Čo by ste chceli zlepšiť v bazári na Modrom koníku?
Ahojte,
napiste navhy na funkcie a zlepsenia v bazari na Modrom koniku. Ak skutocne chcete niektoru z navhovanych funkcii oznacte, ze sa vam paci. Ale urobte tak iba v pripade ak ste si isty. Ak kazdy oznaci vsetko, ze sa mu paci, nema to vypovednu hodnotu. Najlepsie, aby ste mali max 3 oznacene navhy zo vsetkych. Vtedy budeme mat skutocnu predstavu na com vam zalezi.
Zvazime technicke moznosti, zdroje, problemy a ak to vyhodnotime, ze to ma zmysel do toho ist tak to pre vas pripravime. Pre tych, ktori maju velmi idealne predstavy, od rozhodnutia, ze nieco chceme do realizacie je niekedy dlha doba (min. 3 - 6 mesiacov). Ale ak by to bol hit, tak... 😉
Poznamka: Prispevky, ktore budu obsahovat rovnaky navrh ako je uz vlozeny budem mazat, pripadne editovat ak obsahuje aj taky navrh, ktory este nebol vlozeny. Aby to bolo prehladne.
Ked sa budeme vyjadrovat k navrhom, budem vkladat reakciu priamo do vasich prispevkov, samozrejme to oddelim, aby to bolo jasne, ze je to nasa reakcie na vas navrh.
Dakujeme za navrhy.
Asmira Team
Zrealizovane Vase navrhy:
- Baliky oblecenia rozdelit podla velkosti (alebo veku dietata) a pripadne aj podla pohlavia.
- Kolonka potreby pre dojcata by bolo treba rozdelit. je tam vyse 2500 inzeratov (54 stran). rozdelit to na flasky, dudle, ohrievace flias, sterilizatory, podbradniky, ine atd je tazke odtial predavat
- kategóriu dvojičky - oblečenie rozdeliť na veľkosti..
- pre dvojičky tiež to rozdeliť pre dievčatá, chlapcov a podľa veľkosti
- chyba tu aj kolonka karneval-masky))
- Spacie vrecia delit podla velkosti, najma tych velkych je tam malo a musim klikat na vsetky, ktore vyzeraju, ze by mohli byt velke.
- neviem či to tu už bolo, ale ked dam niečo vyhladať tak mi vyhodí inzeráty a dole v pravo dalšiu stranu... ale nikde tam nevidím koľko strán s tým tovarom tam vlastne je. dakujem z
- dalsie vase navrhy, ktore boli urobene - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/viz/clanok/z...
ja by som bola rada keby sa dalo pri filtri nastaviť nielen cena od do ale aby to bolo uložené podla ceny zostupne alebo vzostupne - teda boli by tam veci napriklad do 3 eur , ale dali by sa usporiadať podla ceny.
rozdelenie potrieb pre dojcata ako tu uz pisali tak isto rozdelit pre dojciace matky na podprsenky,vankuse atd...tiez povin.zadavanie vnutornej.dlžk.topanky a moznost zadat viac moznosti vyberu ci uz na velkosti,cenu,panske damske unisex.
mne chýba kategória roláky moje deti ich majú veľmi radi a nejdem sa ich dohľadať
@martinjasen ja upresnim prispevok od @jerryjanka a uz viackrat som to tu uvadzala v otazkach na adminov, ze ci nie je mozne filtrovat cenu od najvyssej po najnizsiu, cize od 0,01 € po xyz eur. (darujem je samozrejme za nulu), uz som tu pisala tolkokrat, ze neverim, ze si toto zase niekto vsimne 🙂 🙂 cize predajcovia, ktori maju velmi zachovaly alebo priam vynikajuci tovar za vyborne ceny, by mali fakt vyhodu predat rychlejsie, ako ked su "zahrabani" niekde na 60 strane a darmo maju super ceny. ja prave pre toto nakupujem radsej na inych strankach, pricom by som radsej tu, tu chodim najcastejsie. cize upravit moznost vyberu cien od centa po najvyssiu a naopak, od najvyssej po cent 😉 😉
tiez som za vyhladavanie od najnizsej po najvyssiu cenu pretoze niekedy su tie cenove rozhrania velmi velke napr. v kocikoch je cena do 100e ak chcem hladat fusaky ci doplnky musim prejst vsetky a na to nemam cas ani naladu
Mne by sa pacil filter "farba". Dost casto sa mi stava, ze potrebujem nieco k niecomu doladit, co uz doma mam. Bolo by fajn, keby mi to naslo napr.len biele nohavice, alebo len cervene topanocky 🙂
mne by pomohol filter s rozdelením oblečenia na - napr. nenosené .... málo nosené .... často nosené...
Niečo v tom duchu..aby predávajúca to pri zadávaní inzerátu musela uviesť priamo v nejakej predurčenej kolónke..
...a keď bude mať kupujúca záujem o nenosené veci ("nové" - darované, veľa toho bolo atď) tak si ich podľa filtra hneď nájde a nemusím do každého inzerátu pozerať v akom stave ich predávajúca ponúka..
uvitala by som v bundach-rozdelit na prechodne a zimne bundy... 🙂
Ja by som privitala filter pri napr nabytku- postielky a kociare podla kraja, mesta.. kedze taky kociar alebo postielku si najradsej vyzdvihnem sama a pridem pozriet osobne.. vela predajcov kraj alebo mesto nema ani pod inzeratom zadane, to by mohlo byt povinne.
- ešte by sa mohlo dať v prezeraní bazáriku nejakej mamičky vybrať len určitú veľkosť, napr. kliknem č.86 a vyhodí mi všetky jej inzeráty v danej veľkosti.
- aby sa dalo pozrieť hodnotenie predajcu s tým, že ak má negatívne alebo aj neutrálne, tak ma to upozorní napr. nejakou farbou alebo percentom alebo si kliknem napr. negat.hod. a vyhodí mi všetky jeho negatíva, hlavne aby to bolo prehľadné keď sa klikne na hodnotenie
- doplniť módne doplnky, kabelky, kozmetika, parfémy
Oblecenie- dospelacke ci uz tehu alebo alebo obycajne- aby sa dalo zadat vyhladavanie viac velkosti, teda mam na mysli to ze teraz date M a inu velkost uz k tomu nedate,ci by sa nedalo dat naraz M aj 40.
nedala by sa tam dat nejaka funkcia, aby to ukazalo iba najnovsie pridane inzeraty. kedze si to tu mamicky priebezne aktualizuju, ked pozeram nejaku kategoriu v ktorej je viac veci, tak kym pridem na koniec (uz aj preto, ze pri troch detoch clovek castejsie odbehne od pocitaca 😉), niektore veci sa presunu dopredu, resp. ked ju prejdem, tak o tyzden je tam tych istych 500 veci len v inom poradi a kto to ma zase vsetko prechadzat... tak by to ukazalo nie aktualizovane, ale len posledne pridane inzeraty - trebars za den/tyzden/mesiac....
mne by sa pacilo aj rozdelenie oblecenia na zimne, letne, prechodne
Niektoré maminky majú veľmi obsažný bazárik ( čo ja samozrejme dobré 😉 ), ale ked sami niečo zapáči napr. na 2.strane ma zaujali ružové tepláčiky a preklikám sa v tom istom bazáriku na 8.str, kde su síce tiež ružové tepláčiky ale nie mojej velkosti, rada by som sa hned vrátila na tu povodnu stranu č.2...a nie nekonečným klikaním stranu po strane. Horko-ťažko nájdem niečo, čo sa mi hodí ( lebo je tu toho kvantum 😵 )...a ešte ma zdržuje to nekonečné preklikávanie.
a ku kabatom a bundam by som pridala vesty (oteplené), lebo tie sa zle vyhladavaju, pripadne inzeruju
Pridat kolonku HLADAM,...alebo vyhadavat v rozsahu viacerych velkosti,nie len v jednej napr:98-104,popripade jedna velkost vo vsetkych inzeratoch...alebo jedna znacka plus jedna,alebo rozsah velkosti zo vsetkych kategorii...
rozdelenie oblečenia podľa kategorií je síce fajn, ale napr. na MMB sa mi lepšie prezerá tovar, ked si navolím len konkrétnu veľkosť, akú potrebujem a vyhodí mi všetky ponúkané veci v danej veľkosti...tu na MK si môžem veľkosť navoliť až po tom, čo si vyberiem konkrétnu kategoriu oblečenia
aby sa dali aktualizovat vsetky inzeraty naraz a nie stale klik na aktualizuj
najprv v mene @annie13 kedze uz nemoze dopisat dalsi prispevok...a prosila, aby sme to tu doplnili....
"...aby sa mohli pridavat aj internetove fotky ako ukazka pokial je jedna aktualna zo sucasneho stavu
neviem najst tomu slova ale ked napriklad predavam next ked ot odfotim na gauci nevyzera to tak dobre ako na tych detickach z katalogu tak preco by som to tam nemohla dat ako vzor samozrejme aj s aktualnymi fotkami"
za seba...
- chyba mi tu (okrem niektorych vyssie spominanych) aj moznost mat akesi podalbumy u predavajucich, ak ma napr.predavajuca 350 inzeratov, nemam nejako extra chut sa v nich preklikavat, co este, okrem veci,kt. som si objednala, by som este od nej mozno vzala...aj mne, ako predavajucej sa uz stalo, ze mi klikla kupujuca na nohavice v. 92 a pytala sa, ci mam este nieco ine v ponuke v tej velkosti, ze ma zaujem...
viem, ze sa to da vyhladat cez hlavne menu, ked si do vyhladavaca napisem svoj nick, zvyrazni vsetky kategorie, kde mam inzeraty, ale to nie je delenie podla velkosti napr.... a tiez nie vsetky uzivatelky su az tak zbehle vo fungovani bazaru na mk
- chyba mi tu moznost darovat nieco k objednavke tym sposobom, aby si kupujuca mohla vybrat z veci, kt. ponukam k objednavke zadarmo. Ja sice vacsinou nieco prilozim, ale nemusim sa strafit do vkusu kupujucej,prip. strihu...takto by si mohli vybrat, co chcu a co sa im hodi ...
privitala by som podrobnejsie vyhladavanie, velkost, mesto, mozno podla retazca. tie klasicke veci co su vo vsetkych inych bazaroch na vyhladavanie
Mne čo chýba:
3.nejaká kolonka na kabelky - to sa mi zdá že nosi každá mamina a kabelku potrebuje😀
4.nejakú možnosť oboznámiť mamkám,že dnes mám dobrú náladu,mám toho vela a dávam 50% zlavu
5.a teraz nejaké ,,utopistické" požiadavky ?:oddelenie vianočné oblečko,karnevalové oblečko,thermo oblečenia 😎
6.rozdeliť dobré a zlé hodnotká a pri zlých viac priestoru prečo
7.pre iné možno kolonka vymením ,čo ja nerobím ale furt mi píšu,sú ženy čo by si medzi sebou menili ,neviem to ma len tak napadá keď rozmýšlam
8.ja často neaktualizujem lebo sa to nedá naraz,nedá sa to urobiť nejak aby naraz sa aktualizovali?
9.pripájam sa k možnosti farieb,tiež niekedy potrebujem len biele body a nie a nie ho nájsť
neviem ci tu bol taky navrh nechce sa mi citat ich vsetky, ale ja by som uvitala, keby bola moznost zverejnit inzerat aj pre neregistrovanych (to je teraz mozne) ale zaroven si aj vybrat ze nechcem aby sa zverejnoval pre neregistrovanych. Castokrat sa mi stava ze s neregistrovanymi su len potiaze, nevedia komunikovat a pod. alebo najlepsie neregistrovanych uplne zrusit
Ja by som uvítala vložiť medzi detské veľkosti č.82.ďakujem.

ja by som navrhovala rozdeliť predávajúcich na tých čo ponúkajú tovar aj na dobierku, a tých čo vyslovene lem po prevode na účet. 😖