Celebrity na Modrom koníku
Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏
@yoo_saerom Ja dávam tiež viesttu, ale tú starú viesstu s originálnym vycibreným jazykom. A preto, lebo som nemusela robiť brušáky. Svaly sa mi tvorili na bruchu, ale od smiechu pri čítaní jej komentárov.
@yoo_saerom súhlasím 😊 vždy mi urobila dobrý deň svojimi komentármi. Veľa veci berie z nadhľadom a ja takých ľudí môžem 😊
Ja mam rada @0silvia0 a @panelacikova.... S ich nazormi (boooze neviem ake i/y tam ma byt a nechce sa mi guuuglit) sa najviac stotoznujem😀😀😀👍
Presne viessta tiež za mňa top, má prehľad, je v obraze, trefné komentáre, má niečo do seba proste 👍
Ešte anjelicek26, neviem ci dobre píšem jej nick... Ma tuším 4 deti, tiez mam rada jej komentáre, má skúsenosti, poradí....
Vieš, môj jazyk, ktorý ti bezplatne a účinne spevnoval brušné svalstvo sa mnohým, ktorí sa dali vyoperovat zmysel pre humor nepozdával. Takze irónia sa už konať nebude.
Budem skromná tak za mňa:Ja a zasa len ja ale nie Panelacikova a viestta sú tip-topky
@petamich - to musí byt strašne dobrý človek , vždy je veľmi mila a empatická , píše jemne komentáre , neuráža , proste vždy veľmi mila v každej téme aj keď nesúhlasí nevnucuje svoj názor repsketuje druhý
@anjelicek26 - vidno dlhoročne skúsenosti vie poradit vzdy , raz som jej aj písala správu ale keď raz postla koľko má toho v inboxe nečudujem sa že sa k tomu nedostala 😅
@viestta- tak to bez komentára , “ostrá” ale vzdy správna , 99,9 percent názorov komentárov sa s ňou stotožňujem , nemaze medové motúzy popod fuz, úprimná a na nič sa nehrá
Moja top trojka 😀
Celebrita je pre mňa niekto výrazný, so svojím imidžom. Teda viestta alebo panelacikova určite nie, lebo ich považujem len za obyčajné ženy s múdrym názorom.
Za mňa napríklad @anjelicek26, je dlho už na MK, líši sa určitými znakmi (život v zahraničí, viac detí, životný štýl) alebo @acernas ktorá je aktívna aj na iných sieťach a tiež má svoj štýl, šedo ružovú kombináciu a tak.
Aj ja davam " hlas" viestte a ak mozem tak aj anjelicek26- nech to ma zahraničný šmrnc.( Ved všetko čo je z Rakuska je dobre či???) Aj ked ona zije v Nemecku♥️🥰
Za mňa teda osobné rada čítam viessta, anjelicek26 a petamich.. a chýba tu ivkazba - to bola macherka..
@tomiholjubavi s ňou nikdy nechýbal smiech, @anjelicek26 fajn názory, pekná rodinka, vždy poradi a tiež @viestta
Určite by som spomenula aj @mamelka a @rebekamarcusko lebo ich fotky sú vždy na stene medzi najobľúbenejšími 😁
@viestta ved toto. Ale nikoho z rakuzka nepoznam a nech to ma medzinarodnu uroven a anjelicek26 sa urcite neurazi ze je " len nahrada za Rakuzko". Je to prijemne zieňa. Ked otvorim nejaku temu tak kuknem najprv na teba, ju, a potom petamich- ju som zabudla sorry.
Celebrity 😅 dobre teda, pre mňa vo fórach je to určite tiež Viestta, rada čítam jej komentáre.
A najradšej sledujem čo sa týka blogov tak určite Miahavash 👌

Wau budú sa rozdávať aj oscary?