Celebrity na Modrom koníku
Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏
@viestta prisambohu tá ženská ma vždy zaskočí že čo všetko vie 😁, @simsalabim ma tiež komentáre k veci.takze toto sú moje favoritky😘
Určite @anjelicek26 , nikdy nikoho neurazila, aj ked sa ju snažili niektoré kritizovať, nikdy nikoho nezosmiešňovala, nad nikým sa nepovyšovala, nikoho názor neodsudzovala , je tu už dlho a stále je to tá istá osobnosť, na nič sa nehrá 👍👌❤
A určite ešte @cocolino234
To je neuveriteľné aký nadlhad ma tato mladá baba. Myslela som, že je to nejaká teta 50+ 😀
@fadama moja krásna zo ❤️❤️❤️ ďakujem
Ty vieš že som tu vždy pre teba 💓💓💓
Mám ťa rada
🎈🎈🎈
Pre mňa sú "celebrity" ,v mojej skupinke
Každá jedna žienka čo je v nej je úžasná a som rada že ich tam mám 🧁🧁🧁🧁🍰🍰🍰🥀🥀🥀
@jankakocanova nemáš za čo moja, co je pravda je pravda ❤😘
Tvoja skupinka je super ❤😘😍
Ďakujem.
@felinda ja by som to ocenenie dala tebe. 😃😘
Máš to ťažké, všetkým vyhovieť, snažiť sa všetkým splniť ich sny.
Držím ti palce, nech sa ti darí . 😊😘
@fadama ďakujem 😍🌺🌺 ešte raz
Si úžasná..cmuk
🤩🤩🤩
@jankakocanova ☺😘

@karelova vôbec nie si konšpirátor....určite je tu...takmer v každej diskusii príspevky...ten jej štýl sa prehliadnuť nedá...plus info, ktoré o sebe prezradila...tieto teatrálne odchody a príchody sú na smiech
@tomiholjubavi Miška naša, verím že keď si porieši svojej veci sa medzi nás znovu vráti ,je to veľmi láskavá, dobrá duša s dobrým ♥️ a veľmi si zaslúži byť v živote už len šťastná ❣️❣️❣️
@nekonecna_katastrofa ďakujem, to je milé 😊 a ešte v akej vybranej spoločnosti som sa ocitla v tvojom príspevku 🤩
Neviem, či “celebrity” je ten správny výraz, ale moje topky sú (poradie čisto náhodné)
@tomiholjubavi za nekonečný humor a dar reči (alebo teda písma) prajem jej ozajstné nekonečné šťastie a zdravie 🍀
@viestta @elizabet173 za inteligenciu, rozhľadenosť a priamočiarosť (čo síce citlivejším povahám vytláča žilu na čele 😂 ale ja to mám u ľudí rada)
@moonlight1210 ak by som mala niekedy problém v živote alebo vo vzťahu, ktorý neviem vyriešiť sama, tak u nej by som si chcela normálne zaplatiť za sedenia, názory a rady, lebo má pre toto obrovský cit a vie naozaj skvelo analyzovať problém a ponúknuť riešenie
@ddaassuullaa o ktorej mám pocit, že sa poznáme z nejakého minulého života alebo čo 😂 okrem toho, že je milujúca mama, ktorá to dokáže dať najavo bez zbytočného afektu a póz, tak je to inteligentná a milá žena so správnym zmyslom pre humor 💙
@pisulina za jej každodenné “pikošky” zo sveta, histórie…
@vevesh hoci ju registrujem dlhšie, tak teraz ma úprimne zaujali jej príspevky z reálneho života v cudzej krajine, dúfam, že ju to bude dlho baviť a nenechá si pokaziť náladu niektorými komentármi 🙈
Ešte pár by sa našlo, len niektoré už tu nie sú (aspoň nie oficiálne), niektorým neviem presne nick aby som ich vedela označiť a nie na všetky si viem takto z rána spomenúť 🙈😅
Ja si neviem spomenúť na meno, ale je tu ešte jedna mamička, má takú blond dcéru aj syna a dáva krásne fotky. Naposledy boli zo žatvy. Tak tú by som sem ešte zaradila.
Este mam rada nazory @danielahamar
Tiez by som zmenila nazov temy...pojem "celebrity" ma uz dnes skor pejorativny nadych...mozno skor inspirativne/oblubene nicky...a je ich tu veru dost ❤️
@jankakocanova áno áno presne tú som myslela 🙂
@zuzanockamt baby to vazne? A aky ma nick prosim? Nech si ju viac vsimam, mala som ju rada
Celebrita nie je to pravé pomenovanie, ale ja mám rada @thoughtfulweirdo je to inteligentná mladá žena, keď vidím že prispela do diskusie väčšinou sa zhodujem s jej názormi, niekedy by som napísala presne to isté 🙂
Tamara kde si 🤣 @thoughtfulweirdo
Ja síce veľmi nicky nepoznám, no často tu obdivujem príspevky rôznych viacdetnych mamičiek ... Už len keď vidím tie krásne deturence na foto tak je to pre mňa inspirativne ❤️
@sissy27 🙂
Ďakujem 😍
Dámy a Páni, Oscary sa nerozdávajú. 😬
Rozdávajú sa iba označenia Vašich mien a lajky pod Vaše mená. Znamená to, že Vás máme radi a tešíme sa na Vaše rady! 😊🤗🥳
@maribell presne s týmito dvoma sa stotožňujem. @mamelka a @rebekamarcusko 🙂
Kde sa stratila @cocolino234 ? Dufam, ze som nepoplietla nick.

@anjelicek26 ❤