icon

Chcem byť ešte mladá

13. okt 2021

Normálne depky...pozerám love Island krásne mladé baby a ja 38....hneď by som menila . Hlavne výzor....máte aj vy niekedy nostalgiu za mladosťou?

jana_eyre_2
13. okt 2021

@stanulienkat ale cítiť sa a vidieť je dosť rozdiel.. 😉

ella_price
13. okt 2021

@stanulienkat @stanulienkat 😂 😂 😂
Takže keď vizuálne vyzeráš na 50, ale cítiš sa a žiješ ako 30 tak to teda o*ebávaš vek, hej? 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
jasadaresa
13. okt 2021

Tv sme vyhodili, mam 7 deti a citim sa niekedy mladsia, ako moj najstarsi syn 🤪

jasadaresa
13. okt 2021

Ale dobre.. aby som sa netvarila ako superzena.. bolo aj obdobie, ked som sa citila stara 😕 a to mam 40...

alana1
13. okt 2021

@rawmamka to, ze dokazem realne zhodnotit svoj vyzor a postavu neznamena, ze nie som skromna 😂 jednoducho som spokojna sama so sebou ...

nikoll29
13. okt 2021

@alana1 to je najhlavnejsie

rubinka
13. okt 2021

@alana1 - A keď ti pribudne viac ako len zopár vrások, zopár kilečiek ktoré zrazu nie a nie zhodiť, budeš tiež taká spokojná a vyrovnaná? 😏

lenkasarka
13. okt 2021

@rubinka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

marcellka32
13. okt 2021

Možno sú v LI pekné ženy, ale mozog vytrety, nakoľko len premýšľa s kým sa vyspí? Nie je to o tom? Kľudne ma opravte...a autorka: veď môžeš vyzerať dobre starostlivostou o seba, o pleť, vlasy, postavu a hlavne všetko je v hlave, psychika...telo vyzerá tak, ako sa o neho človek stará, či zvonka či zvnútra...ja som skincareholik 🙂 cítim sa na svoj vek, ani mladšie, ani staršie

stanulienkat
13. okt 2021

@viestta ja zas nemam nic proti starsim zenam, ktore chcu vyzerat mladsie a vyuziju pritom nejaku skraslovaciu kuru. Ked to ma pomoct, tak preco nie? Aj Vondrackova vyzera na svoj vek vyborne. Radsej vyzerat tak, nie ako 70 rocna sediva,znicena obtlstla babka.

rubinka
13. okt 2021

@lenkasarka - 😂

alana1
13. okt 2021

@stanulienkat ano, len to musi byt primerane veku...lebo napr studenkova je uz ako voskova figurina...a akurat pred par dnami som videla video 91rocnej gymnastky, ozaj keby jej zakryli tvar, tak telo mala krajsie ako poniektore 20rocne zenske...stihle pevne nozicky, okruhly zadok, pevne paze...cize cvicenim sa daju tie prejavy starnutia na tele zmiernit. a aj na tvari ak sa zena chrani pred slnkom od mladeho veku, plet tak rychlo nestarne...

jaskolka
13. okt 2021

Úprimne.. Pozrela som jeden diel, kvôli zvedavosti, čo to zase za relácia. Ale pôsobilo to na mňa, akoby schvalne pozbierali honosné "spoločníčky" a mladých "gigolov" a začali ich natáčať.
Uvedom si, že je to kvôli sledovanosti a zámeru relácie.To nie je reálny život 😁😁
A niektore 50 tnicky sú oveľa krajšie ako 30 ročne, vek niekedy nie je až taký významný. Môžeš mať krásnu upravenú elegantnu ženu 50+a zničenú strhanu 30 ročnú.
Na ambulancii sme mali raz v jeden deň pacientku, mala 45,ale vyzerala na 80.A hneď po nej prišla pani s rovnakym vekom, ale keby jej nedávam údaje do počítača, tak poviem, že ma tak niečo cez 30.Cize vek a výzor je veľmi relatívny

alana1
13. okt 2021

@rubinka ale ja mam stale tych zopar kileciek este po porode 🙂 preto pisem, ze som teraz taka zensky pekne tvarovana...lebo pred tehotenstvom som bola chuda...a aj vrasky sa objavuju, ved mam skoro 40 r, ale skor ide o to, ako sa o seba staras...nepijem, nefajcim, zdravo sa stravujem a cvicim...

vevapeto
13. okt 2021

@nyusika aké štetky? Veď to sú budúce celebrity, veľké markizáčky a influencerky 👍☝️

viestta
Odpoveď bola odstránená
vevapeto
13. okt 2021

Aj tie mladé baby raz zostarnu. Jediná spravodlivosť na tomto svete🙏

rubinka
13. okt 2021

@viestta - Súhlasím tiež si myslím že to ako človek pôsobí není o postave či počte vrások.

deti95060810
13. okt 2021

ja sa cítim ešte mladá a to mám viac ako ty....😉

mabenn
13. okt 2021

mam obcas nostalgiu, ale taky je zivot...si hovorim, ze sa budem musiet viac malovat na von :D ale tak ide o to, aky mas ty zo seba pocit...pomoct si treba, ale zaklad je asi vyzarovanie, co mas vnutri, to ide von...postava sa da riesit, mladsie uz nebudeme, uzivajme si co mame teraz, 38 je uplne v pohode, dnes 50tnicky vyzeraju uzasne

nyusika
13. okt 2021

@diewcatqoo pozerajú.
Lebo je to vraj vtipné a ide o lásku 😁😁😁
Nedávno som sa to na ploche dozvedela

vanda323
13. okt 2021

@nyusika Sto bodov veď ten love Island je tak primitívna relácia že ja už nechápem

dkethe
13. okt 2021

Ja mam 33, chyba mi bezstarostnost tych 20+- let, ale vyzor teda nie. Boze, ked si pozeram stare fotky, som zdesena 😂 dogabana, neupravena - pod heslom som mlada a to staci, nemusim sa o seba starat 😅 vekom som ja v tejto oblasti len a len ziskala

gina17
13. okt 2021

Nech sa nikto neurazí, ale fakt ma zaujíma IQ ľudí, ktorí podobné relácie sledujú 🙄

diewcatqoo
13. okt 2021

@nyusika ale ved ide o lasku.. k peniazom 🙂

moonlight1210
13. okt 2021

Jediny raz, kedy si na par sekund pomyslim, ze by som zas chcela byt mlada, je ked uvidim pekneho mladeho chlapa, ktory je niecim zaujimavy. Lebo v mojom veku (ak by k dacomu teda doslo) by som si pripadla ako stara puma na love zajacov. Takze ewww, fuj, trapas, v ziadnom pripade.

Inak som spokojna so svojim vekom a 99,9% casu neriesim. Mna na mojom veku bavi, ze viem, co chcem a zvysok mam na haciku hned vedla dazdovky.

Ale brala by som naspat este raz 20, no nie ako navrat v case. Len biologicky. Lebo som strasne zvedava, co bude dalej a dalej. Aka moda, aka hudba, ake filmy, ake platformy, ...

oblecenie99
13. okt 2021

@anjelicek26 Khm, napodobne, akože mám výraznú diastázu (už naozaj s tým dačo urobím, už, UŽ je to v príprave :D), ale bude to najmä mojou chýbajúcou sebadisciplínou po zašušťaní sáčku od chipsov :D

Ináč, keď sme sa tu už stretli aj tridsiatničky, využijem trošku situáciu a tému.. čo používate na tvár? Krémy, séra, a najmä pod oči? Ja mám 32, všímam si na sebe najmä vrásky okolo očí ale najmä tašky :/ nemyslím na zakrytie make up, ale skôr krém, gél... som jeleň z tej širokej ponuky.. vopred vďaka

savanna
13. okt 2021

Poradim ti, uzivaj si tento vek, aky mas, kym ho mas. Si stale mlada, prepokladam zdrava a silna, o 20 rokov si povies, kiez by som tak mala este raz 38. Stale mozes robit, co len chces, studovat, cestovat, cvicit, zacat sa venovat zdravemu stravovaniu, staci si len vybrat. Okrem toho, mnohym ludom nebolo dopriate dozit sa ani len 38 rokov, treba brat kazdy rok, ktory prichadza, s pokorou a vdacnostou. A o plet sa treba intenzivne starat, starnutiu sa nevyhneme, ale mozeme ho o peknych par rokov spomalit 🙂.

tenerifka
13. okt 2021

Osobne mam pocit, ze vyzeram lepsie, ako ked som mala 30. Mam 47 rokov, a prave vcera som sa tak na chodbe zastavila a zadivala do zrkadla, ze som pekna, udrziavana.... Nemam postavu modelky, mam prilis velke kozy aj boky, ale nie som tucna, po 3 detoch som spokojna s tym, co mi panboh nadelil, nebudem sa ruhat a stazovat. Tie priority su uz uplne niekde inde, najdolezitejsie je zdravie a cas straveny s rodinou. Ziadne reality programy s lacnymi tupymi prostitutkami nesledujem, na to je moj cas prilis vzacny

ivangeline
13. okt 2021

Ale nie za vyzorom a vekom ale bezstarostnostou. ;)