icon

Čo s doternou SUSEDOU?

29. apr 2020

Ahojte, potrebujem poradiť ..už mi totiž pretekajú nervy. Bývame v dvojdome ,stenu mame prepojenu so starou susedou ktora je doterna ako mucha. Stale nas sleduje, kazdy nas krok. Nakuka cez záhradu do ktorej aj neradi chodime kvoli nej,lebo stale nas kontroluje otazkami: kto kde kedy bol, kto bol u nás, prečo maly kedy place (zuby mu idu) ma malého psa ktory je na nas normalne agresívny aj cez plot, stale len po nas šteka. Minuly rok to bol masaker , mali sme na dvore bazen a ona sa chodila vešať na bránu lebo zo zahrady nevidela co tu robíme 🙄 vrchol prišiel dneska tolerujeme ju uz 3roky beriem to tak, že je sama a nudi sa ale uz to nezvladame. Ona sa sťažuje po defime ze my sa hadame v nocipopri tom si mozem dat s cistym svedomím ruku na srdce ze my sa nehadame ani cez den a nie v noci(ano sem tam sa chytime ale urcite nerobime cirkus, my sa skorej ofucime na seba ako sa hadat). Že klepem rezne o 1nej a to tiez nieje vobec pravda. Chceli sme dať niečo na plot ale nemozeme lebo je jej... tak rozmyslam nad živým plotom ale to kym narastie , tak prideme o nervy 🙄🙏 mate niekto skusenosti s podobnou muchou?

Strana
z3
veronikadany
29. apr 2020

@normab preboha🥺to bolo už riadne cez čiaru.

amelia000
29. apr 2020

Neskusala si kontaktovat niekoho zo Slovenskej stavebnej inspekcie? Pripadne postrasit trosku ludi na urade? Ze si das urobit posudok alebo ze kontaktujes stavebnu inspekciu a budes riesit ich necinnost? Lebo oni kym nemusia sa ti vykaslu na hlavu.

autor
Autor odpoveď zmazal
amelia000
29. apr 2020

Tak drzim palce, moznosti mas uz len sa treba rozhodnut ci sa budes len stazovat a nic s tym nerobit, alebo troska zaberies posles susedu hlboko do analneho otvoru, postavis si lacny docasny plot kvoli sukromiu (a hlavne teraz ked zacina teplo) a zrusis susede to co ohrozuje tvoju rodinu 🙂.

autor
Autor odpoveď zmazal
martinenka886
29. apr 2020

clovek sa niekedy chce tomu vyhnut no nejde to inak ako to tomu druhemu patricne vysvetlit. Fakt ako ja by som uz davno po nej bola si ale teda isto bola vystartovala, nech sa stara sama o seba

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
29. apr 2020

Pozri si živé ploty z brestu... Rýchlo rastu.

simca06022011
29. apr 2020

Inak si stavbami je to naozaj tak, že povolenia ani kolaudácie ani nič sa nerobilo. Ale ak je to na vašom pozemku ja viem co by urobil môj chlap 😂 zbural by to 😂 ved je to čierna stavvmba na jeho pozemku. Ona podľa mňa ani nemá koho požiadať aby jej to urobil, opravil, zbural. Čiže na obci treba zdôrazňovať ten havarijný stav, po nejakom vetre atď z tade niečo odletí, po daždi odpadne... Treba odfotit.... Obcumovanie nie je príjemné, ale ja by som to ignorovala.... Viete si spraviť zastenu okolo terásy a môžeš sa opaľovať atď...

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
29. apr 2020

Áno neskôr som si ten plot všimla. A fotili ste to na obec? Urobte z toho drámu, ako vás to mohlo zavalit, pomôžte mu trochu😎 na obec by som išla aj osobne aj písomne, že žiadate okamžite to riešiť inak to posuniete na kraj a treba ich bombardovať otázkami. S tým ze vy ste sa ponúkli že to odstarnitr keď jej sa nechce a nesúhlasila. opytajtr sa aj ci pri najbližšom incidente mate volať políciu (ona môže dostať asi aj pokutu, my sme síce riešili výkopovu jamu a nie múr, ale sused pokutu dostal.. Tiež sme posúvali dotazy vyššie lebo na obci sú zvyčajne všetci kamoši .)

katarinka89
29. apr 2020

Tak by som ho hneď predala

autor
Autor odpoveď zmazal
andrejka1974
29. apr 2020

Tak mi sme kupili dom a susede zo zaciatku vadili plachty na plote a tak sme si tento rok nasetrili a postavili betonovy plot a cuduj sa uz je mila ale zase druha suseda sa zmenila museli sme dat prec aj ich plot hoci tento betonovy sme stavali na nasom pozemku ale stoji robili sme to aj z bezpecnosti nasej dvery je autistka a ploty boli uz stare derave takze teraz mam uz klud nam tie siete sfukol vietor je tu velmi veterno casto je to dost tazke vijst so susedmi aj vtedy ak dojdes z ineho mesta my sme z ba a dom sme kupili v toni 9km od velkeho medera cize bratislavak k madarom co nevie ani slovo po madarsky nie je tiez vyhra ale vsetci tu vedia po slovensky ale rozpravaju madarsky len s nami po slovensky my to mame este ako vikendovy dom hoci teraz som tu od korony uz 6 tyzden s detmi manzel prichadza cez vikend ale som rada ze som sem usla vsak vyskusaj ako sa bude dat vyjst zo susedmi je to tazke ale netreba sa vzdavat

ivmave
29. jún 2022

Postavit pred jej plot z vasej strany riadny betonovy 😁

Strana
z3