icon

Čo robiť s nepotrebnými vecami v domácnosti?

31. dec 2024

Ahojte mam taku otazku. Tento rok som mala v plane ze pretriedim celu domácnosť. Mame viac veci nez potrebujeme. Mam pocit ze to mnozstvo uz prerastlo cez hlavu. A tak som chcela veci predať, darovať... Ale poštovné ide zas hore. Myslite ze ma vyznam tráviť čas fotením, nahodenim do bazara, ci skupin? Vela veci je pekných malo nosenych, ale obavam sa ze nik nebude mat zaujem pri novom poštovnom.

Strana
z2
tilly
31. dec 2024

Veci ako lyže, bicykle a pod predávam cez športové bazáre. Keďže si nepotrpime na elektronike, ale športovom náčiní, tak to máme drahé a ten, čo vie, čo kupuje, je rád. Oblečenia majú moje decká málo, ale všetko má nejakú značku, tak vyzerá ešte výborne, keďže sú to kvalitné veci (nie zara, hm a pod,) a dá sa to predať aspoň za pár eur. Väčšinou robím balíky aspoň dvoch nohavíc a 4 tričiek, 2 mikin, bundy. To dám za 30/50 eur a skoro vždy sa to hneď kupi. Väčšinou tie isté kočky, čo vedia, že mám dobré veci.

vanilkovazmrzka
31. dec 2024

@galganka uz treba sofistikovane metafory 😂
@refly aj oblecenie sa da predat, znackove uplne v pohode, tie lacne fast fashion je skor zazrak ak sa podari, niekedy skor v sade alebo suprave viacerych kuskov. Len to chce investovat hodne casu a pekne nafotit, a potom to prat a balit a posielat tiez nie kazdemu vyhovuje 🙂

sense
31. dec 2024

Drahé prakticky nové veci predávam napr po dcére lyžiarky, lyže,korčule atď, Reima oblečenie atď ..bežné veci typu značiek h&M, c&a darujem ...

andrejka1974
31. dec 2024

Ja som po dcére darovala nemocnici tam to rozdali mamičkám a teraz veci darujem do dss kde to využijú sú tam aj deti telesne postihnuté takže sa šatstvo často ipotrebuje a zase oni dávajú nám keď majú toho viacej

heln
Odpoveď bola odstránená
autor
31. dec 2024

@jana_eyre_2 tak ten obchod bez peňazí to znie riadne super. Skoda ze u nas take dačo nie je

clementisa
9. jan 2025

Rozdám príbuzným a ostatné dám do zberného dvora tam si to rozoberú

Strana
z2