icon

Celebrity na Modrom koníku

29. júl 2022

Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏

simona20201309
30. júl 2022
lasona
30. júl 2022

@viestta prisambohu tá ženská ma vždy zaskočí že čo všetko vie 😁, @simsalabim ma tiež komentáre k veci.takze toto sú moje favoritky😘

20erika07
30. júl 2022

Určite @anjelicek26 , nikdy nikoho neurazila, aj ked sa ju snažili niektoré kritizovať, nikdy nikoho nezosmiešňovala, nad nikým sa nepovyšovala, nikoho názor neodsudzovala , je tu už dlho a stále je to tá istá osobnosť, na nič sa nehrá 👍👌❤

simona20201309
30. júl 2022

A určite ešte @cocolino234
To je neuveriteľné aký nadlhad ma tato mladá baba. Myslela som, že je to nejaká teta 50+ 😀

jankakocanova
30. júl 2022

@fadama moja krásna zo ❤️❤️❤️ ďakujem
Ty vieš že som tu vždy pre teba 💓💓💓
Mám ťa rada
🎈🎈🎈

Pre mňa sú "celebrity" ,v mojej skupinke
Každá jedna žienka čo je v nej je úžasná a som rada že ich tam mám 🧁🧁🧁🧁🍰🍰🍰🥀🥀🥀

felinda
30. júl 2022

@fadama och ďakujem, ani nie tak za nomináciu 😅 ale za tvoju podporu a hlavne dôveru,tu si ja vážim nad všetko ostatné ❤️

fadama
30. júl 2022

@jankakocanova nemáš za čo moja, co je pravda je pravda ❤😘
Tvoja skupinka je super ❤😘😍
Ďakujem.

@felinda ja by som to ocenenie dala tebe. 😃😘
Máš to ťažké, všetkým vyhovieť, snažiť sa všetkým splniť ich sny.
Držím ti palce, nech sa ti darí . 😊😘

jankakocanova
30. júl 2022

@fadama ďakujem 😍🌺🌺 ešte raz
Si úžasná..cmuk
🤩🤩🤩

fadama
30. júl 2022

@jankakocanova ☺😘

sticker
zuzanockamt
30. júl 2022

@karelova vôbec nie si konšpirátor....určite je tu...takmer v každej diskusii príspevky...ten jej štýl sa prehliadnuť nedá...plus info, ktoré o sebe prezradila...tieto teatrálne odchody a príchody sú na smiech

dovolenkova
30. júl 2022

@tomiholjubavi Miška naša, verím že keď si porieši svojej veci sa medzi nás znovu vráti ,je to veľmi láskavá, dobrá duša s dobrým ♥️ a veľmi si zaslúži byť v živote už len šťastná ❣️❣️❣️

sissy27
30. júl 2022

@nekonecna_katastrofa ďakujem, to je milé 😊 a ešte v akej vybranej spoločnosti som sa ocitla v tvojom príspevku 🤩
Neviem, či “celebrity” je ten správny výraz, ale moje topky sú (poradie čisto náhodné)
@tomiholjubavi za nekonečný humor a dar reči (alebo teda písma) prajem jej ozajstné nekonečné šťastie a zdravie 🍀
@viestta @elizabet173 za inteligenciu, rozhľadenosť a priamočiarosť (čo síce citlivejším povahám vytláča žilu na čele 😂 ale ja to mám u ľudí rada)
@moonlight1210 ak by som mala niekedy problém v živote alebo vo vzťahu, ktorý neviem vyriešiť sama, tak u nej by som si chcela normálne zaplatiť za sedenia, názory a rady, lebo má pre toto obrovský cit a vie naozaj skvelo analyzovať problém a ponúknuť riešenie
@ddaassuullaa o ktorej mám pocit, že sa poznáme z nejakého minulého života alebo čo 😂 okrem toho, že je milujúca mama, ktorá to dokáže dať najavo bez zbytočného afektu a póz, tak je to inteligentná a milá žena so správnym zmyslom pre humor 💙
@pisulina za jej každodenné “pikošky” zo sveta, histórie…
@vevesh hoci ju registrujem dlhšie, tak teraz ma úprimne zaujali jej príspevky z reálneho života v cudzej krajine, dúfam, že ju to bude dlho baviť a nenechá si pokaziť náladu niektorými komentármi 🙈

Ešte pár by sa našlo, len niektoré už tu nie sú (aspoň nie oficiálne), niektorým neviem presne nick aby som ich vedela označiť a nie na všetky si viem takto z rána spomenúť 🙈😅

pisulina
30. júl 2022

@sissy27 si zlata ❤️

aurora33
30. júl 2022

Ja si neviem spomenúť na meno, ale je tu ešte jedna mamička, má takú blond dcéru aj syna a dáva krásne fotky. Naposledy boli zo žatvy. Tak tú by som sem ešte zaradila.

filipka250
30. júl 2022

Este mam rada nazory @danielahamar

jankakocanova
30. júl 2022

@aurora33 myslíš @ankabal
❤️❤️❤️ Krásna žena
Mala som tu česť ju spoznať osobné
Pomohla mi 💙💙💙s vecami pre slobodnú mamičku
Má veľké srdce ❤️❤️❤️

elenita
30. júl 2022

Tiez by som zmenila nazov temy...pojem "celebrity" ma uz dnes skor pejorativny nadych...mozno skor inspirativne/oblubene nicky...a je ich tu veru dost ❤️

aurora33
30. júl 2022

@jankakocanova áno áno presne tú som myslela 🙂

caroline_
30. júl 2022

@zuzanockamt baby to vazne? A aky ma nick prosim? Nech si ju viac vsimam, mala som ju rada

dilino
30. júl 2022

@viestta nemáš prečo.

luliu
30. júl 2022

Ja ešte spomeniem @draik , právnik, ktory vždy ochotne každému poradí 😉

yvanielka
30. júl 2022

Celebrita nie je to pravé pomenovanie, ale ja mám rada @thoughtfulweirdo je to inteligentná mladá žena, keď vidím že prispela do diskusie väčšinou sa zhodujem s jej názormi, niekedy by som napísala presne to isté 🙂

nadazdi
30. júl 2022

Tamara kde si 🤣 @thoughtfulweirdo

cecilia29
30. júl 2022

Ja síce veľmi nicky nepoznám, no často tu obdivujem príspevky rôznych viacdetnych mamičiek ... Už len keď vidím tie krásne deturence na foto tak je to pre mňa inspirativne ❤️

elizabet173
31. júl 2022

@sissy27 🙂

oli18
1. aug 2022

Ďakujem 😍

autor
2. aug 2022

Dámy a Páni, Oscary sa nerozdávajú. 😬
Rozdávajú sa iba označenia Vašich mien a lajky pod Vaše mená. Znamená to, že Vás máme radi a tešíme sa na Vaše rady! 😊🤗🥳

jasmine2
15. jún 2023

Celebrita asi nie je ten správny výraz ale chýbajú mi tu @henri001 a @simonet. V mojich očiach je hrdinka a výnimočná žena so všetkým čo k tomu patrí @baldina. 👏❤😘

nikasmile
15. jún 2023

@maribell presne s týmito dvoma sa stotožňujem. @mamelka a @rebekamarcusko 🙂

filipka250
5. júl 2023

Kde sa stratila @cocolino234 ? Dufam, ze som nepoplietla nick.