Čo by ste robili, ak by mali o vás záujem 2 muži?
Situácia:
Vo Vašom živote sú dvaja muži, obaja to myslia s Vami vážne, chcú sa usadiť, mať deti, požiadali Vás o ruku. S obomi si viete predstaviť život, máte ich radi (nechcem slovičkáriť), ale pri každom je tam nejaké "ale".
Muž 1: o niečo starší, dobrý človek, máte v ňom 100% dôveru, oporu, cítite sa bezpečne, pocit, že ste na prvom mieste, môžete sa spoľahnúť, chce dieťa, usadiť sa, posunúť vzťah, zoznámiť s rodinou, nehanbí sa za vás. Cítite sa pri ňom uvolnene a sebaisto. Je však trošku motáčik, nepraktický, neopraví, nenájde cestu, netechnický typ a veľa vecí by bolo na Vás.
Muž 2: opak-praktický, zariadi, vybaví, opraví. Lásku prejavuje činmi. Ten pocit lásky ako taký tam chýba. Chápete, že to prejavuje činmi, všetko pre vás robí, ale nedokáže byť "citlivý"? ako prvý. Skrátka chlap. Je šikovný, má názory a veľakrát sa musíte prispôsobiť, nie ste taká uvolnená pri ňom. Ale viete, že všetko robí pre vás. Stavia dom, chce deti, svadbu.
Komplikácia. Ste unavená z toho všetkého, chcete sa usadiť, mať deti a nemáte čas. Máte 38 rokov. A fakt chcete deti.
Čo spravíte?
1. otázka: necháte oboch a budete čakať na pravú lásku, hoci ten čas už nemáte?
2. otázka: rozhodnete sa pre niektorého? - pre ktorého? (Keby ste fakt, že museli, ktorému by ste dali prednosť?). Čo je v živote dôležité? Blbo povedané - pocit alebo praktickosť?
S mužom č 1 mam dve deti.. No.. Asi takto, áno ono je to pekne, všetky tie prejavy lásky, náklonnosti, ale potom príde skutočný život a je to pohroma. A to musím napísať, že otec mojich chalanov sa naozaj pekne o nich staral, nemal problém prebalit ani vstať k nim. Ale život s motakom, totálne nepraktickym typom som jednoducho nedala. Ku koncu som myslela, že ho snad kladivom ubijem 😁 🙈 žijem s mužom č 2 a áno, je presne typ, že prejavmi lásky nejak extrémne neoplyva, ale viem, že ma miluje, ukazuje mi to inak. Áno, občas mi tie prejavy chýbajú, ale stále ho milujem rovnako a nerozmýšľam, či ho ubit kladivom keď spi alebo by bolo lepšie vysmarit ho z balkona 😁
Trochu mi pride, akoby ti tu niektore zavideli dvoch napadnikov alebo co...ale ved je to normalne, ze zena ma za zivot aj viacerych napadnikov (a chlapi zase vzdy za zivot dvoria viacerym zenam), nie je na tom nic zvlastne. Ja by som si vybrala toho, ktory by ma viac pritahoval a ak ani jeden z nich, tak ziadneho.
A ak to ani s jednym nevyslo, jednoducho to tak malo byt. To, co ti na nich prekazalo predtym, prekazalo by ti aj teraz, aj v buducnosti. Ako si sama spominala, je cas uzavriet tuto kapitolu, aby si sa mohla otvorit novym veciam v zivote 🙂.
Toho 1. By som sj vybrala😉ale to musíš cítiť ty a nie my ..
@rebellefleur Nedá sa doporučiť jednoznačne, v živote to býva tak, že aktívna žena by sa pri mužovi č.1 preberala aktivitu a možno by to tým dala do takého normálu, prípadne by sa nudila a bola nespokojná. Žena, ktorá vyhľadáva skôr pokojnú domácnosť, by bola spokojná. Zabezpečili by si opravárov, to sa ešte dá doplniť a kľudne by žili.
Pri mužovi č.2 by sa bolo treba zamyslieť, či by tie záležitosti z minulosti sa neopakovali, či vyhovuje taký štýl postupovania, či jej nenarušuje zabehnutý životný štýl.
mať 38? a takýto problém kokos to hádam 14 ročné riešia, snáď vieš ktorého ľúbiš (podľa mňa skutočne ani jedného), dosť o tom pochybujem, že by si nevedela ktorého, akože pri predstave my je dosť zle dvoch mužov naraz a ešte si nevedieť vybrať, len toľko k tomu, že nakoniec neostaneš ani z jedným z nich, až sa my rozum zastavil pri takom veku také tliapanie, a robiť si dotazník, kto by si ktorého vybral kokos to by chcelo vyhľadať odbornú pomoc
@mpg - ale ved samozrejme, ono je to na každom, čo mu vyhovuje viac. Otázka bola, ktorého by sme si vybrali..
Za mňa - toho, ktorého milujem.. A neverím, že milovať sa daju dvaja chlapi naraz
Na každý prst desať. Aj nepraktické muži sa žena, väčšinou je žena tá, čo opraví výfuk, vymení olej, ak to nezvládne, tak je jej takú chlap viac na ťarchu. A aj pri vzťahu bez slovných prejavov milujem je vysoká šanca, že sú spolu z rozumu, obaja praktickí, už nie sú na zamilovanosti vážnosť, ktorá aj tak po čase vyprchá a preverí, či sú dvaja spolu aj pre iné hodnoty, ako len pocit motýlikov v bruchu. Muž povie raz, že ženu miluje, prečo by to mal opakovať stále.Povedal naposledy pred dvadsiatimi rokmi. Keď sa to zmení, tak oznámi. A prídu aj ďalší, aj žena v 50 si vie získať srdcia viacerých, ale už pre úplne iné hodnoty. Nie som toho názoru, že by sa mala vydať za každú cenu. Keď to tak nevníma, načo žiť vo zväzku nasilu. Sloboda je dar. Manželstvo z rozumu má trvácnosť vyššiu.
@h2 ja tak isto a nie iba raz, tesi ma, ze nie som jedina😂😂😂
Autorka - ani jedneho. Ak by to bol muz, ktoreho by si milovala, toto by si na zaciatku neriesila a netahala vztah s oboma paralelne az do momentu poziadania o ruku a aj to sucastne. A ak ano, vybrala by si zazobanejsieho, lebo by si to tahala s obomi z inych dovodov, nie z planucej hlbojej nezistnej lasky, takze opat by si toto neriesila😁
Neviem...asi len hypotetická ozázka od Teba,dúfam...Veď daj tomu čas a nechaj to plynúť.Moźno sa to ukáže už o pár dní,či niektorý z nich...
Jednoducho v prvom rade by som sa priklonila k tomu ktorí hovorí tvojím jazykom lásky (málo problémov v živote) prečítaj 5 jazykov lásky, za druhé pozerala by som veľmi na situáciu zvyky v ich rodinách a vzťahy medzi nimi, na to či má tie zásadné otázky a názory na život ako ja..a posledná vec keby si mala o oboch prísť
Že by si našli inú ženu resp umreli pri kom Ťa to bolí viac toho viac miluješ…aj čakať sa dá no vzhľadom na tvoj vek a dvoch fajn chlapov po ruke ktorých máš rada a vzhľadom na tento svet by som ja nečakala…
@h2 aj ja 😂😂😂

"Musite sa prisposobit, nie ste taka uvolnena pri nom".. Toto staci. Casom by to bolo horsie a horsie, ver mi.