icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

lizatko1009
6. jan 2025

@matkahelka a je toto v pohode podla teba co si napísala? tak sa moze /mohla ocitnúť ty, sestra, raz tvoja dcéra, ine komentujuce,hocikto. Cize stare zname Meciarovske funguje stale, ano? prachy, moc, funkcia a nema mi kto nasrat.

autor
6. jan 2025

@bloger áno @mircalla má správne názory.

matkahelka
6. jan 2025

@lizatko1009 pisala som niekde, ze je to v pohode? NIE JE. zial to tak je. a nie, nefunguje to tak len na SR, ale vsade vo svete. ak mas prachy a moc, mas cokolvek. vzdy to tak bolo, je aj bude. preto tu pisat o tom aka je ona matka, je scestne. pan otec 3 roky netusil, ze ma doma dieta. zistil to, az ked sa mu ona prestala hodit. je velmi lahke zlomit matku cez dieta. moj svagor ju uprimne lutoval. to, co prezila a preziva z nej urobili psychicku trosku. nikto si nevie predstavit, co to je, ked zavolas policajtov, lebo ti ex odmieta dat syna a policajti s tebou do domu ex ani nejdu, lebo uz vedia, kto je ten ex. neviem si toto ani predstavit, nemoct vidiet a pohladit vlastne dieta vlastne len preto, ze otec povedal. ja svoje deti milujem, su pre mna alfou a omegou. ja som to uz davno povedala, ze ja by som byt na jej mieste, zrejme si aj nieco urobim.

mircalla
6. jan 2025

@matkahelka Konecne to tu niekto napisal. Ziju na ruzovych oblacikoch, toto bola vopred prehrata bitka s nulovou sancou uspiet.

livka_
6. jan 2025

@autor A co v pripade besiedok v skolke? Ako zabranili mame aby vstupila do triedy?

aurora33
6. jan 2025

@bloger kto kde urážal autorku? Jedine čo som si vsimla bolo, že ona tu jednej písala, že je chudera. A celkovo reaguje strašne prehnane a podráždene na každú, ktorá s ňou nesúhlasí na 100percent.

gab1sol
6. jan 2025

@bloger predtým a stále som písala len to, čo je v rozsudku. A urážky? Prečítaj si ešte raz diskusiu a napíš mi konkrétne, kde som ja urazila autorku. A potom napíš, kto mňa nazval chuderou a kto tu druhým praje zle… 😉

autor
6. jan 2025

@gab1sol odfoť kde dom ti priala zle? Napísala som, že keby sa to stalo tebe, inak by si písala. Za ostatným si stojím.

bloger
6. jan 2025

@gab1sol Ale ja som nemyslel konkrétne teba. Myslím iné ženy ktoré ju tu napádali. Je mi ľúto, že ťa nazvala tak hanlivo. Skús ju ale pochopiť.
@aurora33 Tak ale čakala trochu pochopenia. No žiaľ sa ho nedočkala. Niektoré ženy žiaľ reagujú ako odtrhnuté od reality.

gab1sol
6. jan 2025

@bloger aha, takže keď ona ma označí za chuderu, mám byť chápavá… Nie, pre ľudí, ktorí sú schopní urážať iných, nemám pochopenie. Prepáč. Potom sa čudujme, kde tento svet speje. Toto máme učiť naše deti? Ja som tu s každým diskutovala slušne. Neurážala som. A vidíš, aj tak som bola označená za chuderu.

aurora33
6. jan 2025

@bloger čakala trochu pochopenia? A v čom? Tak je ona spomínaná pani B, alebo prečo potom nejaku úplne cudziu ženu dokáže tak rozhádzať prípad úplne cudzej žene, o ktorom nevieme takmer nič, až tak, že tu začne iné ženy označovať za chudery a priať im zle veci do života?

bloger
6. jan 2025

@gab1sol Tak ale aj ona sa snažila slušne komunikovať. Predstav si, že musíš riešiť to čo tá Beata. A niekto by ti stále protirečil. Hoci by fakty svedčili v tvoj prospech. Možno by si reagovala aj podstatne horšie. Nie tak nemáme učiť deti. Ale uvedom si, že sú aj matky ktoré tie deti ani nemôžu učiť. A to je pre ne najväčšia bolesť. Toto skús minimálne pochopiť. Tiež máš deti a určite by si to ťažko prežívala.

bloger
6. jan 2025

@aurora33 Lebo to vníma ako matka. Súcití s tou ženou. A aj preto, že ju hnevá takýto systém.

enmery
6. jan 2025

@bloger Autorka je chorá/to nie je urážka, ale konštatovanie/:
1. Z jej vyjadrení je jasné, že doslova nenávidí všetkých mužov. Toto fakt nerobí psychicky vyrovnaný človek.Ty si muž, takže si podradný druh pre ňu. /Aj keď viem, že ona zažila nulovú lásku v detstve a zranenia od mužov v živote/, neznamená to, že všetci muži sú rovnakí, takisto ako ani všetky ženy. Ani ja nehejtujem mužov len preto, že sú muži.
2. Matka má väčšie právo na dieťa-keď budeš mať partnerku s takýmto názorom, urobí Ti zo života peklo.
3. Opakovane vkladá do úst prispievateľom niečo, čo nikde nenapísali a vydáva to za pravdu.
4. Je agresívna.
5. Neakceptuje žiadny iný názor, aj keď založila tému, čo si o tom myslíte. Úplne svojími agresivnymi útokmi odsúva možnosť stretu názorov a komunikáciu bez obviňovania. Komunikácia je úplný základ všetkého.
6. Nepozná ani jeho, ani ju, ani súdny spis a napriek tomu vie, kde je 100% pravda.
7.Pravdepodobne aj ona a ty volíte terajšiu koalíciu a zároveň sa čudujete, že sa nič nemení. PS malo návrh na riešenie týraných žien a detí/zamietnutý zo stola/. Bavili sme sa o pokutách za bránenie styku s dieťaťom, nepodstatné pre túto vládu-ergo vládu tieto veci vôbec, ale vôôôbec netrápia.
Iná prispievateľka zaútočila na mňa, že je pre mňa vporiadku, že on bráni matke v styku. Aj z toho, že navine je MATKA. nič z toho som nikdy nenapísala. Po výzve, aby mi označila, kde som to zverejnila, sa už neozvala. Úplne nahlavu.
Upokojte sa a začnite byť ľuďmi.
Jediné čo dookola opakujem, že trpí len to úbohé dieťa!Stačilo by stiahnuť egá, osrať to, čo sme si ako partneri urobili, ale dieťa tým nemá NIKDY trpieť.
Ak to ani ty nechápeš, tak...a prajem pekný večer

lienka.7
6. jan 2025

@autorka ano, mas pravdu, je to hrozne. Pokial nemala zakázaný styk, tak predsa mohla ísť do školy, škôlky... samozrejme, pokiaľ tam nerobila scény.
Ale prečo to vytahujes práve teraz? Nejaké výročie alebo?

maciatkolulu
6. jan 2025

@bloger mňa zase občas hnevá systém tiež,že dosť často sú otcovia dobrý na výživné,keď sa chcú stretávať,tak deti choreju,nechcú atď a ženy urobia možné a nemožné,len aby znemožnili stretávanie. Poväčšine ,keď si otec založí novú rodinu. Tak si vyber. A za mňa,žiaden list sa bez vetra nepohne.

gab1sol
6. jan 2025

@bloger “si poriadne bezcitná…”, “už netrep, prosím ťa! Vymyšľaš si veci…”, “Normálne o tom vymyslíš bez štípky hanby ságu, ako dieťa “zbila”…”, “Tak prečo klameš?”, “táto pani má choré názory aj v iných diskusiách…”, “navyše uvádza zavádzajúce a klamlivé informácie.”, “buď si tak…, alebo máš osobný záujem na prekrúcaní faktov.”

Toto je podľa teba slušná komunikácia? Viackrát som sa pýtala, kde klamem, neodpovedala… Ale napísať, že mám choré názory a som chudera, to mám pochopiť.

aurora33
6. jan 2025

@bloger nie je tu jediná matka a to jej nedáva právo útočiť na ostatné ženy. Takmer všetky sú tu matky.

bloger
6. jan 2025

@aurora33 Tak potom prečo nedržia stranu žene a matke?

mircalla
6. jan 2025

@gab1sol Nasla by som vacsi pocet prispevkov, co ste nalozili jej, a podla mna ovela horsich, takze chcelo by to trochu objektivity

aurora33
6. jan 2025

@bloger preco by mali? Len preto že je matka? Si ok?

gab1sol
6. jan 2025

@mircalla tak, prosím, napíš, kde som ja urazila autorku?

bloger
6. jan 2025

@aurora33 Ak nie preto, že je matka tak preto, že súd rozhodol v jej prospech. Myslel som, že ženy držia spolu. Ale žiaľ empatia je už dnes cudzí pojem.

mircalla
6. jan 2025

Tak aby sme boli objektivni, len take highlights, ako ste oslovili autorku vy, udajne tu uraza.

Pokial nie su toto urazky a uraza len autorka, fakt asi prestavam verit v nejaky zdravy usudok. Celkom ma to musim povedat od par nickov dost neprijemne prekvapilo.
Ano, urazala aj autorka, ale skor ako reakciu na Vase invektivy

Fakt sa mi tlak zdvíha z takých žien ako ty
Dievča, veď ty normálne trpíš stihomanom, zasa budeš pisat bludné odpovede
ešte aj trepeš úplne somariny
Zaujata,nerozmýšľajúca osoba
Ty máš buď traumu z detstva, že ťa nechal otec, alebo ťa nechal muž
Sa ukľudní a pusti si Rosamundu.
si na najlepšej ceste jedného takého psychopata vychovať.
Tak to si potom dobrá hysterka.
Baby, autorka ma ťažkú traumu z detstva a plus asi aj od nejakého partnera a takto si to projektuje
Vieš o tom, že týmto svojim zbytočným prskanim tu aj tak nič nezmeníš
No zrejme pani máma si sem prišla uľaviť
Naozaj, fabuluješ, vymyšľaš si a prskáš okolo žlč.
Si smiesna
Autorka je chorá/to nie je urážka, ale konštatovanie/:

gab1sol
6. jan 2025

@mircalla len jedna veta z vyššie uvedeného je odo mňa a neviem, kde tam je urážka. Vymyslela si to, čo uviedla. Ja som nikde nepísala, že som mamičku videla pred škôlkou. Takže si nevymýšľa a nefabuluje (čo sú synonymá) podľa teba. Za to, ešte pred tým, ako som to napísala, písala o mne a aj potom veci, ktoré som uviedla. To je úplne milá a slušná komunikácia, to nie je arogancia.

Pýtala som sa, kde som autorku urazila ja. Za vyjadrenia iných nenesiem zodpovednosť a na to som sa nepýtala. Takže prečo mám byť chápavá k vyjadreniam autorky, keď ja som komunikovala slušne bez urážania?

mircalla
6. jan 2025

@gab1sol Ja som ta niekde oznacila? To je z viacerych prispevkov od viacerych ludi a fakt som vybrala len cast.
Viacere tu tvrdite, ze uraza autorka a vy nie....vy ste prijemne, nekonfliktne a konstruktivne
Nie je to celkom tak. Objektivita by sa zisla

gab1sol
6. jan 2025

@mircalla “Viacere tu tvrdite, ze uraza autorka a vy nie, vy ste super mile a kontsruktivne”

Nie, viaceré tu tvrdia, nie, ony sú milé… Ale vy, takže myslíš aj mňa. Preto sa za seba pýtam, kde ja urážam autorku?

A to, že autorka si vymýšľa, to je v poriadku?

mircalla
6. jan 2025

@gab1sol Ty mas trosku problem so svojim egom, kedze mas neustalu potrebu si daco dokazovat, mat za kazdu cenu pravdu. Konkretne, kde ju urazas si vypichla sama. Cele je to len ja, ja a este raz ja.....evidentne sa rada hadas. Neviem, kde si autorka vymysla a ani sa ta nejdem pytat, nakolko mi zase odpovies protiotazkou.

Uviedla som ta ako jednu z viacerych, tak si us prestan honit svoje obrovske ego, zacina to byt unavne. Tato diskusia nie je o tebe

gab1sol
6. jan 2025

@mircalla ale však sama si napísala, že som ju urazila tou vetou. To, že som napísala, že si vymýšľa, považuješ ty za urážku. Ale nedáš si tú námahu, aby si si to overila, či to tak je. Ale to, že ma autorka urážala viackrát, to je v poriadku.

O urážaní som si písala slušne s @bloger , ty si ma následne označila, že mám byť objektívna, lebo sme jej naložili. Moja reakcia na to bola, kde som autorke naložila ja? Keď nechceš, aby iní reagovali na teba, tak sa nezapájaj do komunikácie iných. A ego si tu podľa všetkého “honí” niekto iný, kto opäť chce vkladať do úst slova niekomu, kto ich nevyslovil. Len prekrúcaš… Rovnako ako autorka.

mircalla
6. jan 2025

@gab1sol Ego nepusti....Mne nevadi, ze na mna niekto reaguje, viem sa postavit za svoj nazor. Uz som ti predsa, kde si jej nalozila odpovedala, ale tusim si aj pisala, ako uraza, tak len uvadzam veci na pravu mieru, ze urazky su na oboch stranach. Tvaris sa, akoby to bolo jednostranne...a prosim ta nepis, zase len o sebe....ty si sama ozvala na moj prispevok, ja som ta ani neoznacila