Čo hovoríte na tieto šaty na stužkovú?
Pekny den… co hovorite na tieto saty na stuzkovu? Hodia sa podla vas?

Mne sa pacia... Mozno dat urobit vysoky rozparok do polky stehna na jednu stranu nech je to trochu menej fadne.
Pekné šaty...
Ahoj, šaty krásne ale podľa mňa skôr pre staršie ženy nie pre mladú kočku ☺️ určite by som išla do iných šiat a tiež inej farby 🙂 ale rozhodnutie je samozrejme na tebe 🙂
tie so si pridala su pekne, ale na mlade dievca prilis tmave, mne sa napr. pacia tieto
https://www.zalando.sk/maya-deluxe-maya-deluxe-...
Neurazia, ale ani nenadchnú. Ak je cieľom siat nič nepokaziť, sú vporiadku. Ale kráľovnú večera z Teba nespravia
Pre mladé dievča isto nie, možno pár rokov dozadu ;)
Su krasne. Niektore komenty su dost od veci. To ozaj musi platit rovnica mlada=odhalene ramena? Lebo inak co? Je out a nemoderna? Lebo nema von kozy?
Sú také že neurazia 🙂 a aj keď sa pozrieš po rokoch na tie fotky tak sa za seba nebudeš hanbiť.. čo by som o šatách s na prvý pohľad priesvitným korzertom nemohla povedať...
Veľmi pekné👍👍👍
nemozem si pomoct, ale podla mna posobia tak "lacno", aj tie fotky...
Je vidno, ze su cinsko/polske, ale to je viac ako 99% siat.. na tom nevidim nic zle. maloktora dievcina ma na stuzkovej/svadbe dizajnerske saty z talianska 🙂
Za mna su velmi pekne a rozhodne najkrajsie zo všetkých, ktoré su v tejto diskusii spomenute.
@momoftwo ASOS je čistá Čína z aliexpresu neodporúčam veľmi zle skúsenosti aj s obchodom aj šatami ...m
Skús pozrieť tu niečo či sa ti nezapaci je tam veľa klasiky aj podľa niektorých obstaroznych aj mladistvých .... Máme s kamoškami odtiaľ veľa šiat vždy Max spokojnosť aj keď náhodou nesadli nebom problém s vrátením alebo vymenou
@margaretka odtial som si objednavala zalozne saty na svadbu. S objednavkou som bola spokojna. Teraz uz len dufam, ze mi budu dobre 😅
@gab prepáč ale tie su tak pre 60+
@cocolino234 satén sadne malo komu kto by v tom nevyzeral ako v nočnej košeli alebo v podsivke
Take šaty boli v 2008 v Poľsku na trhoch na každom rohu. Za mna pre mladú babu nie.
Podľa mňa sú krásne, jedine že nemám veľmi v láske túto farbu, ale ostane sa mi páči. Záleží samozrejme aj na tom, aká je dcéra - niektorá v 18tke vyzerá pomaly ako prezretá 30nička, niektorá ako ešte také 15 ročné dievčatko. Niekto je skôr nežný romantický typ, niekto strohejší, akčnejší, drsnejší. A k tým predchádzajúcim príspevkom - nemyslím, že moderné znamená odhaľujúce. Ja som mala svadobné ktoré nemali ani ten kúsok na chrbte odhalený čo majú tieto a hostia len ústa otvárali ako mi pristanú. Mať na sebe šaty ktoré viac zahaľujú ako odhaľujú je naopak rafinované, stačí neveľký kúsok kože odhaliť a je to zaujímavejšie ako keď má žena šaty kde vidno prevažne jej telo (aj keď ukázané šaty boli dlhé). Možno ak by som mala popísať čím by som dnešné resp. moderné šaty vystihla tak je to jednoduchosť, minimalizmus, čisté línie. A ďalšia vec čo tiež veľa urobí je úprava vlasov a líčenie.
@margaretka Asos je nieco ako about you, zastresuje rozne aj drahe znacky..ako mozes povedat ze je to cina z aliexpressu? Teraz som sa dobre zasmiala😁
Ak si to môžete dovoliť, tak napr. tieto mi prídu také menej dievčenské, viac ženské (podľa toho aká dcérka je)
https://m.aboutyou.sk/p/mascara/vecerne-saty-86...
alebo také, tie sú zas nežnejšie
https://m.aboutyou.sk/p/luxuar/vecerne-saty-675...
@stanulienkat presne tak, suhlas, tie saty co sem dala linky, su daleko horsie a hroznejsie ako tie co dala autorka. A nahodou, tie od autorky su fakt ze krasne.
@cocolino234 ja len ten problem, kam do vystrihu bude triedny pripinat stuzku....

@macekovam presne pre mladé dievča sa nehodí ťa tmavá farba, pre mamu možno by boli fajn