icon

Charakter predávajúcich v bazáre

marion09
25. apr 2018

zienky vysvetli mi niekto aky charakter to ma clovek ktory napise ze vec je taka ci onaka a dojde mi uplne ina ci v inom stave?ja truba detailne obzeram svoje vlastne veci ktore sa chystam predat aby som pravdivo opisala aka je a niekto mi napr.napise ze ju pred odoslanim kontroloval a pride mi aj so zuvackami,gumicukrimi a vreckovkami vo vrecku?!😲

Strana
z2
lubik87
25. apr 2018

A ja by som sa bála poslať niečo zničené..veď predsa na balíku spätná adresa :P

veronikastrickova
25. apr 2018

@lubik87 balikujem a ked tak darujem za ovocie pre maleho. Ale mat tu stovky ci tisic inzeratov, neviem akoby som to hladala medzi tymu vecami a ani kde by som to ja skladovala.

asia83
26. apr 2018

@marion09 Ale toto treba napísať do hodnotenia, nech vedia všetky ostatné a keď nebudú nakupovať, nebude mať čo predávať. Ja kupujem len na základe hodnotení ostatných. No tie sú na 99 % kladné, tak kúpim a tiež sa mi už stalo, že kabátik ako nový, no škvrna na hrudi, čo v popise nebolo uvedené. Alebo veľkosť 92, v skutočnosti veľkosť 80. Priznám sa, tiež mi je to blbé napísať do hodnotenia, ale musíme.

lenadka
26. apr 2018

@yasmeena sa smejem teraz, vieš čo som ja urobila? Moja mama kúpila babám také krásne jarné svetríky skoro ako kabátiky vyzerajú a menšej bol ešte na jeseň veľký dlhé rukávy a teraz na jar som si naň spomenula a ráno v zhone, že na vyskúšaj si. Obliekla a ja že faaajn už ti je dobrý a v tom má malý volal "kakáť" a keďže je malinký ešte, to musím hneď ho utekať dať a tak sme s a zamotali, že dcéra odišla do školy v svetriku z visačkou 😂😁😂 aspoň že jej netrčala.

lubik87
26. apr 2018

@veronikastrickova ja som robila aj balíky a stále mi babi písali za kus niečoho čo tam videli 🙂

lubik87
26. apr 2018

@veronikastrickova ja som robila aj balíky a stále mi babi písali za kus niečoho čo tam videli 🙂

veronikastrickova
26. apr 2018

@lubik87 ale aj tak kolko vravis ze mas veci, inzeraty nemas, chcela som pozriet ci tam nieco nenajdem pre seba 🙂

katka0123
26. apr 2018

@asia83 ja pisem zle hodnotenia, ak treba. Nie je to prijemne, ale prispieva to k lepsiemu nakupovaniu pre vsetkych.

katka0123
26. apr 2018

@yasmeena co? To by ma nenapadlo....taketo ksefty.

moonlight1210
26. apr 2018

ja som pred rokmi kupila cez bazar keramicku vazicku. ale prisla zabalena len v jednej vrstve bublinkovej folie a jednej vrstve baliaceho papiera. takze logicky prisla rozbita. posta sa s nou zrovna nebabrala (aj ked videli, co to je v "baliku"). ibaze ta maminka mala existencne problemy (overene), tak som to nechala tak, vazicku poskladala, polepila a dala do nej suche kvety (voda by vytekala). ma taky vintage look a teraz je to po rokoch prave moderne, tak sa to hodi 🙂

tiumen
26. apr 2018

@yasmeena žiaľ toto tu už robí veľa predávajúcich - na nové veci píše že sú málo nosené/len opraté/1x oblečené aby im neboli veci preraďované do nového tovaru nakoľko skôr to predajú ako "použitý" tovar 😅😅

veronikastrickova
26. apr 2018

@tiumen ja toto nechapem, predavam sem tam nieco aj kamoske, ale vzdy to napisem, zw to je po nej. Nosene po 2 osobach by som uz nepredala. Posuvam veci co su mi velke zle som odhadla velkost, v obchode neskusam, pridem hned operiem. Potom bud sa po 2 mesiacoch do toho navleciem, alebo posuvam dalej. Ale nikdy by ma nenapadlo nakupovat v sekaci a tu to predavat, ako mnou nosene 🤦

matinka
26. apr 2018

Ja som raz bola zvedava na material upletovych satociek, mamina tvrdila, ze je prijemny a prisli totalne pichlave saty. Vyhovarala sa, ze jej su prijemne a nedalo sa s nou dalej komunikovat.

kiwi3
26. apr 2018

@tiumen hej, ale to je aj chyba modreho konika, pretoze tie nove veci si ludia pozeraju ovela menej, nevedia si asi zakliknut ten "novy tovar". to je potom nevyhodne pre niekoho, kto si kupil nove a nesedi mu to, nemusi hned byt predajca polskych, tureckych, aliexpressovych veci... ja som im uz pisala, ze nech to aspon nechavaju "zaklikne", nech vidno vsetko aj tie nove, ale bez vysledku.

katka0123
26. apr 2018

@tiumen co? To je cudne. Podla mna sa lahsie predavaju nove veci...

lubik87
26. apr 2018

@veronikastrickova no ešte som nestihla nahadzovať 🙂 zatiaľ čakajú vo vreci ale už sa chystám :D

lubik87
26. apr 2018

@veronikastrickova a ešte k tomu som na to lenivá 🙂 mala keď mi cez obed zaspí tak som rada že môžem len sedieť a cumiet do blba 🙂

veronikastrickova
26. apr 2018

@lubik87 o tej lenivosti mi nieco pis, tiez vzdy nafotim vsetko az ked komplet zmenime velkost u maleho a az to uz nemam kde davat v skrini 😂

veronikastrickova
26. apr 2018

@lubik87 ale ked mam pobalikovane, tak predam iba minimalne 5kusov odtial a predam omnoho rychlejsie

lubik87
26. apr 2018
annamivo
27. apr 2018

Ja mám zatiaľ len dobrú skúsenosť, ale možno aj preto že kupujem pre syna skôr veci na doma, keďže sme na dedine tak mi je ľúto dať mu novučičké veci zamastit od oleja v garáži 🤣.... Ja zas nechapem ženy čo nakúpia na Ali, výpredajoch a pod. A predávajú za oveľa vyššiu cenu 🤦😬 takéto by som hneď zmazala, a hlavne na Facebooku sa to deje. ... Ale kúpila som aj botky a odrážadlo a bola som spokojná..

Strana
z2