icon

Čo si myslíte o kolegyninej reakcii?

31. máj 2022

Ahojte, neviem, co si mam o tom mysliet...

Kolegynka z ineho oddelenia zvykla ku mne chodit, a rada s nou pokecam je mila baba ma 1 zlatu 4 rocnu dcerku. Stala sa ale taka vec, ze ju manzel podviedol a dostala pohlavnu chorobu od neho (nechcem rozoberat, aku). Strasne mi ju bolo luto. Jej manzel sa ale chysta na PRACOVNY VIKEND do Tatier. A chcela by ho navstivit, ale tak, aby o tom nvedel.

Tak, ponukla som sa ze rada postrazim jej dcerku, ked chce, kedze nema ju kam dat na ten 1 den. A ona ze... Dobre porozmyslam nad tym, ale prosim ta, len nehovor na nu po madarsky (som madarka). 🤦🏻‍♀️ Nepovedala som na to nic.

Furt musi niekto rypat do mna.. Ja nechapem uz.

anjelicek26
31. máj 2022

Mozno to len blbo vyznelo (som si uplne ista), len sa bala, ci mala bude rozumiet, keby doma hovorite madarsky...Asi ma plnu hlavu inych problemov teraz a obcas nejaku hlasku nedomysli...

judit47
31. máj 2022

Myslim si,ze si chcela tymto prispevkom zhodit kolegynku kedze je uplne nepodstatne,ze dostala chorobu a ide nachytat muza,stacili napisat, ze sa ta dotklo,aby si nehovorila po madarsky na dieta…

Ale k veci,hovoris tak niekedy ci preco mala ten pocit,ze by si tak na malu hovorila?

kkovacovak
31. máj 2022

Na čo bol potrebný ten príbeh s neverným manželom a kolegyňou? 😃 Ale k veci...Proste strážiš kamoške dcéru a rozprávaš slovensky+maďarsky. Kamoška ti povedala nech na ňu rozprávaš slovensky a nie maďarsky. Čo je na tom divné nechápem 😂 Keby mám kamošku ktorá rozpráva nemecky a slovensky tak jej tiež poviem nech rozpráva slovensky. Len si skrátka vzťahovačná a robíš problém tam kde nie je

horalka1986
31. máj 2022

Čakal som úplne inú pointu tohto zaujimavého príbehu 😂😂😂

vilma7
31. máj 2022

Ty sa s tou kolegyňou bavíš aj madarsky?
Lebo ak ona madarsky nevie, tak jej komentár bol úplne zbytočný.
Aj mne bude zajtra strážiť deti Talianka, ale keďže vie, že deti rozumejú maximálne nemecky, určite sa im taliansky prihovárať nebude a taký koment by ma ani nenapadol jej povedať,, že ale deťom sa neprihovaraj taliansky.

Možno to nemyslela v zlom, ale keďže si maďarka, tak možno ti ide rozprávanie atď lepšie v maďarčine, čo je úplne normálne. Prečo sa kvôli tomuto cítiš dotknutá? Nechápem.

zafir01
31. máj 2022

Zaujímavé čítanie. Skoro ako keď si v strede filmu myslíš, že Onur miluje Esmu, ale 5 minút pred koncom filmu vyjde najavo, že tomu tak nie je, a v skutočnosti je zamilovaný do Fatimy 🤷‍♀️ proste nečakaný zvrat. Inak netuším, čo si mám o ktorej časti príspevku myslieť.

viestta
31. máj 2022

Ak doma bežné hovoríte maďarský, kolegyňa o tom vie, tak ta iba a len upozornila na to, že mala by ti (vám) nerozumela. Ten úvod do problému, to si si mohla odpustiť, ale bolo by ti bok vyvalilo, ak by si túto pikosku nedostala na verejnosť. Však?

stanulienkat
31. máj 2022

A naco tá pohlavná choroba? Stačila záverečná pointa.

kornelies
31. máj 2022

Uvod a jadro tvojho prispevku vyzera ako zaciatok kvalitnej slovenskej telenovely. 😂Cakala som, ze milenka bude vasa kolegyna z vedlajsieho oddelenia. Ty si to zabila s tou vetou, ze nehovor po madarsky.
Ved povedz slovensky, mozes aj madarsky. Jazykove znalosti su len velke plus.

schokolade1988
31. máj 2022

Čítam ,čítam napäto ,a už si myslím ,že tam bude veta, či nemôže od malej dostať tu pohlavnu chorobu,či ju nemohla dostať ona od svojej mamy , a tam napísané ,nech nehovorí na malú madarsky 😂😂😂😂 ... Ako zle napísaná kniha

0silvia0
31. máj 2022

No tak snad frajerka toho prenasaca pohlavnych chorob nechodi na kona, lebo si prave prezradila tajnu manzelkinu misiu🥴

lalenka33
31. máj 2022

Ty nechápeš, ako môže niekto furt do teba rýpať, ja zase nechápem, načo si tu písala o milenke, chorobe atď, keď stačilo napísať ten záver čo ti povedala. Ale keď takto aj v reálnom živote vravíš každému nepodstatné veci o iných, tak možno preto všetci do teba ,,rýpu".

janetinka27
1. jún 2022

no uz druhy pribeh, na podobnu temu, minule vadil madarsky prizvuk, teraz nehovor madarsky na moju dceru

pininka1
1. jún 2022

Ja to vobec nepovazujem za rypanie, mne by to vadilo tiez, nemam nic proti tomu ked niekto rozprava po madarsky ale nie na moje deti, resp na mna.

mima1991
1. jún 2022

znies riadne zakerne, tym pribehom pred pointou, bolo to uplne zbytocne 🙂 uz ta vidim, ako ohovaras kolegynu po madarsky pred jej dcerou 🙂

melanta
1. jún 2022

A čo si myslíme o tebe, ktorá tu píšeš, že kolegyňu podviedol muž a nakazil ju? Hoci to nesúvisí s otázkou. A k tej maďarčine, sme na Slovensku, takže nepríde mi zvláštne, ak ťa niekto požiada, aby si nehovorila po maďarsky. Ak s tým máš problém, tak kolegyni dieťa radšej nestráž.

snehulienka639
1. jún 2022

Ty tu napise, ze ju manzel podviedol a dostala pohlavnu chorobu ale viacej ta trapi to, ze ta poziadala, aby si na malu nehovorila po madarsky?

svetlonos
1. jún 2022

Esteze nemusime vsetkemu rozumiet, vsak ? Kolko mas rokov, 18 ?

salome123
1. jún 2022

potom napis ako to dopadlo.... s tou kolegynou a manzelom 😀

lennytka84
1. jún 2022

Jej milujem keď mám navarené, upratané , najmenšia buva a ja mám čas pri kávičke čítať MK a spríjemniť si deň smiechom 🤣 pri niektorých príspevkoch. Pekný deň detí 😉

whatever1
2. jún 2022

Jej dcéra môžno chodí k logopedovi a bojí sa aby si ju nedomylila. Alebo chce aby sa dcéra cítila s tebou dobre a rozumeli ste si, a možno preto lebo rada opakuje a potom by nové maďarské slová doma dokola opakovala. Absolútne žiadne rypanie v tom nevidím. Ak by mala niečo proti tebe tak by sa ti nezdôverovala s takýmito osobnými vecami. Tvoj jazyk nemusí znieť každému dobre. Ja tiež nemusím niektoré jazyky. A zažila som aj že si niekto predo mnou utahoval zo slovenského jazyka alebo z môjho akcentu keď som rozprávala anglicky a tiež som sa zasmiala, veď sranda musí byť. Nebuď taká vztahovačná.

iwesska
2. jún 2022

Tak ona "rype" do teba,ale ze sa ty rypes v jej sukromi a do sveta vytrubis,ze ma pohlavnu chorobu,je okej,hej? 😂 V tomto pripade ja nerozumiem nicomu 😂 A veruze ani madarsky,tak tiez by som ti povedala,aby si na mna po slovensky hovorila.