Čo sa to s vami deje?
Ahojte kočky, mamičky, neviem, či máte aj Vy zlé skúsenosti, ja som ich doteraz nemala, no ale štvrtá zlá skúsenosť za sebou v priebehu dvoch mesiacov sa mi zdá trochu veľa🫣
1. Najprv mi mamička, ktorej pošlem balík aj s darčekom, odmietne napísať hodnotenie, že najprv jej musím napísať ja prvá. Tak sa tak stalo, no hodnotenia som sa aj tak nedočkala😏
2. Kupujem na MK synovi tenisky ešte rok a pol v záruke, kde mamička má bloček, ktorý mi nepošle. Tak som ju poprosila, nech mi ho dopošle, myslíte si, že sa tak stalo?😂
3. Kupujem si bielu ľadvinku, v popise biela, tak skvelé. Príde mi ľadvinka domov a zrovna som mala na sebe biele tričko, ľadvinka skôr béžová ako biela, keď pekne napíšem panej, že to je ale iná farba ako biela, mi napíše, že ona nevedela, že chcem snehobielu. No neviem ako Vy, milé žienky, ale pre mňa biela je a navždy bude biela a nie béžová🙈
4. Najväčší gól som zažila včera, keď maminka mi píše za synove tenisky, (v popise je uvedené, že sú pre chlapcov), odmerala som jej VD a potom mi napíše, že sú neni dievčenské bez diakritiky. Tak sa jej pýtam, či to je otázka alebo dotaz? Že dotaz. Tak som mala dosť! To už aj čítať je Vám niektorým zaťažko?! Človek sa teší, že má záujemcu a potom Vás takto opinká. No mám dosť!
Bola by som rada keby ste sa so mnou podelili aj Vy ostatné o podobné skúsenosti. S pozdravom Sandra
Mimo tému... prosím aký je rozdiel medzi otázkou a dotazom ?
Moc to prezivas....na hodnotenie sa vykasli, henta s blockom za tenisky bud klamala ze ma blok, alebo proste len nema chut liezt na postu s jednym blockom, ladvinku vidim aj ja viac bielu ako bezovu a to ze si nejaka(mozno)nevyspata mamicka nevsimne ze mas v popise chlapcenske, a opyta sa kravinu by som neriesila....
@babyface32 iba 2x som tu niečo kúpila a nikdy viac.S nákupom na V.sa to nedá porovnat
@babyface32 mne sa raz stalo, že som predala setík dupačky, svetrík, čiapočka veľkosti 68, kupujúca zaplatila ja som odoslala. Že hodnotenie a prijatie balíčka nepíšu už dávno neriešim. O tri mesiace neskôr dotyčná pýtala peniaze späť lebo vraj setík je im malý.
Ja už 2 týždne čakám na platbu od jednej mamičky na MK....balík zabalený, a nič 😁
Mat tvoje problemy, zivot je gombicka 🙂
@acer11 len ten že dotaz je nespisovne.. ale autorka to zrejme myslela ako dopyt, nuz....
Nieje dotaz iba otazka po cesky?
@babyface32 mať tvoje problémy a toľko času.. 🙂
@rebrambora presne... pýtala sa, či je to otázka, alebo otázka
@babyface32 tento príspevok teda platí aj na teba, nie? Nechápem to s tou ľadvinkou, však vidím na fotke, že to nie je snehobiela, tak nekupujem.
Jaj a: "Slovo dotaz je nespisovné a namiesto neho sa majú používať správne slovenské výrazy otázka, dopyt." Takže tá mamička asi ani nevedela, že čo má odpísať
Tú ľadvinku vidím aj ja, ako bielu. Keby som chcela béžovú a prišlo by mi toto, tak by som s tým, ako béžovým, spokojná nebola.
Otázka a dotaz je jedno a to isté, len dotaz je nespisovné.
Keď nejde o život,ide o .....
Ludia su hlupi a nevychovani. Ta ladvinka je kremova. Hodnotenia si nevynucujem. Ak raz za 100 rokov nieco kupim, tak len osobny odber.
biela ma tiez viac odtienov, podla mna je tiez biela. a pri tom poslednom zase nerozumiem, aky rozdiel medzi dievcenskymi a chlapcenskymi teniskami, snad ide len o cislo, nie? inak hodnotenia neriesim, mne minimalne 50% vobec neda. a ano, s predajmi je to tak a hlavne v lete. napriklad po par dnoch pisem, ci ma zaujem, ked som jej schvalila kupu (za jej cenu) a ona, ze ano a potom zase mrvy brouk... a takych konverzacii mam teda viac "rozrobenych"
Tak ja asi zle vidim ale ladvinka je podla mna bezova. S touto by som nebola spokojna.
@babyface32 a ty zas nevies rozdiel medzi interpunkciou a diakritikou. A dotaz je cechizmus.
Ja neviem či zle vidím, ale biela to určite nie je, biela je na tričku, tak si aj ja predstavujem bielu farbu. Tá kabelka nie je ani vyslovene béžová, skôr taká tmavšia smotanová, ale biela rozhodne nie je, to by ma veru sklamalo dosť.
Inak ja tu len sem tam niečo kúpim, vždy kukám na hodnotenia a vždy som bola spokojná.
@20erika07 veď dobre, ale autorka píše že v popise bola biela - keď mk ponúka popis ako biela a béžová, kabelka či čo to je je niečo medzi tým tak ako to pôvodná majiteľka mala označiť ak nie bielou? Resp.aj keby písala popis pôvodná majiteľka, tak ju asi nenapadlo že smotanová.. (ja teda keď otvorím smotanu tak vidím bielu a nie takú ako je kabelka na fotke 😅)
Navyše veď autorka snáď nakupovala podla fotiek a nie len podľa popisu? Neviem si predstaviť ako mohla byť urobená fotka kabelky tak aby bola na pôvodných fotkách snehobiela a autorka keď to odfotila tak bola taká aká je..
no este to som chcela podotknut, ze nakupovanie cez net vzdy nesie toto riziko a clovek musi byt zmiereny s tym, ze ten odtien moze byt trochu iny.
predpokladam, ze ludia obvykle nemaju nakalibrovane mobily/fotaky/monitory, cize to kazdy vidi trochu inak.
@walentina7 nemôžeš si sama vymazať hodnotenie
A pre toto nenakupujem a nepredávam cez bazar
Je s tým viac roboty ako uzitku
@babyface32
1. Vynucovat si silou mocou hodnotenie je za mna ubohost. Moj nazor. Nikdy to nerobim. Staci ze mam 5 pozitivnych, nemusim mat 150. Take zbieranie pokemonov mi to pride. Lol.
2. Pri teniskach by som mavla rukou. Ak by slo o iphone ci nejaku inu elektroniku ok tam uz by som chcela ak ho slubuje. Ale tiez ak neda co s tym? Si kup nove.
3. Nj ludia maju na haku, co uz.
4. Nj citanie vyhodou.
Nad vsetkymi by som mavla rukou. Asi preto, ze od ludi nic nad ramec necakam.

@babyface32
Môze to byt aj v tom, ze tu na MK su zeny z roznych prostredí a hlavne aj zeny s nizsim IQ a proste vela veciam nechapu. Ty sa dotazujes, chces a oni mozno fakt nerozumeju.
Riad sa referenciami na ne.