Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?
Čo je toto za štát keď to dovolí?
@anonym_autor mysli si čo chces, si mi ukradnutá, ja viem čo viem a ďalej to rozvádzať nebudem 😀
@anonym_61336a jasné jasné, lebo nie je čo k tomu dodať. Koľko žien a mužov majú psychické problémy a neodoberajú im deti a úrčite im nik nezamedzuje k nim roky prístup takže moj milý zlatý, vymysli si inú báchorku. Ked tak ide otcovi o jej zdravie, tak jej toto nespraví a isto prihliada aj na zdravie dieťaťa keď mu zobral matku.
Vieš, donedávna som mala možno podobný názor ako ty. Tiež som roky rozvedená a môj ex si k dieťaťu nejak výnimočne nenašiel cestu. Dcéra je už takmer dospelá, otec jej chýbal a vždy som si priala, aby to bolo inak. Mnoho rokov som chcela, aby s ňou bol aspoň tak, ako býva zvykom – 5 až 6 dní v mesiaci.
Pred pár rokmi som však spoznala svojho súčasného partnera. Je úplným opakom môjho ex. Pre neho bola a je dcéra celým životom. Roky mali striedavú starostlivosť, až kým sa matka nerozhodla, že ju zruší. Sem-tam dieťa vidíme, keď „pani veľkomožná“ dovolí, a to dieťa trpí každým jedným odchodom od nás.
Ver či nie, niektoré ženy by deti nemali mať. Konkrétne ex môjho partnera – žena s histriónskou poruchou osobnosti, ktorá je schopná samu seba presvedčiť, že nebo je zelené a tráva modrá. Čakám na deň, kedy dieťa vyrastie a matke sa obráti chrbtom. Nič iné si niektoré ženy nezaslúžia. Takže ver mi, aj keď som sama matka – nie vždy je matka viac.
Nezažiješ - nepochopíš. A potom možno tiež bude vypisovať ako ju ex pripravil o dieťa. Nie o dieťa sa pripravila sama.

@anonym_autor ja ju ľutujem a zároveň obdivujem, veľmi. Žiadny rodič si nezaslúži takéto zaobchadzanie, ani že jeden rodič všetkých podplati, lebo bol na vysokej pozícii a druhý rodič si nevidí svoje dieťa vyše 8 rokov. Čo by také strašné musela spraviť, keď sa toto deje. Pre mňa je to milujúca matka, silná, statočná žena, že sa ešte nevzdala, po toľkých rokoch a toto vydrží len psychicky silný jedinec s podporou rodiny. To je obrovská trauma na celý život pre ňu, tak i pre toho malého. 😥😥
@srdeenko19 mne vybehol na FB teraz nejaký rozhovor s nou.
Je to hrozne, kolko ma rôznych rozsudkov a aj tak sa nevie 8 rokov dostať k dieťaťu.