna
29. júl 2022

viessta je na moj vkus niekedy az prilis ostra, ale na druhej strane tiez nechapem, kde ona chodi na vsetky tieto jej vedomosti, ku hocijakej praktickej otazke sa vie trefne vyjadrit, obdivuhodne.

karelova
Autor odpoveď zmazal
karelova
30. júl 2022

@savanna budem konspirator, ja myslím, ze tu aj stále je 😅😎

marca12
30. júl 2022

Jednoznacne @viestta

karelova
30. júl 2022

Aj by som uviedla svoje tipy zaujímavých ľudí tu ale bráni mi v tom to prehnane označenie, ze 'celebrity'.... 😀