icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

aurora33
8. jan 2025

@twinflame to už z akých archívov musí vyťahovať nejaké články 😀😀😀 a ešte napíše, že prípadov pribúda ako húb po daždi.

twinflame
8. jan 2025

@enmery suhlas, autorka urcite ma problem. A mala by ho aktivne riesit skor nez to dieta dostane. A mozno prave preto dieta nie je pri nej. Cele to moze byt uplne inak ako sa tu aj inde predklada.

autor
8. jan 2025

Neskutočné ste naozaj, lebo takých prípadov je plný internet a ja už vidím prečo. Skopírovala som to sem ako príklad, že sa to deje roky. Túto diskusiu, ako už niekto napísal, vnímam ako peknú socialnu štúdiu a zároveň obraz spoločnosti.

lizatko1009
8. jan 2025

zrus prosím ta tuto diskusiu, nebude ti to robit dobre, ak je pravda to, co si napisala. Ja chapem aj tvoje arogantne odpisovanie, lebo ak si 6 meaiacov nevidela deti a tie "prijemne chapave" matky, ti este budu podkopavat sprosto a drzo nohy a určovať diagnózu, zial toto je štúdia, drzost, sprostota, vulgarnost, urazanie... ludi, ktoré si nicim podovnym nepresli, oni vedia najlepsie, boli tam, poculi to a dalsie prilievanie konspiracii. Prajem ti, aby si nasla dusevny pokoj a stastie.

autor
8. jan 2025

Poviem pravdu, som zhrozená! Doteraz som sa o túto tému nezaujímala, pretože si myslím že sú nejaké zásady a normy v živote ktoré platia plošne, no zisťujem, že tomu tak vôbec nie je a spoločbosť je nadobro rozvrátená bez morálnych hodnôt. V normálnej spoločnosti by toto ľudia nedopustili, ale vidím že obraz máte komplet pokrivený.

autor
8. jan 2025

@lizatko1009 naozaj nejde o mňa. Keby sa to stalo mne, už tu nepíšem, lebo ja by som to neuniesla.

bloger
8. jan 2025

@autor Ja ťa obdivujem, že máš toľko trpezlivosti. To je katastrofa tieto ženské tu niektoré. Dokážu niekoho psychicky zničiť a ešte sa s rtoho tešia. To je proste choré. Prajem ti veľa síl aby si tieto hnusné útoky zvládla. Kto bojuje za dobro na toho sa najviac útočí.

lizatko1009
8. jan 2025

pre pokoj v sebe, zmaž tuto diskusiu, lebo sa prebudia a znova bude dokazovanie svojej praUdy.

autor
8. jan 2025

@lizatko1009 z princípu tému nezmažem, nepáči sa mi čo sa deje a ako sa k tomu spoločnosť stavia. Ja mám upozornenia na tému už 3 deň vypnuté, takže ma téma neobťažuje.

lizatko1009
8. jan 2025

tak si idem vypnut aj ja, lebo to nema konca

lienka.7
8. jan 2025

@autorka a ty si myslíš, ze si jediná pod slnkom, ktorej sa kedy ublizilo???
Reálne u nás nefunguje vymožiteľnosť práva, a to nielen v tejto oblasti. Kým vysudis nevyplatenu mzdu, mas smolu, lebo vychcany podnikateľ zruší firmu... pre nich si len číslo, a keďže nie je možné trestať sudcov (lebo on ma taky názor, co na tom , ze zly), tak sa ani nič nezmení.
Plačeš tu na nesprávnom hrobe, a zbytocne sa tu do nás navazas. Minimálne každá 3, či 4 by ti vedeli napísať reálne skúsenosti s naším súdnictvom.

aurora33
8. jan 2025

Ja len stále nerozumiem čo tu autorka vlastne očakáva. Naozaj si myslíš, že písaním na MK sa niečo zmení? Že si to u prečíta nejaký sudca, ako šibnutím čarovného prútika precitne a zmení sa? Pretože toto čo robíš, je úplne zbytočne: Takto nepomozes ani sebe, ani pani B, ani nikomu.

malasandrika
8. jan 2025

@lienka.7 presne tento Tvoj prístup nič v tomto štáte nezmení … ľudia sa musia začať ozývať, keď niečo nie je v súlade s právom - úradmi, intitúciami, súdnictvom. Nič sa nikdy nezmení, keď s názormi ako máš Ty každý len skloní hlavu a je ticho

lienka.7
8. jan 2025

@malasandrika kde píšem, ze skláňam hlavu??? Pýtam sa, čo chce tým dosiahnuť tu, na MK.

aurora33
8. jan 2025

@malasandrika a písanie na MK v tomto štáte niečo zmení? 😀

malasandrika
8. jan 2025

@aurora33 @lienka.7 minimálne sa zmení myslenie človeka, že na všetko nepritakáva ako teľa a aj sa nad problematikou zamýšľa. Čím viac ľudí si prečíta rebelujúceho autora, tým viac ľudi sa začne zamýšľať nad tým, čo sa okolo neho deje.
A teda neviem, ale mne to vtipné neprišlo. Netreba sa smiať ako teliatko, treba myslieť 😉

lienka.7
8. jan 2025

@malasandrika no, tak sme sa tu viaceré zamysleli aj zhodli, že je to na prd... a co teda dálej?
Nejako mi asi uchádza podstata tvojho rypaveho príspevku, ale co uz 😉
@aurora33 cauko teliatko 😘😉🤣

malasandrika
8. jan 2025

@lienka.7 Jednoduchí ľudia nemusia vždy porozumieť tomu, čo odznelo, ale je to v poriadku.

lienka.7
8. jan 2025

@malasandrika samozrejme. Len mi akosi uchádza to, čo chceš robiť ty konkrétne napr. Lebo múdrovat, to tu vie každá druhá.

aurora33
8. jan 2025

@lienka.7 ahoj Lienočka 😊

aurora33
8. jan 2025

@malasandrika ok, a ďalej? Pár ľudí si to prečíta, pár sa zamyslí a potom čo? Ináč tu pani mi neprišla ako rebelujúci autor, skôr ako psychicky labilná a narušená troska.

autor
8. jan 2025

@malasandrika neder si na ne prsty. Kvákaju dookola to isté. Možno keď sa to stane ich dcéram raz, možno vtedy pochopia, že bolo treba sa téme venovať, upozorniť na neprávostí a neskutočnú nehoráznosť a svinstvo, ktoré sa tu deje - odoberať riadnym matkám deti do 15 rokov.

Je neuveriteľne zarážajúce, odoberať tieto maloleté deti matkám v 21 storočí, v čase keď už vieme aká nesmierne dôležitá a krehká je väzba medzi matkou a dieťaťom a aká je kľúčová, pre psychické zdravie dieťaťa v dospelosti!
V čase keď vieme, že už jeden deň pobytu dieťaťa nemocnici bez matky, ba dokonca pár hodín, vie v dieťati spôsobiť doživotné poškodenie na psychike a odštartovať vážne celoživotné psychické problémy (tzv. hospitalizmus).

https://www.sme.sk/c/1307594/s-dietatom-by-v-ne...

Tak do … o koho tu…. ide? Tie deti a matky páchajú samovráždy za asistencie štátu, skorumpovaných právnikov, ignorujúcich úradníkov. Je to eutanázia za živa na deťoch a matkách. Osobne som poznala chlapca, ktorý to v rannej dospelosti následne nedal.

boo_boo
5. okt 2025
@enmery

Ja si môžem označiť aj Ježiša Krista. Ak je môj koment nevhodný, bude zmazaný. Nezaložila si túto diskusiu u Teba v obývačke, ale na verejnom fóre. Tak sa môže každý vyjadriť. A ty sa o odbornosti a problematike ani nevyjadruj. Odkazovala si tu jednu babu na odbornú literatúru, ohľadom toho, že matka má navrch. Matka má väčšie právo na dieťa. Matka je dôležitejšia ako otec a iné skvosty. Nikdy si neodpovedala na otázky, ani argumenty, len fabuluješ. Matka je pre dieťa dôležitejšia v prvých pár mesiacoch života a to z evolučnúho hľadiska. V žiadnej odbornej literatúre sa nedočitaš, že matka je viac a má väčšie právo na dieťa a otec je podradný. Rodič rovnakého pohlavia je naším vzorom, opačného je tým, aké vzťahy budeme mať, akých partnerov si budeme vyberať atď. Dieta v ideálnom svete potrebuje presne rovnakú porciu lásky od oboch. Ani že každá matka je milujúca sa tam nedočítaš, ako to tu prezentuješ. Zhodou okolností som pred par dňami počúvala psychiatra a rozoberala sa téma materstva a otcovstva. Nič také tam od neho nezaznelo-že matka má väčšie právo na dieťa, je viac, má navrch, je lepšia, lebo je matka. Ale aj on je isto len neznalý problematiky. A toxický rodič ubližuje dieťaťu, či je to matka, či otec. Ideal sú zdravé laskyplné vzorce. Nielenže nenávidíš mužov, ale aj ženy, ktoré len chlp nesúhlasia alebo položia otázku, majú argument a ty nevieš odpovedať, len fabulovať. Je pre Teba hneď "mimo" a neznalá problematiky. Zamysli sa nad tým.

@enmery Ako sup letíš na pomoc, lebo @natalienka12 si zlízla absolútne zaslúžený butthurt. A keď človek urobí technický omyl, predvedieš hysterický výlev - namiesto korektného upozornenia 🕊️🪽🕊️ Ty aj tvoja trafená hus 🦤🪿🦆

Btw. o nej som za pár minút zistil všetko, hádam len okrem čísla topánok. Ty si ale rafinovanejšia - spravidla nezakladáš žiadnu vlastnú tému, ale len ako kukučka kladieš do cudzích hniezd - a najradšej by si dala flame ku každému ako prvá, uff...

Niečo podobné predvádzajú aj spomínaní dvaja (traja) holúbkovia 🐔🐥🐣 Ale už aspoň chápem, prečo 'vám' takéto správanie prekáža.

Btw. do tej témy na začiatku, ešte kým sa tam nezačalo trollovať, a kým sa tam nezletel ten 'váš' kŕdeľ, prispievala napr. aj @malinkajozka. Je možné, že pôvodne tam troll vliezol cez ňu... Ale dnes som nahlásil aj tohto úbožiaka anonym_4af831 - to si fakt automaticky myslíte, že sme 'všetci' taký? Gosh... https://www.modrykonik.sk/forum/filmy-serialy-reality-sou/pacilo-sa-vam-pokracovanie-gilmore-girls/

@lubkavargova1 Na teba som skoro zabudol - psychologička a právnička z koníka, resp. vychovávateľka z materskej škôlky - šicko bavi jak ma...

anonym_61336a
5. okt 2025

Viem že ta žena nie je psychicky v poriadku, nemusíš veriť vaetkemu čo je na nete 🙄

boo_boo
5. okt 2025
@anonym_61336a

Viem že ta žena nie je psychicky v poriadku, nemusíš veriť vaetkemu čo je na nete 🙄

@anonym_61336a Ktorá?

lubkavargova1
6. okt 2025
@boo_boo

@enmery Ako sup letíš na pomoc, lebo @natalienka12 si zlízla absolútne zaslúžený butthurt. A keď človek urobí technický omyl, predvedieš hysterický výlev - namiesto korektného upozornenia 🕊️🪽🕊️ Ty aj tvoja trafená hus 🦤🪿🦆

Btw. o nej som za pár minút zistil všetko, hádam len okrem čísla topánok. Ty si ale rafinovanejšia - spravidla nezakladáš žiadnu vlastnú tému, ale len ako kukučka kladieš do cudzích hniezd - a najradšej by si dala flame ku každému ako prvá, uff...

Niečo podobné predvádzajú aj spomínaní dvaja (traja) holúbkovia 🐔🐥🐣 Ale už aspoň chápem, prečo 'vám' takéto správanie prekáža.

Btw. do tej témy na začiatku, ešte kým sa tam nezačalo trollovať, a kým sa tam nezletel ten 'váš' kŕdeľ, prispievala napr. aj @malinkajozka. Je možné, že pôvodne tam troll vliezol cez ňu... Ale dnes som nahlásil aj tohto úbožiaka anonym_4af831 - to si fakt automaticky myslíte, že sme 'všetci' taký? Gosh...

@lubkavargova1 Na teba som skoro zabudol - psychologička a právnička z koníka, resp. vychovávateľka z materskej škôlky - šicko bavi jak ma...

@boo_boo kludne a vidim ze ma uz aj stalkujes...no len tak dalej tesim sa 🙂

autor
6. okt 2025
@anonym_61336a

@anonym_61336a Vieš? Nie si ty, náhodou, jej exm? Odkiaľ ty vieš o jej psychickom stave? Si jej doktor či ti len vyhovuje taká verzia?

Toto je veľmi známa metôda manipulatívnych mužov a ich rodinných príslušníkov keď žena porodí, spraviť z nej zrazu po troch rokoch (keď ju už nie je tak treba a 8 h vie dieťa byť v inštitúcii) psychicky labilnú, chorú. Ďalej vytvárať a šíriť o nej taký obraz. Je to bežné, keď už manipulátor nevie ovplyvniť matku dieťaťa, tak začne ovplyvňovať mienku okolia proti žene.
Najlepšie jej ale úrčite nebude, keď jej je zamedzované roky nerozprávať so svojím dieťaťom. Veď ktorej matke by bolo dobre keby jej toto robia že? Na Slovensku to tak chodí, že sme si rovní a rovnejší a niektorým stačí lusknúť prstom a úradníci a súdy skáču odzemky.

anonym_61336a
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_61336a Vieš? Nie si ty, náhodou, jej exm? Odkiaľ ty vieš o jej psychickom stave? Si jej doktor či ti len vyhovuje taká verzia?

Toto je veľmi známa metôda manipulatívnych mužov a ich rodinných príslušníkov keď žena porodí, spraviť z nej zrazu po troch rokoch (keď ju už nie je tak treba a 8 h vie dieťa byť v inštitúcii) psychicky labilnú, chorú. Ďalej vytvárať a šíriť o nej taký obraz. Je to bežné, keď už manipulátor nevie ovplyvniť matku dieťaťa, tak začne ovplyvňovať mienku okolia proti žene.
Najlepšie jej ale úrčite nebude, keď jej je zamedzované roky nerozprávať so svojím dieťaťom. Veď ktorej matke by bolo dobre keby jej toto robia že? Na Slovensku to tak chodí, že sme si rovní a rovnejší a niektorým stačí lusknúť prstom a úradníci a súdy skáču odzemky.

@anonym_autor mysli si čo chces, si mi ukradnutá, ja viem čo viem a ďalej to rozvádzať nebudem 😀

srdeenko19
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ju ľutujem a zároveň obdivujem, veľmi. Žiadny rodič si nezaslúži takéto zaobchadzanie, ani že jeden rodič všetkých podplati, lebo bol na vysokej pozícii a druhý rodič si nevidí svoje dieťa vyše 8 rokov. Čo by také strašné musela spraviť, keď sa toto deje. Pre mňa je to milujúca matka, silná, statočná žena, že sa ešte nevzdala, po toľkých rokoch a toto vydrží len psychicky silný jedinec s podporou rodiny. To je obrovská trauma na celý život pre ňu, tak i pre toho malého. 😥😥