Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?
Pochváľte sa. 🙂
@jaga18 ten FB napríklad na stránkach ako DM, Lidl je to strata času,.máš tam 4000 a viac komentárov a výhra veľmi nepravdepodobná. Plus si človek zaspamuje stenu na FB keďže veľa treba aj zdieľať. Ja na FB som hrala intenzívne asi 6 mesiacov a denne som sa zapojila do okolo 20 súťaží a raz som vyhrala puella vône, inak nič. Na FB sa zapajam už len na miestnych stránkach napríklad o vstupenky do kina kde je komentárov do 200 a vyššia šanca a tam som už vyhrala 2 krát lístky do kina.
@aleshka_supermama to je super výhra tiež-auto 🙂
Nikdy nic
Ja som vyhrala zapojenie internetu a káblovej telky (rok 2008), čo vtedy predstavovalo sumu okolo 350 € a na rok nám odpustili poplatok za net aj káblovku. Minulý rok som v súťaži organizovanou Billou vyhrala mixér a zvyšok už len také drobnosti, čo nestoja za reč, ale aj tak potešili 😉
auto ale tych veci bolo viac 😁, moj muz velmi rad sutazi
Vysávač, cibuľky tulipánov a pod. , vianočné ozdoby na stromček a svetlá na dom , 50 ks satenovych rusok 😀 este v case kovidu , ale teda sú pekné, každý iny vzor , pribor a taniere na grilovanie, súpravu na omáčky, všetko zdielacky na fb
@jana_eyre_2 to je milé...v tých rokoch neboli rôzne súťaze a veľká šanca niečo vyhrať.To Ta muselo v takom veku veľmi potesit
Vstup do Thermal Šírava na 4hodiny pre 2 osoby a raz v rádiu 30€ poukážku do Tesca inak sa mi nedarí v súťažiach
Listky do kina :D
Ale ked myslis sutaze, ktore nie su o nahode, tak tych so par vyhrala. Taketo ale nikdy nic a teda listok do tomboly si obcas kupim aj sa obcas do dacoho zapojim, ale nema stastie. Posledne som na dofce hrala bingo a uslo mi to o vlasok
Ja som vyhrala zájazd pre dve osoby do Švédska do ľadového hotela.. ale nebola som tam, lebo som zahodila papier od cukríkov (snehulky) kde bol ten kód 😄
Lego duplo
V lidli retrogramofon v 2016
@marsmykkok mne sa teraz najnovšie podarilo vyhrať poukaz na tetovanie 150€ 😀
Kočík chipollino...pre jedno dieťa...a čakala som dvojičky❤️
Vo Fan parfumérii televízor a v tombole víkendový pobyt v Tatrach
Dovolenku v Turecku na týždeň All inclusive
@katariiinkaa ja odpadnem 😁😁..to je ako z filmu 😁😁to je super
@marsmykkok valentinska vecera, vstup do spa aphrodite aj s parovou masazou, bluetooth reprat, kabelka...to su také najhodnotnejšie....potom uz len drobnosti 🙂
@marsmykkok ja požičanie svadobných šiat zadarmo, týždeň na to ušitie svadobného obleku (asi polroka pred svadbou 😁). Raz aj auto na víkend. Môj manžel zájazd na jednu dvojdňovú konferenciu do Oxfordu pre dve osoby. Ale na plesových tombolách šťastie nemáme - najcennejšia cena pri kvante lístkov bol toaletný papier. 😂
Peniažky na exprese 🙂 potom kávovar, neobmedzený vstup do cinemax na mesiac pre dvoch, lístky na koncert, poukážky na eshopy a mnoho ďalšieho.
@marsmykkok auto
@marsmykkok toto krásne luxusné autíčko 🤑
ale len na týždeň 🤣 😭
Naposledy na Insta nákup oblečenia v hodnote 100€ stránka Wearmee a keď som mala 13, tak za hlasovanie v rebríčku v Deka hity, kde sa posielali ešte korenšpodenčné lístky, tak ma Jopo vyžreboval a vyhrala som asi 15 rôznych CD
Hliníkové dvere za 5500€ ❤️🤌🏻
@marsmykkok vstupenky na Československo ma talent,5€ v cipsoch viac x,ked boli koruny tak este tie a 1€ v zrebe 🤣
Ktore pisete, ze ste vyhrali auto: bolo to auto v poriadku? Lebo jednej znamej rodina vyhrala auto, bez farby atd. v podstate "holovyroba", stalo im kopec penazi dat to auto do takeho stavu, aby bolo pouzitelne. Samozrejme o tejto skutocnosti nevedeli vopred. 😒

Vyhrala som len raz, vlastne nikdy nesúťažim.. nemám to rada.. ale teda ten jeden krát - bola som v divadle SND na baletnom predstaveni luskacik, mala som asi 8r.. (odvtedy som túžila byť baletkou) mala som namaľovať /alebo vyfarbiť už si nepamätám/ obrázok a poslať na nejakú adresu.. vyhrala som poukážku do prijoru na kamennom námestí kde som si mohla vyhrať hračku.. vybrala som si bábiku, ktorá vyzerala ako plačúce bábo.. veľmi som ju mala rada, sestra mi poradila meno "shogun" akurát to čítala 😀 bábika dodnes koluje niekde v rodine, jediné mi je ľúto že sa nedostala k mojej dcére keď sa ešte hrala s bábikami.. čo už..