icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

andromeda818
3. okt 2023

Co se vám líbí na Ficovi, co vám na něm vadí a proč?

viestta
3. okt 2023

@zuzanka.zuzu moje vyhrady k Ficovi nesuvisia s tym, ze je docent trestneho prava, to mi mozes verit.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@viestta tak on tisk může být dost zaujatý. A zaplacený. Mě spíš zajímají názory z vlastních hlav těch, co ho kritizují. Soukromý život mě až tak nezajímá.

yelena159
3. okt 2023

@andromeda818 Možno som hlúpa, no nie až tak, aby som volila mafiánov. 🙂

andromeda818
autor
3. okt 2023

@anavixy pro mě to pochopitelně je. A lidi nejspíš prohlédli a podle meje to víc o Ukrajině, než o homosexuálech.

andromeda818
autor
3. okt 2023

No, věkem lidi to podle mě nebude. To by se demografické složení slovenska muselo od minulých voleb nějak výrazně změnit.

viestta
3. okt 2023

@andromeda818 pozri sa, na toto netreba mat ani podplatenu tlac. Pretoze kto neprezil poslednych 20 rokov v kome, tak si pamata. Pamata si kauzy jeho suputnikov, pamata si jeho vazby na mafianskych podnikatelov. Len tak namatkovo spomeniem: Piestanske CT, teta Anka, Doprastav, Bonaparte... Toto si podplateni novinari nevymysleli, to je realita, ktoru sme zazili. Slecna Troskova, priamo naviazana na taliansku mafiu ako osbna asistentka samotneho premiera, slecna Troskova, ktoru pri statnych navstevach nevedel zaradit ani diplomaticky protokol. To bola sice jeho sukromna podrztaska (a kto vie co este drzala) ale bola platena z nasich dani, teda tam uz to nie je o sukromnom zivote.

zuzanka.zuzu
3. okt 2023

@tiezjedna wtf??? vieš čítať? napísala som "niekto studovanejsi než ja"

zuzanka.zuzu
3. okt 2023

@viestta mne je to úplne jedno 😀

valeria_h
3. okt 2023

Nebolo koho voliť, tak ľudia volili menšie zlo.

lienka.7
3. okt 2023

@andromeda818 tieto trápne diskusie by tu mali byt uz fakt zakázané. Každý máme nejaké preferencie a nejako sa rozhodujeme. Je fakt už ubohost tu zbytocne virit vášne, opisovať tu vášnivo antipatie voci človeku, ktorého ani osobne nepoznate. Ľudia rozhodli, uvidime. Bodka.

andromeda818
autor
3. okt 2023

@lienka.7 souhlas, až na tu první větu. Mě zajímá, jak moc si lidi ty Antipatie jsou schopni obhájit.

mateson
3. okt 2023

@andromeda818 co se mi líbí na Ficovi? Že není hlupák a je pracovitý. A je mi šuma-fuk co teď schytám 🙃

ckocka
3. okt 2023

@andromeda818 Eště že je tu aj ten slovenskej prostor, viď?

miamia04
Autor odpoveď zmazal
ckocka
3. okt 2023

@miamia04 Nie, preto že na českom koňovi ju mažú.

miamia04
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
3. okt 2023

@andromeda818 myslím, že dostatočne predviedol ako dokáže byť zaujatý on voči tisku. Pre mna je Fico malý Escobar. A Troškovu poznám osobne, takže, ak ťa zaujímajú názory “z vlastnej hlavy”, tak tu ti jeden v x komentároch ponúkam. Ale ty tu preukázateľne kopeš za jeho tím, tak neviem, prečo ťa to vôbec trápi.

vroni
3. okt 2023

@andromeda818, na Ficovi sa mi nepáči vôbec nič. Raz by som sa chcela dozvedieť, co zadržalo jeho (vraj veľmi inteligentnú) manželku, aby ho verejne nevyfackala na námestí. Možno je dáma a potom by som vedela obdivovať jeho schopnosť výberu. Takto ma u mňa nula bodov.
Slovaci majú radi spasiteľov a mesiasov. V tomto volebnom kole boli dvaja. Starší a skúsenejší mal lepší ťah na bránu a vyhral. Teraz sa fandovia chystajú pobiť na život a na smrť za to, ze len ten ich je jediný a správny. Podľa mňa sú obidvaja falošní ako nová minca, takže len nechápavo krútim hlavou.

tiezjedna
3. okt 2023

@ckocka Česko ma tiež koňa???

mateson
3. okt 2023

@stanulienkat bezbreho sa rabovalo posledné tri roky. Tak ako nikdy.

ckocka
3. okt 2023

@tiezjedna Jasné, zas nie sme až tak zaostalá krajina.

tiezjedna
3. okt 2023

@zuzanka.zuzu pointa bola inde, ale nevadí😉
@ckocka fakt som nevedela, že existuje aj tam, diky za rozšírenie obzorov👍

tiezjedna
3. okt 2023

@mateson tak ako nikdy? To bol úder do hlavy alebo cielená naivita? Si spomeň na časy Mečiara!

lienka.7
3. okt 2023

@vroni zazila som jeho manželku z pracovného hľadiska, a navonok pôsobila uplne obycajne, normalne, práveže správaním bola jedna z tých normálnejsich. Do väčších podrobnosti však zachádzať nechcem. Prečo s nim však bola, netuším, tipujem ze peniaze, konexie a pod.

lienka.7
3. okt 2023

@andromeda818 nie sú schopní vôbec, uplne jednostranný názor, mnoho krát zaujatý práve antipatiou voči danej osobe (teraz jedno voči komu), a čo tu poniektore vypisujú sú fakt len obyčajné blaboly, ako rikate vy tam u vás 😊

andromeda818
autor
3. okt 2023

@ckocka smazali mi jedno téma, protože to tam jedna sprostá Ka zaplevelila. Není všem dnům konec. A naosali hezky. Ze se prostě diskuse ubírá směrem, který není pro koníka přínosný. Nic mi nevytkli.

lienka.7
3. okt 2023

@viestta nič v zlom, ale co potom ten tvoj úžasný protokol hovori na pána Rizmana, hm? Ako zaradí jeho? Jaj, ci to ti momentalne nevadí, lebo tebe leží v žalúdku vylucne nejaký Fico, vsak?
Tiež mi Fico nie je 3x po chuti, ale zase nemám krvavé oči, vies.

ckocka
3. okt 2023

@andromeda818 Tak ony se asi tvé diskuse vždy ubírají jedním směrem. Ale těší mně že na tebe jsou hodní.

viestta
3. okt 2023

@lienka.7 protokol s panom Rizmanom rata, nie je prvy ani posledny nezosobaseny partner hlavy statu. Rizman nie je prva dama, ta ma ine posravenie a aj iny protokol, ale ako prarner s nou vystupuje a je akceptovany. Dokonca sa zucastnil aj pohrebu Alzbery II a aj kralovsky protokol s nim ratal.
Slecna Troskova nemala dostatocne previerky a zdovodnenia aby sa zucastnila rozhovorov, ktore viedol Fico v Nemecku. Vsetci by taku personu taktne nechali za dverami, nech uz by bola jej pozicia akokolvek zdovodnovana, len Robert ju silou mocou chcel mat pri ŕokovaniach.

dagmarovita
3. okt 2023

Volby dopadli zle, PS dostalo vela hlasov.