Čo by ste chceli zlepšiť v bazári na Modrom koníku?
Ahojte,
napiste navhy na funkcie a zlepsenia v bazari na Modrom koniku. Ak skutocne chcete niektoru z navhovanych funkcii oznacte, ze sa vam paci. Ale urobte tak iba v pripade ak ste si isty. Ak kazdy oznaci vsetko, ze sa mu paci, nema to vypovednu hodnotu. Najlepsie, aby ste mali max 3 oznacene navhy zo vsetkych. Vtedy budeme mat skutocnu predstavu na com vam zalezi.
Zvazime technicke moznosti, zdroje, problemy a ak to vyhodnotime, ze to ma zmysel do toho ist tak to pre vas pripravime. Pre tych, ktori maju velmi idealne predstavy, od rozhodnutia, ze nieco chceme do realizacie je niekedy dlha doba (min. 3 - 6 mesiacov). Ale ak by to bol hit, tak... 😉
Poznamka: Prispevky, ktore budu obsahovat rovnaky navrh ako je uz vlozeny budem mazat, pripadne editovat ak obsahuje aj taky navrh, ktory este nebol vlozeny. Aby to bolo prehladne.
Ked sa budeme vyjadrovat k navrhom, budem vkladat reakciu priamo do vasich prispevkov, samozrejme to oddelim, aby to bolo jasne, ze je to nasa reakcie na vas navrh.
Dakujeme za navrhy.
Asmira Team
Zrealizovane Vase navrhy:
- Baliky oblecenia rozdelit podla velkosti (alebo veku dietata) a pripadne aj podla pohlavia.
- Kolonka potreby pre dojcata by bolo treba rozdelit. je tam vyse 2500 inzeratov (54 stran). rozdelit to na flasky, dudle, ohrievace flias, sterilizatory, podbradniky, ine atd je tazke odtial predavat
- kategóriu dvojičky - oblečenie rozdeliť na veľkosti..
- pre dvojičky tiež to rozdeliť pre dievčatá, chlapcov a podľa veľkosti
- chyba tu aj kolonka karneval-masky))
- Spacie vrecia delit podla velkosti, najma tych velkych je tam malo a musim klikat na vsetky, ktore vyzeraju, ze by mohli byt velke.
- neviem či to tu už bolo, ale ked dam niečo vyhladať tak mi vyhodí inzeráty a dole v pravo dalšiu stranu... ale nikde tam nevidím koľko strán s tým tovarom tam vlastne je. dakujem z
- dalsie vase navrhy, ktore boli urobene - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/viz/clanok/z...
Dobry den ja by som si velmi želala,keby sa dalo umožnit blokovanie neziaducich nakupujucich,velmi vela ludi by som nechcela aby lozili do mojho bazarika😀bolo by to fajn na inych portaloch je to mozne,ked ras nemam dobru skusenost s nakupujucou,proste zablokujem jej pristup do mojho bazarika ....dakujem
Ahojte, ja by som chcela, aby odosielanie sprav/reakcii pri dohadovackach V MOBILE - bolo spolahlivejsie. Mam Operu mini a casto sa mi stava, ze natukanu spravu neodosle.. Inak dobru pracu odvadzate, admini aj mamicky🙂
Ahoj, tak ja mam taky navrh,
1. Zisla by sa mi tu funkcia, ktora by mi automaticky zobrazovala novo pridane inzeraty od predavajucich ktori sa mi pacia.
Momentalne to je tak, ze si kliknem na -> "Moje nakupy" a potom na -> "Predajcovia, ktori sa mi pacia" a potom musim prechadzat vsetkych predajcov osobitne a prehladavat v ich bazaroch nove inzeraty (ktore je vlastne aj tazko najst medzi tymi stovkami, kedze za nove sa tu povazuju aj stare iba aktualizovane inzeraty).
Takze mne (ale urcite aj ostatnym 😉 ) by sa tu zisla sluzbicka, ktora by nam v kolonke "Predajcovia, ktori sa mi pacia", zobrazovala na jednej strane priamo a automaticky novo pridane inzeraty od vsetkych oblubenych predajcov (nie aktualizovane, ale nove), aby sme sa nemuseli preklikavat do ich bazarov 😉
Takto by to ulhacilo sledovanie ich bazarikov.
2. Pod hlavnou kolonkou "Bazar" mame rozdelenie do kategorii a pod nimi "Vsetky inzeraty" kde sa zobrazuju inzeraty nove a aktualizovane.
Momentalne, ak chcem vidiet dalsie nove inzeraty ktore pribudaju, musim zakazdym ozvivit stranku.
Privitala by som funkciu automatickeho zobrazovania novo pridanych inzeratov aj aktualizovanych, kde by sa inzeraty automaticky zobrazovali (naskakovali) bez potreby reload stranky. Nemuseli by byt v 10 riadkoch ako je to doteraz, stacili by 2-3 riadky ale zobrazovali by sa a doplnali automaticky. Moznost preskocit na stranu by mohla ostat 😉
Dakujem za moznost vyjadrenia nazoru 😉
ja by som privítala kolonku pre poštovné, aby bola jasná výsledná suma. Dakujem. Anka
Bazar je vyborne prepracovany, jednoduchy. Len by som chcela upozornit, predo mnou niekto spominal kolonku pre postovne - podla mna to nie je velmi realne - ked mam v ponuke vela veci, davam nizke ceny, aby kupujuce brali co najviac, malokto odo mna kupil iba jednu vec. Kolonka pre postovne by ale znamenala nekonecne vazenie veci, ktore by aj tak nemalo vyznam. Radsej sa dohodnem na cene a kupujucu prehovorim na 5 veci, ako by som mala tvrdohlavo trvat na povodnej cene a s kazdou jednou vecickou behat na postu. Kolonka pre postovne je nezmysel.
Ja by som navrhovala, aby sa dali zobraziť len dnešné inzeráty vo všetkých kategóriách a od najstaršieho po najnovší 🙂 možno to tu už niekto spomínal.
A čo mne tiež chýba je, že v jednotlivých bazárikoch sa nedajú inzeráty "škatuľkovať" napríklad na veľkosti, prípadne darujem a podobne.
Inak chválim adminov za promtné zapracovanie niektorých požiadaviek napr. v oblasti balíkov oblečenia 😀 😀 😀 super!!!
mňa by strááááááááááášne potešilo,keby sa neaktuálne teda ZMAZANE inzeráty dali vymazať aj z WISHLISTU,mám ich tam asi 100 a je to veľmi veľmi neprehľadné,nerozumiem prečo sa musia aj pol roka predané veci ešte stále zobrazovať!!
chyba mi kolonka modne doplnky na rozne kabelky opasky atd. tak isto kolonka knihy pre dospelych alebo len ine ako to bolo niekedy a nech sa to teda nemieša s ostatnymi pre tehotne zvlašt samotnu kolonku
EDobrý deň.tak mne by tiež vyhovovalo keby boli znova módne doplnky,kabelky,parfémy,bižuteria,drogéria,kozmetika tak celkovo veď to tiež všetko patrí k bežnému životu,mamičkám 😉 taktiež tie knihy nie sú zlý nápad,ako aj NENOSENE-NOVE veci keby bola taká kolónka všetky ponukane veci-dám si do vyhladavanianové veci a nájde mi všetko nenosené .tiež súhlasím s tým že pri potrebách pre deti by bolo super zvlášť fľaša,cumle a pod.tiež sa mi páči nápad s plienkami-jednorazové,látkove na plávanie-a ďalej ma v rychlosti iné nenapadlo 😀 a tiež chválim rozdelenie balíkov oblečenia podľa veľkosti,karneval super
niektore vyssie spominane poziadavky sa daju jednoducho uz teraz vyuzivat kombinaciou vyhladavania - cez klucove slovo a nasledne v kategoriach - je to mnohokrat podrobnejsie ako na niektorych konkurencnych bazaroch 🙂
co mne chyba je:
-kolonka Kupim
-kategoria Modne doplnky
-moznost doplnat do inzeratov aj original fotky napr. od vyrobcu, napr. pod podmienkou ze nebude uvedena ako hlavna fotka
- potom asi technicky viac narocne - filter podla ceny napr. od najnizsej po najvyssiu
- moznost rychlejsej aktualizacie inzeratov , oznacenim napr. vsetkych inzeratov naraz na jednej strane
a este co mi chyba je vyhladavanie v bazari na stranke modrastrecha.sk pomocou klucoveho slova 🙂
ja by som uvitala, keby sa hodnotenia predavajucich oznacovali hned na zaciatku velkym smajlikom - napriklad usmiaty = pozitivne, smutny = negativne, popripade by mohli byt tie negativne cervene. je to dost zdlhave, ked mam citat vsetky hodnotenia, takto by to bolo prehladnejsie.
žiadny predaj použitých cumľov,zubných kefiek - z hygienických dôvodov a je to nechutnéééééé
ja by som uvitala moznost posunutia sa na dalsi inzerat vramci jedneho predavajuceho, prip kategorie...aby som sa nemusela vzdy vracat do celkoveho prehladu,to mi velmi chyba
Ja by som poprosila pridat do kategorie "Tehotenske oblecenie" typ PLAVKY. Dakujem.
samostatnú kolonku Next komplety 🙂))))))))))))))
Ja sa velmi prihovaram za kolonku DARUJEM a KUPIM. 🙂
A s radostou aj NEXT komplety 😉 😀 🙂
mozno funkcia ze HLADAM >>>>>>
vyhladavat podla mesta 😉
v kolonke nohavice, rifle, teplaky velkosť 27 bo každy rozumie pod pojmom xs,s,m inu veľkosť a potom je dosť obťiažne sa v tom orientovať 🙂
ako pise lucinka4 tiez by sa mi pacilo keby som sa stale nemusela vracat.. ja to robim tak ze si na dany inzerat kliknem pravym tlacitkom a dam si otvorit na novej karte alebo v novom okne (Mozilla Firefox), potom sa nemusim vracat, ale je to zdlhave, bolo by super keby to fungovalo ako na mimibazare, tam sa otvaraju inzeraty automaticky na novej karte
no a potom tie filtre, to je to iste stale sa musim vracat.. lebo sa neda vybrat napr viac velkosti naraz, pripadne viac znaciek naraz a tiez by sa mohlo dat filtrovat u predajcu a nielen v jednotlivych kategoriach
Ja bych prijala i filtr velikosti ve svych inzeratech 🙂 nekdy potrebuju kuknout co mam treba 98. a kdyz tam toho mam akurat moc tak se hledam doaleluja 🙂
mozno to tu uz bolo pisane, ale mne by sa celkom siklo, keby sa dali inzeraty jednoduchsie aktualizovat. oznacim si vlavo inzeraty, ktore chcem aktualizovat (oznacim si ich fajkou) a stlacim jedno tlacidlo a naraz sa mi vsetky oznacene aktualizuju. ak je to tak uz teraz, prosim, napiste mi do spravy ako sa to da, lebo ja ked si aj oznacim viacero, aktualizovat ich musim tak ci tak po jednom 😝
Veci rozdelit na nenosene, minimalne nosene, nosene (dobry stav) a na donosenie.
Pripajam sa k tym, ktorym by sa pacilo rozdelenie veci na nenosene s visackou, nenosene, nosene, minimalne nosene atd. Viem, vy nechcete, aby tu z toho bol komercny bazar, ale ved kolkokrat sa stane, ze deti dostanu nevhodny darcek, pripadne sa pri nakupe sekneme vo velkosti...Ja tu vyslovene vyhladavam nenosene veci a da to dost namahy poprehrnat sa tu vo vsetkom. Bolo by skvele, keby to niekto urobil za mna🙂)
ocenila by som, keby sa dalo pri vyhladavani zadat si viac typov, napr. pri hrackach si oznacit, ze chcem naraz vyhladavat aj auticka, aj figurky, aj kreativne hracky, prip. pri topankach napr. lodicky a sandale, atd.
aby som si pri hladani mohla zadat viac velkosti aj znaciek naraz... napr. ked chcem tricko vel. 86+92 znacky next+h&m+topolino.
a pridat medzi znacky oblecenia Coccodrillo.

škoda že je zrušena kolonka modne doplnky, to by som vratila speť, aj kolonka knihy, ked mamička ma troška čas rada si tiež prečita knihu, ktoru by kupila za par eur cez bazar ako novu v knihkupectve