Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?
Čo je toto za štát keď to dovolí?
@aurora33 ja mam tiez z toho pocit, ze je tam nieco nevypovedane, co pani drzi v sachu...
@aurora33 keď ti zoberú dieťa/deti spomeň si na túto mamičku ktorá sa 8 rokov nedomohla spravodlivosti. Že teba netrápi v akom svinčiku žijeme, je len tvoj problém.
Že teba netrápi v akom svinčiku žijeme, ..ved aj keby nas trapil tak co my s tym urobime? Mame dost svojich starosti nieto este riesit system a zneprijemnovat si tym zivot...
O tom biznise s deťmi sa šepká už dávno. Je to niečo podobné ako to, čo sa deje v Číne. Akurát, že tam sa deti kupujú od chudobných rodín. Potom vidíš kopec Američanov, ktoré majú adoptované Čínske dieťa, ako mu "chúďatku zachránili život". A príbehy, keď sa po rokoch tieto deti stretli s rodinou a zistili, že boli unesené, alebo "kúpené" pod hrozbou zo strany štátu. Biznis s deťmi naozaj funguje. A dôvod adopcie je ten lepší prípad. 🫤
@maya_hi z jedného príspevku usudzuješ že ja nemám empatiu? Gratulujem. Ani jedna z nás tu nevie o všetkom. Nevieš, prečo jej to dieťa zobrali. Autorka tu skôr len tak hystericky vyrevuje a jedine či vie napisat je: ,,čo by si ty robila, kebyže ti vezmú dieťa? Toto za mňa nie je empatia.
Kto si vymýšľa? Kde som ja písala, že sa vracali do škôlky? A odkiaľ sa mali vracať do škôlky? Kde som písala, že sa to stalo o desiatej? Kto si tu vymýšľa a fabuluje?
@klementinka58 To si musis dohladavat? Ja ze o nich vies. Ono staci ak si pozriet film o Cernakovi, ked mafia bola prepojena s policiou a politikmi.
Resp. x kauz zo sucasnosti "skutok na nestal"....
@mircalla jezin cernaka som videla, inak ja telku vobec nesledujem, nie som aktivna v takych politickych veciach..co sa mam teraz ukamenovat ? Vsak pomahaj, bud aktivna ak mas potrebu. Pracujem v resoci pre mladistvych si myslis, ze mam po sichte este chut riesit politiku? Tam pomahaj zakladatelke ked mas tu potrebu a neries mna a moje potreby
A toto si sa kde dočítala? “Zaujímavé, že sa tu našla mamička, ktorá ju videla “včera” pred škôlkou jej dcér.” Naozaj, fabuluješ, vymyšľaš si a prskáš okolo žlč.
@gab1sol napísala si že učiteľky z vašej škôlky museli na pani B. volať policajtov, že máte v škôlke schody, ževraj strkala do detí. Písala si to akoby si to mala priamo od rodičiv tvojich dcér a tvoje dcéry píšeš že sú mladšie… tak prečo klameš? A potom si pridala že to videli aj rodičia detí.
@aurora33 Toto by zaujimalo aj mna, je jasne, ze co da tam deje a my na MK nemame vykonnu moc tomu pomoct, aby mama dieta videla. Moja kamoska dopadla rovnako, jedine,co dosiahla, ze dieta vidi raz za rok za asistencie socialky. Ma uz dalsie dieta s inym partnerom a dufa, ze raz jej syn bude vediet prist sam a vzoprie sa otcovi a tomu vplyvu. Ale realne je to mizerne.
@gab1sol chlapec má 11 rokov, tvoja dcéra má 8 rokov pozerám tak mepíš čo si počula z 20tej ruky, lebo si to formulovala akoby sa to stalo v triede tvojej dcéry a mala si to od rodičov a učiteliek súčastne hoc o takýchto veciach by s tebou nik nediskutoval tsk netáraj a neklam. Deti chodia von zhruba o o 10tej doobeda kedy sú rodičia v práci.
Vcera som tu pisala ked sa zalozila tema... vcerajsi den chodili len upzornenia a dnes pokracujeme...
Nieco som si precitala a fakt som v nemom uzase, ako sudkyne a pravnicky modrykonik s.r.o dokazu uz druhy den vypisovat litanie na pol strany a naťahovať sa na svojich niekedy az fantasy myslienkach, domnienkach, jedna baba povedala, kde to prechadza az do vzájomného urazania... fakt sa vam toto dookola chce dokazovat kto ma pravdu a kto vie najlepsie? Ja okolnosti neviem, ale v mojich ociach je chore, ak mala matka sudom určené stretavanie so synom a nie je jej to umoznene, dalej nebudem prilievat do kase. Asi dlhe prazdniny...
obavam sa, ze tento pripad skonci podobne ako pripad Harabinovho syna, ktoreho otec ukradol matke a totalne zmanipuloval. V tomto state zial plati: ked mas moc, mozes vsetko.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/exmanzelka-ste...
@janai1 ty by si koho napadla keby ti cudzia žena otočí tvoje dieťa chrbtom a zakáže sa mu s tebou baviť? Tá učiteľka je (teda bola) pre jej syna cudzia podplatená pani.
pokial viem tak v skolke sa vypisuje zoznam ludi, ktori mozu dieta vyzdvihnut ak mala od otca sudne rozhodnutie, ze je dieta zverene do jeho docasnej starostlivosti tak potom dieta matke nevydala, kedze zrejme vedela, ze sa o dieta natahuju. Nemusela byt ta ucitelka ani podplatena, len sa drzala rozsudku ze dieta je zverene otcovi
@kp7333 tento prípad už skončil. Roky, ktoré sú pre matku a dieťa kľúčové sú dávno za nimi. Mesiac je veľa toto žiť, nie roky. Kedysi sme čítali knihy Bez dcéry neodídem. Išlo o Irán - tu ide o Slovensko. Irán=Slovensko. Už tu nikdy nechcem vidieť žiadne napádania mamičiek, ktoré si našli Araba, keďže máme na SR to isté a 100x horšie.
Ešte raz, kde som toto písala ja? Ja som písala, že ohrozovala svoje dieťa a aj iné deti, že atakovala učiteľky škôlky. Áno, boli pri tom prítomní aj iní rodičia, lebo aj iní rodičia si chodia svoje deti do škôlky vyzdvihnúť.
Ty si písala, že sa vracali odnekadial do škôlky. Ty si písala, že sa to stalo o desiatej. Ty si písala, že žiadala len rozhovor. A napísala si, že sú to moje slová. Tak ešte raz sa pýtam, kde som to ja písala? Prečo si vymýšlaš?
Nikde som ani nepísala, že sa to stalo v triede mojej dcéry.
PS: deti v našej škôlke chodia von niekoľkokrát do dňa, aj v poobedných hodinách. Keď to počasie dovoľuje, sú na dvore škôlky. Aj doobeda, aj poobede. Ale ty vieš určite lepšie, aj vieš určite lepšie, čo iní ľudia riešia, o čom sa bavia.
@klementinka58 a niektoré ako
@gab1sol z toho spravili takú storku, akoby tam bolo ich dieťa to prezentovala.
tento prípad už skončil. Roky, ktoré sú pre matku a dieťa kľúčové sú dávno za nimi. Mesiac je veľa toto žiť, nie roky. Kedysi sme čítali knihy Bez dcéry neodídem. Išlo o Irán - tu ide o Slovensko. Irán=Slovensko. Už tu nikdy nechcem vidieť žiadne napádania mamičiek, ktoré si našli Araba, keďže máme na SR to isté a 100x horšie.
Ak si tu myslite, že vám sa to stať nemôže, ste na veľkom omyle. Jemu sa to prepieklo a nik si ju nezastal.
Storku z toho robíš ty svojimi vyfabulovanými vyhláseniami a výmyslami, ako napr. to, že matka má na dieťa právo, lebo ho vynosila, porodila a odkojila (nie, právo na dieťa majú obaja rodičia). Prekrúcaš slová druhých a ty si tá prajná voči tým, ktorí nezdieľajú tvoj názor, aby zažili to, čo pani B.
@bloger táto pani má choré názory aj v iných diskusiách, vôbec jej netreba venovať pozornosť a navyše uvádza zavádzajúce a klamlive informacie.
@klementinka58 Ano, to vidim, ze nemas zakladny prehlad. Ja telku ani nemam, ale nezijem v bubline
Nemyslim si, ze mat zakladny prehlad o politike ma nejako suvis s tym, ako mas pracu, ale skor so vseobecnym prehladom.
@lizatko1009 Absolutny suhlas. Skoro ziadnej tu nevadi, ze matka mala schvaleny styk, ktory jej nebol umozneny. Cize bez akychkolvek emocii - neplati tu ziadny zakon, ziadny sudom udeleny suhlas, typek na to totalne serie, pretoze ma pocit, ze moze
Vobec sa nijako nechce zastavat matky, asi budu obaja zvlastni, ale tuto fakt nikomu nevadi?
@bloger Presne tak
@gab1sol Ty rovnako fabulujes ako zahladatelka, len z opacnej strany. Tiez nulova objektivita a porusovanie sudom vydaneho suhlasu je ok. Autorka tu poskytla dost fabulacii, ale ty tiez.Takze si mozete ruky podat, vsetko co tu pises o pripade je tvoj subjektivny pocit.
Ani jedna z nas nepozna vsetky fakty, ani ty. Pointa je, ze je tu marene sudne rozhodnutie. Stale ti to nedopina, ci ides dokola ako pokazena platna. Ty si zaujata rovnako, je tu par objektivnych nazorov, ale tvoj to nie je

@klementinka58 ináč tiež si myslím, že tam bude niečo viac. Niečo, o čom nevie ani samotná autorka.