icon

Čo hovoríte na tieto šaty na stužkovú?

8. sep 2022

Pekny den… co hovorite na tieto saty na stuzkovu? Hodia sa podla vas?

Čo hovoríte na tieto šaty na stužkovú?Čo hovoríte na tieto šaty na stužkovú?Čo hovoríte na tieto šaty na stužkovú?
Strana
z2
janickacrazy
8. sep 2022

@macekovam presne pre mladé dievča sa nehodí ťa tmavá farba, pre mamu možno by boli fajn

andreatytler
8. sep 2022

Mne sa pacia... Mozno dat urobit vysoky rozparok do polky stehna na jednu stranu nech je to trochu menej fadne.

sandra19860
8. sep 2022

Pekné šaty...

tandariatko
8. sep 2022

Ahoj, šaty krásne ale podľa mňa skôr pre staršie ženy nie pre mladú kočku ☺️ určite by som išla do iných šiat a tiež inej farby 🙂 ale rozhodnutie je samozrejme na tebe 🙂

gab
8. sep 2022

tie so si pridala su pekne, ale na mlade dievca prilis tmave, mne sa napr. pacia tieto
https://www.zalando.sk/maya-deluxe-maya-deluxe-...

lelluska
8. sep 2022

Neurazia, ale ani nenadchnú. Ak je cieľom siat nič nepokaziť, sú vporiadku. Ale kráľovnú večera z Teba nespravia

srferreira
8. sep 2022

Ja mat este raz stuzkovu dala by som si tieto 🥰

jannka89
8. sep 2022

Pre mladé dievča isto nie, možno pár rokov dozadu ;)

beata_k
8. sep 2022

Su krasne. Niektore komenty su dost od veci. To ozaj musi platit rovnica mlada=odhalene ramena? Lebo inak co? Je out a nemoderna? Lebo nema von kozy?

buberova
8. sep 2022

Sú také že neurazia 🙂 a aj keď sa pozrieš po rokoch na tie fotky tak sa za seba nebudeš hanbiť.. čo by som o šatách s na prvý pohľad priesvitným korzertom nemohla povedať...

kamatopo
8. sep 2022

Veľmi pekné👍👍👍

kiwi3
8. sep 2022

nemozem si pomoct, ale podla mna posobia tak "lacno", aj tie fotky...

sivana09
8. sep 2022

Je vidno, ze su cinsko/polske, ale to je viac ako 99% siat.. na tom nevidim nic zle. maloktora dievcina ma na stuzkovej/svadbe dizajnerske saty z talianska 🙂
Za mna su velmi pekne a rozhodne najkrajsie zo všetkých, ktoré su v tejto diskusii spomenute.

momoftwo
8. sep 2022

Tak toto naozaj uz vyslo z mody...strasne su obstarozne, cipka, tam riasenie hentam riasenie, farba, strih..pre mladu babu v roku 2022 urcite nie. Skuste asos.com tam maju kopec krasnych siat

andreatytler
9. sep 2022
margaretka
10. sep 2022

@momoftwo ASOS je čistá Čína z aliexpresu neodporúčam veľmi zle skúsenosti aj s obchodom aj šatami ...m

margaretka
10. sep 2022

Skús pozrieť tu niečo či sa ti nezapaci je tam veľa klasiky aj podľa niektorých obstaroznych aj mladistvých .... Máme s kamoškami odtiaľ veľa šiat vždy Max spokojnosť aj keď náhodou nesadli nebom problém s vrátením alebo vymenou

https://www.miadresses.sk/dlhe-saty/

bessie12
10. sep 2022

@margaretka odtial som si objednavala zalozne saty na svadbu. S objednavkou som bola spokojna. Teraz uz len dufam, ze mi budu dobre 😅

margaretka
10. sep 2022

@gab prepáč ale tie su tak pre 60+

margaretka
10. sep 2022

@cocolino234 satén sadne malo komu kto by v tom nevyzeral ako v nočnej košeli alebo v podsivke

mimi2120
10. sep 2022

Take šaty boli v 2008 v Poľsku na trhoch na každom rohu. Za mna pre mladú babu nie.

mironka
10. sep 2022
bambooolik
10. sep 2022

Podľa mňa sú krásne, jedine že nemám veľmi v láske túto farbu, ale ostane sa mi páči. Záleží samozrejme aj na tom, aká je dcéra - niektorá v 18tke vyzerá pomaly ako prezretá 30nička, niektorá ako ešte také 15 ročné dievčatko. Niekto je skôr nežný romantický typ, niekto strohejší, akčnejší, drsnejší. A k tým predchádzajúcim príspevkom - nemyslím, že moderné znamená odhaľujúce. Ja som mala svadobné ktoré nemali ani ten kúsok na chrbte odhalený čo majú tieto a hostia len ústa otvárali ako mi pristanú. Mať na sebe šaty ktoré viac zahaľujú ako odhaľujú je naopak rafinované, stačí neveľký kúsok kože odhaliť a je to zaujímavejšie ako keď má žena šaty kde vidno prevažne jej telo (aj keď ukázané šaty boli dlhé). Možno ak by som mala popísať čím by som dnešné resp. moderné šaty vystihla tak je to jednoduchosť, minimalizmus, čisté línie. A ďalšia vec čo tiež veľa urobí je úprava vlasov a líčenie.

momoftwo
10. sep 2022

@margaretka Asos je nieco ako about you, zastresuje rozne aj drahe znacky..ako mozes povedat ze je to cina z aliexpressu? Teraz som sa dobre zasmiala😁

panb
Odpoveď bola odstránená
bambooolik
10. sep 2022

Ak si to môžete dovoliť, tak napr. tieto mi prídu také menej dievčenské, viac ženské (podľa toho aká dcérka je)
https://m.aboutyou.sk/p/mascara/vecerne-saty-86...
alebo také, tie sú zas nežnejšie
https://m.aboutyou.sk/p/luxuar/vecerne-saty-675...

qetka
10. sep 2022

@gab tak tie su pre mna napriklad uplne hrozne 🙂
ale sranda ako maju ludia uplne odlisny vkus 😀

mamaselu
11. sep 2022

@stanulienkat presne tak, suhlas, tie saty co sem dala linky, su daleko horsie a hroznejsie ako tie co dala autorka. A nahodou, tie od autorky su fakt ze krasne.

ukulela
11. sep 2022

@cocolino234 ja len ten problem, kam do vystrihu bude triedny pripinat stuzku....

Strana
z2