icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

Strana
z19
anonym_b14b3a
6. okt 2025
@srdeenko19

@anonym_autor ja ju ľutujem a zároveň obdivujem, veľmi. Žiadny rodič si nezaslúži takéto zaobchadzanie, ani že jeden rodič všetkých podplati, lebo bol na vysokej pozícii a druhý rodič si nevidí svoje dieťa vyše 8 rokov. Čo by také strašné musela spraviť, keď sa toto deje. Pre mňa je to milujúca matka, silná, statočná žena, že sa ešte nevzdala, po toľkých rokoch a toto vydrží len psychicky silný jedinec s podporou rodiny. To je obrovská trauma na celý život pre ňu, tak i pre toho malého. 😥😥

@srdeenko19 mne vybehol na FB teraz nejaký rozhovor s nou.
Je to hrozne, kolko ma rôznych rozsudkov a aj tak sa nevie 8 rokov dostať k dieťaťu.

autor
6. okt 2025
@anonym_61336a

@anonym_autor mysli si čo chces, si mi ukradnutá, ja viem čo viem a ďalej to rozvádzať nebudem 😀

@anonym_61336a jasné jasné, lebo nie je čo k tomu dodať. Koľko žien a mužov majú psychické problémy a neodoberajú im deti a úrčite im nik nezamedzuje k nim roky prístup takže moj milý zlatý, vymysli si inú báchorku. Ked tak ide otcovi o jej zdravie, tak jej toto nespraví a isto prihliada aj na zdravie dieťaťa keď mu zobral matku.

Strana
z19