Chodíte na cintorín s malými deťmi cez Dušičky?
Ahojte. Ked su dusicky, tak bravate na cintorin aj male (jeden a pol rocne) deti?
@matrioshka333 veď ok, mňa iba zaujíma, že prečo
Ano
Jasne. Aj casto v ramci prechadzky zajdeme prave na cintorin. Ci uz s kocikom-idem len kam sa dostanem napr ku krizu velkemu co je na kazdom cintorine. Alebo ak mam nosic tak zajdem aj pomedzi hroby. Ak sa jedna o malicke. Ak uz vacsie tak uz automaticky vsade kam treba.
Ano
Btw kopu ludi chodi kocikovat prave na cintoriny. Je tam dokonale ticho, rovinka a porobene chodniky.
Take veľké už ano
@belllinka tak som to cítila proste. Asi ako väčšina rozhodnutí, ktoré musí rodič urobiť. Proste cítiš, že je to tak správne a zariadiš sa podľa toho 🙂
Stále s ním chodím na cintorín (bude mať 2 roky).
Akurát dnes sme boli. Pekne pootváral, popozeral všetky kahance, povyberal prázdne náplne, odniesol do bedne. Zajtra pôjdeme dať nové sviečky.
A rozprávam sa s ním, kde kto je. Možno nechápe ešte zmysel, ale je tomu "vystavovaný", je to súčasť života.
@matrioshka333 vieš, že už je 21. storočie a takéto chobotiny riešia len psychicky chorí ľudia? To nie je normálne.
@stanulienkat tu vobec nemas pravdu. Kopec ludi je povercivych, a riadia sa nejakymi “pravidlami”, poznam takych vela a psychicky su uplne zdravi😂 len veria blbostian
Ano
No, ja beriem, aj na pohreb aom vzala, boli sme teda radsej pred sienou, ale prejavili viac ucty a pochopenia ako podaktori dospeli... s narastajucim poctom deti to zacina byt narocna disciplina: aby nic nevzali z hrobu, aby sa spravali primerane piete miesta...

@belllinka ja som nenapísala, že nemôžu, ale že my sme nebrali 🙂