Čo by ste urobili po výhre v lotérii?
Ahojte, čo by ste urobili ako prvé, ak by ste vyhrali v lotérii milión? Povedali by ste o tom ľuďom vo svojom okolí?
@anonym_autor zavolala by som záhradníka a catu_generaní úklid... Nie, že by sme mali doma neporiadok, ale dala by som komplet upratať dom ,aby som to nemusela robiť sama... Šla by som s dcérou na poriadnu dovolenku. Kúpila by som dcere by, jeden investičný... Nové auto, sebe a dcére, niečo by som dala rodičom na prilepšenie, niečo synovcovi a neterke, zvyšok by som investovala, aby som mala pasívny príjem.Do roboty by som chodila naďalej)
Ako prvé by som určite vyplatila pôžicky ktoré máme. Povedala by som to iba rodičom, a jednej max.dvom kamarátkam.
Večer pokojný prajem Vám , lákavá to ponuka , no v LÁSKE šťastie mám💘💘 , tak výhru inde nečakám , aaale keby sa to predsa len stalo ?!? Vyplatil by som si dlhy ( nemam ich veľa ) , na zahradu mobilhaus , 100 000 na učet , a ostatné by som dal ľuďom ktorých poznám a myslim že penižky potrebuju hodne viac . Ako ja . Ale urobil by som to tak, aby nevedeli že sú odomňa. Sú to skromny a dobrý ľudia , stretol som sa s nimi raz v živote .
No, ja som pocula o nejakom chlapikovi, co to vyhral, a kedze "Slovensko je male", rozkriklo sa to a klucky si tam podavali rozni ludia, ktori prosili o almuznu, nasledne mafiani, ze treba si platit za ochranu... az musel typek ujst do zahranicia a zmenit si meno, aby z toho vobec daco mal. Preto by som milion nechcela vyhrat ani nahodou. To neni radost ale starost.
Na Slovensku , sa stalo , realne !! V telke bola dáka súťaz , a vyhrala ju cigánka . Obyčajná žena , skromna ,slušna , nenormalne vytešena . No dlho sa netéšila z krasnych peňazi. 😒😒 prišli k nim biely výpalníci , a všetky peniažky jej (dorovolne za ochranu ) zobrali . Takže nepovedal by som nikomu.
@anonym_autor dostala by som infarkt🤣
@bielasovicka mňa by to asi lem tak lízlo 🤪🤪🤪😀
Jemineee dievcata 🫣väčšina tu odpovedate ako na miss slovenska ze zelam si svetový mier a rozdam.ich alebo napcham do domu😁ako naozaj si ich NIKTO nechce poriadne uzit kym vladze a je relativne mlady?a by som chcela.precestovat aspon polovicu sveta s manzelom dopriala by som si aj vyborne jedlo zazit inu kulturu inaksiu mentalitu spoznať napr v Juznej Amerike pozriet sa na vyrobu kavy ...navstivit oblasti s tyrkysovym morom atd
Netreba mne veru milion k pokojnemu životu , nech vyhrá ho ten čo ozaj ho potrebuje . Ja mám v srdiečku Lásku a okolo seba dobrotu , Človek toho k žitiu veľa nepotrebuje . Deti na čele robia mi radosti vrásku🙂🙂, mam rád svoju pracu čo ma baví , aj výplatnú pásku , a som akotak zdravy . Čo viac si priať ?
@anonym_autor Nechala by som si to pre seba. doplatila uver a investovala do s&p 500 a do zlata a nieco si odložila.
Jemineee dievcata 🫣väčšina tu odpovedate ako na miss slovenska ze zelam si svetový mier a rozdam.ich alebo napcham do domu😁ako naozaj si ich NIKTO nechce poriadne uzit kym vladze a je relativne mlady?a by som chcela.precestovat aspon polovicu sveta s manzelom dopriala by som si aj vyborne jedlo zazit inu kulturu inaksiu mentalitu spoznať napr v Juznej Amerike pozriet sa na vyrobu kavy ...navstivit oblasti s tyrkysovym morom atd
@anonym_f8023b nie všetci radi cestuju , sme ľudia rôzny , zvedavý , a aj taký domasedi. Tvoj plán je veru krásny. S ním suhlasili by moje deti 🙂. Tie rady cestuju.
@anonym_f8023b, si ma rozosmiala. Presne toto som si užila v mladosti. Precestovala pol sveta, žila v exotike, videla kadečo (manžela som este nepoznala), dnes by sa mi už nič z toho nechcelo. Ani za ten milión. Ale zase je fakt, že by som ani nerozdala (a nepovedala rodine), ani na charitu nedala, ani hypo nevyplatila (neviem načo, platíme ich úplne v pohode), investičný byt tiež už mám, už len ta vínna pivnica mi trha žily 🤣🤣🤣 (a ešte len bude, keď nebude milión - alebo aspoň prachy na rekonštrukciu - a capne nam rovno na hlavu 🤣🤣🤣)
Z osobnej skúsenosti,s výhrou u osoby rodinne blízkej moja rada nehovoriť nikomu,to sme aj radili ale nejak to nepomohlo...tu ten sa preriekol,tu ten si všimol že rodina ktorá bola dlhé roky v núdzi si zrazu môže všeličo dovoliť,tu sa niečo popilo a prišlo na chválenie atď. A neviete si predstaviť ako sa ľudia obrátili,tí ktorí v čase ich núdze nepomohli ničím boli zrazu najlepšími kamarátmi,každý si chcel požičať,rôzne rozprávky na čo životne dôležité to potrebujú a keď malo prísť na vrátenie peňazí zrazu už každý len čas naťahol,vyhováral sa,mysleli si a čo vyhral si máš dosť načo by som ti vracal. A aj rodinné vzťahy to poznačilo,aj keď blízki dostali rovnakú sumu,aj tak to narobilo zlo.Lebo jeden bol mladší nedostal peniaze hneď,druhý mal malé dieťa a to dostalo napríklad kočík alebo bicykel a už sa ostatným zdalo že dostal viac atď. A moja hlavná rada,určite investovať peniaze,či už do nehnuteľnosti alebo do nejakých fondov lebo peniaze sa rozkotúľajú ani sa človek nenazdá...
1.splatenie hypotéky 2.mesiac neplatené voľno v práci a dovolenka s rodinou. Nemala by som potrebu informáciu o výhre niekomu vešať na nos. Všetko je len imaginárne,lebo žiadnej lotérie sa nezúčastňujem.
To mate dobre ze na Slovensku sa da vyhra v loterii tajit. Tu v Kanade je vyherca zverejneny.
Ja by som urcite dala vypoved. Vzdy som si myslela ze mna by to nebavilo bez prace, ale muz akurat isiel do dochodku a ja mu kazdy den zavidim.
Išli by sme na Vianoce niekde k moru. Odložila by som deťom aby mali keď budu dospelé a kúpila dom. Dala by som aj útulkom pre zvieratá a chorým deťom, rodičom by som zaplatila kúpele
občas rozmýšľam, čo by som robila, keby som vyhrala vyššiu sumu...
Keby to bol ten milión eur, dávam výpoveď z práce a zahrala by som to na to, že idem sa živiť tým, čo ma baví.
Investovala by som do domu, prerobila by som si ho podľa svojich predstáv. Kúpila by som iný starší dom, či byt, manžel by dal tiež výpoveď v práci a starý dom by sme zrekonštruovali a potom buď predali alebo dali do nájmu.
Splnila by som si cestovateľské sny.
Určite by som podporila núdznych.
Čosi by som výhodne investovala, aby mali deti čo zdediť😀
Ale nepovedala by som to nikomu takto naplno. Ľudia závidia, hoci by som vyhrala "len" 10.tis. € a z toho by som si tak dala urobiť novú kuchyňu a možno vstavané skrine, závideli by a nedopriali.
Kúpila by som si knihu. Sadla na koláč a kávu a čítala tu novú knihu...
Jaaj ale detail - niekde na Madeire, kam by som sa v momente odsťahovala po výhre 😂😂😂
To ty si vyhrala tych 100.000?
vyplatila by som uvery svoje aj surodencom, a kupila nehnutelnost… dalej by som zila asi rovnaky standard… cast mozno skusila investovat, ulozit na studium detom aby sa zhodnocovalo… a nepovedala alebo zaklamala o sume
Kazdemu clenovi rodiny by som nieco dala. Povedala by som ze som vyhrala, ale nepovedala by som aku sumu.
Nieco by som vrazila do cestovania a velku cast investovala.
@anonym_autor Povedala iba surodencom a synovi.Zabezpecila by som rovnomerne rodinu a dala peniaze na detsku onkologiu u nas na Gemeri kupila postele do nemocnice a potom utulky na vyplatenie faktur a dorobenie kotercov.Peniaze si nezoberiem na druhu stranu a zasa ten milion by mi bol aj malo
A teraz si všetci , čo by ste dali na špital , školu či inam kam treba predstavte , že vláda tie peniaze ma, a aj tak ich na žiadnu nemocnicu či školu či inam kam treba , nedá , a pokojne povie že nema 🤗 . Aka je ta spravodlivosť naozaj chúďa slepa 😒😒😵💫😵💫
Kúpila by som si knihu. Sadla na koláč a kávu a čítala tu novú knihu...
Jaaj ale detail - niekde na Madeire, kam by som sa v momente odsťahovala po výhre 😂😂😂
@barbie2023 Madeira neMadeira , to by bola asi hooodne drahá kniha 😁
@lusilla reč je o jednom milióne, nie desiatich...😉
@tiezjedna ale ja som to pochopila, pozri 160 tisic je splatenie hypoteky tym padom mne a nasej domacnosti zmizne vydavok v hodnote tisic eur mesacne, co budeme mat realne naviac a tak ti povzem ze ked budem mat mesacne tisicku v cistom naviac tak som vysmiata, to bol prvy bod. Druhy bol kupa investicnych nehnutelnosti, co ked si zoberiem dva apartmany pri mory v dvoch krajinach do 300 tisic (co je realne) tak som stale v pluse 240 tisic z miliona to mi vyjde chalupa na slovensku alebo nieco prenajatelne v bratislave, alebo aj nie, kaslem cele slovensko a budem spokojna s nasim domom, za tie prachy poplatim detom vodicaky, kurzy, kruzky, doucovania plus viem za to ist na dovolenku a lyzovacku, Nehnutelnosti po mojej smrti rozdelim medzi moje tri deti nakolko budu tri. Ano milion mi staci
mne by nestačilo ani 10 milionov, aby som nimi mohla pomoct vsetkym chorym, znevyhodnenym, tyranym, zanedbavanym, hladnym, talentovanym.....nemala by som problem minut to. A samozrejme časť vraziť do nejakeho perspektivneho biznisu, z ktoreho by boli potom krasne pasivne prijmy 😀
@tiezjedna ale ja som to pochopila, pozri 160 tisic je splatenie hypoteky tym padom mne a nasej domacnosti zmizne vydavok v hodnote tisic eur mesacne, co budeme mat realne naviac a tak ti povzem ze ked budem mat mesacne tisicku v cistom naviac tak som vysmiata, to bol prvy bod. Druhy bol kupa investicnych nehnutelnosti, co ked si zoberiem dva apartmany pri mory v dvoch krajinach do 300 tisic (co je realne) tak som stale v pluse 240 tisic z miliona to mi vyjde chalupa na slovensku alebo nieco prenajatelne v bratislave, alebo aj nie, kaslem cele slovensko a budem spokojna s nasim domom, za tie prachy poplatim detom vodicaky, kurzy, kruzky, doucovania plus viem za to ist na dovolenku a lyzovacku, Nehnutelnosti po mojej smrti rozdelim medzi moje tri deti nakolko budu tri. Ano milion mi staci
@lusilla jeeej aka skromná 😁😁😁😁👍👍👍👍👍
@anonym_autor splatila hypo, kúpila investičný byt, šla na dovolenku, niečo dala mame,sestre. Nikto by však nevedel akú sumu som vyhrala, iba manžel. V robote by som ostala normálne...
Nepovedala . Vyplatili by sme hypotéku, dokončili prerábku , kúpili ďalšie auto, a spokojnejsie žili
Povedala by som to iba muzovi. Ako prve by som vyplatila zvysok hypoteky a leasing na auto, dokoncila drobnosti na dome. A ak by to vyslo (co predpokladam, ze ano) kupila by som nehnutelnost niekde v Taliansku pri mori, na dochodok by som sa tam odstahovala. Z prace by som zatial neodisla, nakolko ma bavi a zila by som si kludny zivot, s tym, ze by som nemusela rozmyslat ci v jeden mesiac zaplatim dcere vodicak alebo druhej ucast na sutazi za 1000€...

@anonym_autor dostala by som infarkt🤣