Čo sa stane 21.12.2012?
Mnohí z nás určite čítali rôzne informácie na nete, či v mailoch a z iných zdrojov, týkajúcich sa magického dátumu 21. 12. 2012. Tu sa môžete podeliť so svojimi názormi a očakávaniami. Túto diskusiu otváram v dobrej viere a mojim úmyslom nie je nikoho strašiť ani vyvolávať strach. Len by ma zaujímalo, či si robíte zásoby v prípade výpadku elektriny a podobné veci alebo to vôbec neriešite, prípadne či očakávate že sa má "niečo" stať ale neviete čo. Prosím o serióznosť prispievateľov a berme to všetko trošku s humorom. Za mesiac sa tu môžeme zase zísť a pokecať o tom "čo bolo či nebolo" a kto z nás mal pravdu 🙂 P. S. Ja očakávam, že 21.12.2012 bude začiatok nového obdobia pre nás všetkých...
@vikusjk 🙂 to je inak milé, škoda že to nepostrehlo viacero ľudí. Dnes som bola len v obyčajnom železiarstve a ľudia nakupujú ako besní aj tam a dávajú si robiť vianočné balíčky z total podla mňa predražených vecí a len tak som sa opýtala že či dotyčný čo bude obdarovaný je taký kutil 😲 a kupujúci že ani nie, ale darčeky treba, zatial ich dostane iba 5 !! a treba teda do počtu niečo iné ako bonbonieru 😀 😀 a nebol tam taký jediný, tak som sa len potichu zasmiala.
ahojte baby, ja som sa zacala bat toho konca, dufam a hlavne verim, ze sa nic zle nestane... citali ste to co vyhlasilo NASA, ze bude v piatok zatmenie, myslite, ze bude trvat dlhsie?
@milacik65 nie zatmenie,iba šero 😎 😎 nestresujte nič sa nedeje...u nas je tma už tretí den,cely deň musíme svietiť 😀 😀 ráno tma,ako v rohu ešte pred pol osmou 😉 tak u nás už bol asi 21.12. 😕 😕
a hlavne nečítajte kadejaké linky po nete,ktore púšťa do eteru nejaká sekta katastrofickych scenárov 😉
@osemsmerovka no ved ja verim vto, ze nebude, len uz mi to neda, ked sa o tom stale hovori
Na koniec sveta neverim a ani nebudem .Ma sa vsak nieco stat a to ze sa ma planeta dostat do stredu mliecnej drahy a to neverim ze bude az taka tma mozno bude nejake sero alebo co ale predpovedal to Nostradamus ze tomuto budu predchadzat velke vypadky Elektriky Vid Hurikan Sandy obrovske vypadky elektriny V USA a aj Japonsko tam bolo vyse 621 400 domacnosti bez elektriny Takto mi to vysvetluje moj muz samozrejme ze ma stym dostal verila som tomu asi 4 dni potom som na to zabudla a ked aj neco pride moj muz je na to pripraveny a ked nic nepride tak co mozem na buduci rok predavat aspon sviecky pred cintorinom lebo ich mam tolko
@milacik65 prečítaj si tu správu o piatkovom zatmení poriadne.... Je to žart na toľko opakované katastroficke spravy na maily a ocakavane zatmenia... Píšu tam že sa to u nas prejavi o 15.49 hod alebo taky nejaký čas tam bol už presne neviem a že tento jav nebude trvať dlho a je prechodny a ľudia ho poznajú pod pojmom NOC :D Ak si daš stranku priamo na NASA - cez googla a mas co len trochu znalosť angličtiny tak zistiš že na svojej original stranke NIČ také nepíšu.
No ja neviem, však už to prichádza, všimli ste si že je stále dlhšie tma a ľudia sa tiež trocha zmenili?
Alebo žeby to bol len tým, že v decembri sú najkratšie dni a že sa blížia Vianoce a vtedy sú ľudia citlivejší?
Za tri dni je koniec sveta a ja stále neviem, čo si oblečiem ☹
@maruska24 nooooooooo,dostaneme sa do toho nulového pasma,ktore vobec neexistuje 😀 😀 možeme mať jedine strach z ľudi,ktorí v to veria 🙄 lebo budu v panike a v strese
@nicky07 da sa to tam aj preložiľ do SK jazyka 😉
@dada1212
@milacik65
@ani3012
@vikusjk
@maruska24
@billam žienky ak ste ešte nečítali,tak si to prečítajte a úplne v pohode sa pripravujte na Vianoce 😎 😉 hodte do googla SAV-koniec sveta v roku 2012 nebude..všetky pochybnosti tam máte pekne po lopate vysvetlené 🙂 😉
dievcata http://www.topky.sk/cl/1000667/1334751/NASA-ma-...
je to tam aj s videom z nasa... takže prestanme rozmýšľať nad koncom sveta a všetkými zaručenými katastrofami a tešme sa na rozžiarené očká naších detičiek pri vianočnom stromčeku...
Na koniec sveta neverím 🙂 ale tiež neverím NASA, ktorá retušuje fotky z vesmíru 😀
a sme to prežili 😀 😀 😀 najbližší koniec sveta bude 14.2. len nepovedali ešte v ktorý rok 😀 😀 😀
@maruska24 2036? 😎
a kdeže ten koniec sveta je?? 😀 😀 😀 😀 akosi na nás zabudol.
@andrea456 božety si retard podla mna!!!!

@maruska24 ja netvrdím, že to má niečo s nejakým koncom sveta 😉
len je zaujímavé, že to prišlo v teraz, v čase, keď sa hovorí zároveň o tom, že človek začne vnímať veci viac z tej citovej stránky, nie materiálnej 😉