Čierna listina - nepreberači dobierok, podvodníci z bazárov
Prajem všetkým používateľom týchto stránok príjemný podvečer. Viem, že takáto čierna listina už existuje niekoľko rokov, aj práve preto som sa rozhodla ju rozšíriť. Je tam už nespočetné množstvo príspevkov, okolo 200 stránok a teda je to popravde už veľmi neprehľadné. Nakoľko nepreberačov a podvodníkov pribúda každým dňom čoraz viac, je dobré aby sme si aspoň takýmto spôsobom navzájom pomohli...
Nemáte niekto skúsenosť s Angelikou Suchovou, Kopčianska 88, 85101 Bratislava ?? Tiež si veľmi rada vymýšľa rôzne výhovorky prečo zásielku neodoslala. Najviac ma dostala výhovorka, v ktorej tvrdila že je v nemocnici lebo prišla o dieťatko. Hlavne, že na facebook pridávala každý deň usmievavé fotky akoby sa nič nestalo.Dohodli sme sa, že si pošleme veci navzájom a ešte stále ich neposlala pričom 2 mesiace neodpisovala a asi pred 2 tyzdnami si zase vymyslela vyhovorku a tvrdila ze ju posle. No zásielka mi ešte stále neprišla.
Máte nepríjemné skúsenosti s podvodníkmi alebo s nepreberačmi? Dajte nám vedieť o neprebraní tovaru, podvodných praktikách alebo neprimeranom správaní kupujúceho či predávajúceho formou správy. Odoslaním správy pomôžete ostatným, aby si dali pozor na podvodné aktivity!
chcem vás všetkých varovať -na facebooku predáva jedna volá sa Betina Csicsóová značkové ťepláky,značkové súpravy - objednala som u nej tovar peniažky chce predom na účet ,zaplatila som 3 veci + poštovné - potom som čakala dva týždne na balík - dnes nakoniec som dostala od nej jednu teplákovú súpravu mimochodom strašný fake a asi môžem byť vôbec rada že niečo aspoň poslala na správy vôbec neodpovedá - vôbec ju neodporúčam - píšem to aby nemohla oklamať aj iných - na miesto toho aby odpovedala ma už aj blokovala ☹
Ďakujem
Takže pridám sa bola som okradnuta o 100€ jej číslo účtu SK72 5200 0000 0000 1732 3930 je to jedna úbohá chudera ktorá prestala komunikovať Zuzana Sitarova tel číslo 0915549450
Dalsia nepreberacka:
Harmanova Judita
Pavla Országha Hviezdoslava
079 01 Velke Kapusany
Neviem, ci je meno a adresu si nevymyslela, kedze objednavala cez telefon. Tel.c. 0940369289
@zltyslonik bola som v banke potom na polícii a nakoniec som to dala na súd viem že je to možno prehnané ale tak ma vytočila som v 8mesiaci a keď som zistila že ma klame tak som sa vytočila že som v noci išla na pohotovost a tam som ostala 2dni Mňa to strašne vytočilo mohla som tie peniaze úplne inak minút a ne mne sa stane toto
Tak pridávam sa mna podvodnícka obrala o 80 € Ešte si vypýtala 5 € za poštovné. Vystupovala pod menom Božena Šronekova Detva číslo úctu rovnaké idem na políciu. Komunikovala kým som neposlala peniaze a už 2 týždne nič
@bejka3378
@katkaahoj
Ak ste boli oklamané s toho účtu SK72 5200 0000 0000 1732 3930som písala vyššie tu je link na FB kde ich riešia ja idem zajtra na políciu pre nové info ale už je nás naozaj dosť a a sú to dosť vysoké sumy o ktoré sme boli okradnuté facebook.com/groups/401333373574090?multi_permalinks=404859253221502¬if_t=group_activity¬if_id=1490033649249008&ref=m_notif
andrejka 0108 https://www.modrykonik.sk/market/seller/andrejk...
NEODPORUCAM prevzala tovar a nezaplatila doteraz a uz ani nereaguje na spravy :(

Dalsia nepreberacka dobierok:
Zlatica Bandová, Beša 83, 93536 okr Levice, mail: bandovadenisa@gmail.com