icon

Čo sa to s vami deje?

babyface32
3. aug 2023

Ahojte kočky, mamičky, neviem, či máte aj Vy zlé skúsenosti, ja som ich doteraz nemala, no ale štvrtá zlá skúsenosť za sebou v priebehu dvoch mesiacov sa mi zdá trochu veľa🫣
1. Najprv mi mamička, ktorej pošlem balík aj s darčekom, odmietne napísať hodnotenie, že najprv jej musím napísať ja prvá. Tak sa tak stalo, no hodnotenia som sa aj tak nedočkala😏
2. Kupujem na MK synovi tenisky ešte rok a pol v záruke, kde mamička má bloček, ktorý mi nepošle. Tak som ju poprosila, nech mi ho dopošle, myslíte si, že sa tak stalo?😂
3. Kupujem si bielu ľadvinku, v popise biela, tak skvelé. Príde mi ľadvinka domov a zrovna som mala na sebe biele tričko, ľadvinka skôr béžová ako biela, keď pekne napíšem panej, že to je ale iná farba ako biela, mi napíše, že ona nevedela, že chcem snehobielu. No neviem ako Vy, milé žienky, ale pre mňa biela je a navždy bude biela a nie béžová🙈
4. Najväčší gól som zažila včera, keď maminka mi píše za synove tenisky, (v popise je uvedené, že sú pre chlapcov), odmerala som jej VD a potom mi napíše, že sú neni dievčenské bez diakritiky. Tak sa jej pýtam, či to je otázka alebo dotaz? Že dotaz. Tak som mala dosť! To už aj čítať je Vám niektorým zaťažko?! Človek sa teší, že má záujemcu a potom Vás takto opinká. No mám dosť!
Bola by som rada keby ste sa so mnou podelili aj Vy ostatné o podobné skúsenosti. S pozdravom Sandra

lauriik
3. aug 2023

Riešiš kraviny. Ja teda predávam len na V. ale recenzie neriesim, kto napise napise, kto nie nie. Ladvinka je normalne biela. Sak urcite bola aj odfotena tak si videla ako vyzera 🤦🏼‍♀️ A to, ze sa niekto spyta ci je to dievcenske? To akoze sa nikto ta nemoze nic spytat?
Ja mam bezne v popise vsetko nahodene a ludia sa pytaju. Chcem predat tak odpovedam 😉

karolinakr
3. aug 2023

Biela v tomto pripade neni biela !

radkaradix
3. aug 2023

@walentina7 hodnotenia su dolezite tu v bazari, lebo podla nich si vyberam, od koho veci kupujem 🙂

guliver19
3. aug 2023

@babyface32 ta ladvinka je skareda rovno zahod a tricko co mas na sebe je tiez des, to ta tiez niekt9 oklamal na koniku??😀

radkaradix
3. aug 2023
zooeynka
3. aug 2023

@walentina7 sama si hodnotenie nevymazes-ved to by kazda co dostane negativne zmazala a stratil by sa vyznam hodnoteni. To nie je o chvaleni tvojej osoby, to je skor informacia pre dalsie kupujuce/predavajuce ci si seriozna.

vamajka
3. aug 2023

@babyface32 Kazda farba ma viac odtienov aj biela. Das vedla seba 5 bielych veci a 2 rovnakej farby nenajdes. A keby si odo mna niekto vynucoval hodnotenie tak ho tiez nedam je mi proti srsti robit silene veci, bud ho chcem dat sama od seba alebo nie

babyface32
autor
4. aug 2023

@karolinakr som rada, že aspoň niekto tu nie je farboslepý lebo tvrdiť, že ide o bielu je fakt v tomto prípade vtipne…

babyface32
autor
4. aug 2023

@radkaradix presne tak. To asi napíše len niekto komu je jedno, ci nieco predáva. Vela zien si tu zakladá na hodnoteniach.

babyface32
autor
4. aug 2023

@peter0123 no žiaľ človek tu ozaj asi všeličo zažije.

babyface32
autor
4. aug 2023

@guliver19 vďaka za nazor, ladvinka je uz preč a tričko je na doma dobré, však riady je jedno v čom umyjem🙂

babyface32
autor
4. aug 2023

@tanyag tiež asi mamička zo skupiny “zodpovedných”🙈

candii
4. aug 2023

Raz som si kupovala tepláky pre syna a jedny s Mickey som už aj mala tak som presne vedela aké sú, keďže som mala tie isté ale v menšom. Obrázok bol takticky zakrytý .. keď prišli zistila som, že bol celý zošuchaný od prania. V popise inzerátu bol ale TOP stav. Pani sa mi snažila nahovoriť že to také "sprané" uz kúpila a že to nie je sprane ale že to tak má byť .. asi jej prišlo OK predávať poškodené veci a ani na to neupozornit.
Pár krát sa mi stalo že mi poslaný balík obyčajne neprišiel. Ťažko povedať či chyba pošty alebo krádež 🤨 potom si pýtam mieri na jednu mikinu a pani mi ich pošle presne po roku 🤣🤣
Postávali sa mi všelijaké veci tu, preto radšej hodím veci do kontajnera na oblečenie a tu predávam len také hodnotnejšie veci ako bundy a topanky.

babyface32
autor
4. aug 2023

@kiwi3 vieš, ja v tom či sú dievčenské alebo chlapčenské tiez extra rozdiel nevidim. Jej asi vadilo ze su neni ruzove. Ale tak vidím farby a ked sa mi nepáčia, tak na taký inzerát vobec nebudem reagovat a preto ja ako kupujúca som vzdy férová. Ked mam záujem tak pisem. Ale kazdy je daky a rady si niektoré rozrobia konverzácie, vydupaju cenu a ked uz je vsetko dohodnute, tak viac nenapíše🙈

babyface32
autor
4. aug 2023

@candii ďakujem za názor, asi aj ja dám veci radšej sociálne slabším rodinám ako sa tu naťahovať. Ako niektoré zeny považujú ozaj zmolky a sprate veci za Top stav, to som si všimla. Ja tento popis dávam ozaj len k nepoužívanym veciam alebo max. 2x vzatym na seba.

babyface32
autor
4. aug 2023

@onedaynick už ked som príspevok odoslala som si všimla svoju chybu, ze som miesto slova interpunkcia dala diakritika. Takze sa ospravedlňujem, ale rozdiel poznam.

blackcat8885
4. aug 2023

No mať tak tieto problémy 😄 Robím v obchode a to by si mala počuť ake hlúposti sa ľudia pýtajú a to aj ľudia čo vyzerajú celkom rozumne. A jedným uchom dnu druhým von veď by mi preplo keby som každú otázku riešila alebo každú situáciu. A ano v inzeráte sa aj ja pýtam niekedy lebo pri niektorých veciach môže byť omylom pre chlapcov a je to pre dievča (napr ja nie vždy viem pri bielych teniskách pre ake su pohlavie)

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
lukbe
4. aug 2023

@acer11 stačí pozrieť juls slovniky😉

tanyag
4. aug 2023

@candii Ani nehovor, ja sa vždy čudujem, ako dokážu mamičky predávať napr. tepláky s ošuchanými kolenami a ešte si za to pýtajú napr. 3€, alebo taký lindex...žmolky, mini dierky a aj tak si za to pýtajú 12€....mikina s vreckami na zips, jeden zips na vrecku nie je, cena 5€ ...no ja takéto oblečenie využívam na šitie hračiek pre dcéru....nikdy by som niečo poškodené nikomu nepredala.. ale stalo sa mi veľakrát, že som kúpila niečo TOP STAV a prišlo v takom stave, že som to rovno hodila do koša...

candii
4. aug 2023

@tanyag tiež nechápem .. ale keď to dajú aspoň do popisu a poškodenia odfotia .. dobre. Ale keď niekto prezentuje tovar ako TOP stav a príde ti niečo čo môžeš hodiť do koša .. tak to je hyenizmus. Pretože všetky sme tu matky. Keď matka matku okradne je to na grcanie.

karolinakr
4. aug 2023

Ja aj bezdomovcom davam veci v dobrom stave alebo knihy - uplne nove, tiež som poslala s darčekom, sice mi nedala hodnotenie, dostala to prvou triedou a poslala jej 4 maily, ani obraz ani zvuk..no ale beriem to tak, že zisti, že nie každy posiela " nadštandard" 🤷‍♀️ neda sa zavďačit každému

kikulienkadd
4. aug 2023

Ahoj,bežne sa mi stáva, že mamička, ktorá chce topánky premerať zvonka,zvnútra, vložku zvlášť-cm pri prstoch a päte... sa mi po odoslaní všetkých požadovaných čísel vôbec neozve. Ani toľko,že: vďaka ale nie je to pre nás dobrá veľkosť, neberiem. Potom máš zase maminy, ktoré vedia,že kupujú z 2.ruky,vyhovuje im to a sú úplne v pohode. Za ne som naozaj vďačná, za normálny prístup,komunikáciu. Ďalšia kapitola sú tí, ktorí nečítajú, že napr.bicykel,odrážadlo a pod predám len na osobný odber a posielajú mi správy, či to pošlem kuriérom.

babyface32
autor
5. aug 2023

@blackcat8885 tak to klobuk dole. Ja som tiez robila v obchode a povedala som nikdy viac🙈 ja vsetko chapem, len tu, ked hľadám napríklad ja sama nieco, tak si myslim, ze ma človek dostatok casu si vsetko podrobne prečítať a potom reagovat. Tak preto ma obcas udivuje co ľudia “vypotia”

babyface32
autor
5. aug 2023

@fauko áno, veď aj v bežnom živote je to tak, len tu si myslim, ze sme všetky šťastne, ked sa nam podari nieco predať a preto je to take trapnucke od dospelých ľudí sa hrať…

karolinakr
5. aug 2023

@babyface32 z toho čo čitam, ludia maju niekedy viac oštaru z toho bazarika ako osohu

babyface32
autor
5. aug 2023

@candii úplne s tebou súhlasím! Niektoré matky su tu na grcanie a ver, ze si ani len nechcem predstavit ako to vyzerá u nich doma…

babyface32
autor
5. aug 2023

@kikulienkadd tak toto uplne neznášam a este ked človek ani nie je doma, ale ide, beží, merá, lebo sa tesi z každého záujemcu a ty milá, vsetko napises a potom ozaj ani len neberiem🙈

karolinakr
5. aug 2023

@babyface32 tu je take detske centrum a zvykli robit raz za mesiac burzu detskych veci, to uz sa viac oplati potom takto predavat, prenajmes si stol za 10, odsediš 4 hodiny