icon

Chýbala by vám zmrzlina, ak by ju zakázali?

3. apr 2023

Chybala by vam, ak by ju zakazali?

Strana
z2
podobova15
4. apr 2023

Absolutne nie

dagmarovita
4. apr 2023

Zmrzlinu nemozu zakazat, nikto nerozkaze pocasiu.

mima1608
4. apr 2023

Ja zmrzlinu nejem vôbec, ale manžel by to asi neprežil. On ju je ešte aj cez zimu 3krat do týždňa minimálne 😂

tropkica
4. apr 2023

Otazocka - Kto by mal zakazat zmrzlinu? Deje sa nieco, o com neviem? 😀 Mne osobne by absolutne nechybala, nakolko si ju nekupujem ani v lete🙂 Ak myslis taku tu klasicku zo stanku, tak to vobec. Skor si doprajem nejaky nanuk s poriadnou vrstvou cokolady, zmrzliny mi moc nesmakuju🙂

danica2711
4. apr 2023

milujem zmrzlinu, takže chýbala by, a veľmi. Ale keby nejaký debil zakázal jej predaj, robila by som si ju sama doma

simona121627
4. apr 2023

Nezblaznila by som sa ale chýbala trochu mam ju rada hlavne v lete

ivangeline
4. apr 2023

nie...malokedy vobec jedavam... Mozem si speavit jogurtovu doma :D Alebo dren..

vroni
4. apr 2023

Nie

jaskolka
4. apr 2023

Prečo by mali zakázať zmrzlinu? Ale k otázke, nie, mne by nechýbala vôbec. Nemam rada ani zmrzlinu, ani nanuky, ani ľadovú dreň.

ivana11155
4. apr 2023

tocena by chýbala, inak máme radšej nanuky

iwesska
4. apr 2023

Tu v obchode by ani predavat nemuseli,ale taka podctiva kremova - vegan pistaciova od zmrzlinara🤩, to je orgazmicky zazitok🤤

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
4. apr 2023

@elizabet173 Ale ako niekoho vobec napadne taka vec ze by mali zmrzlinu zakazat? Ja sa rada zamyslam nad roznymi hypotetickymi teoriami, ale neviem si predstavit tie okolnosti, ktore by mohli viest k zakazaniu zmrzliny. Alebo teda viem, ale to by bola nejaka riadne extremna situacia - koli nejakej chorobe co sa siri cez zmrzlinu, alebo nejaky nabozensky fanatici, co povazuju zmrzlinu za kacirstvo, by ovladli Slovensko. Mna by velmi zaujimalo preco niekto takuto otazku vobec polozil.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
5. apr 2023

@elizabet173 Aha... akoze pocas tehotenstvanapriklad. Zakazane ovocie vacsinou najviac chuti.🙂

marca12
5. apr 2023

To uz kto by sa odvazil zakazat zmrzlinu?

beataxxx
5. apr 2023

Otázka je ako námet na poviedku super🙂 zmrzlináren Koun v Bratislave by asi chýbala viacerým, býva tam fronta aj na hodinu, ale ľudia tam radi počkajú….ja skúšam niektoré ich kombinacie napodobniť doma a bývajú super, základ je vždy vajíčka, šľahačka, cukor a všeličo do toho, vyrobiť doma zmrzlinu je oveľa jednoduchšie, ako sa zdá….takze keby ju zakázali, určite by sme sa jej nevzdali🙂

20zuzana20
Odpoveď bola odstránená
20zuzana20
Odpoveď bola odstránená
martina2ve
23. máj 2023

Stanky mozu zavret kludne... kupovane nanuky a zmrzliny by mohli zostat, ale daju sa vyrobit aj doma💪🏻

Strana
z2