Čo vás najviac irituje a nenávidíte?
Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára
@zuzanaete a príde jedno auto a nadr*e všetky kontajnery na jednu vlečku... aký to má potom význam??.. áno videla som na vlastné oči a sánku som z toho mala spadnutú ešte dosť dlho🙈
Nenávidím škoricu, nemôžem ju ani cítiť
Keď prídem na úrad so záležitosťou, ktorá je úplne štandartná a ktorých podľa mňa riešia 10 denne a oni sa tvária ako keby také niečo videli po prvý raz v živote.
Keď si pri pokladni vykladám nákup na pás a človek za mnou si ho začne vykladať tiež, aj keď ešte nie som hotová.
Keď je niekto hrdý na to, že je hlúpy.
Rajčiny
@mircalla niekedy sa človek aj musí prehrabať hlavne kvôli tým popučeným a plesnivým 😅
ked do mna vrazaju nakupnymi vozikmi, drzo, neohladuplne
ked stoji niekto velmi blizko mna
hlasny odposluch v obchode/verejnej doprave
okuliare vzadu na hlave
ked niekto ocumuje na pase v obchode "moj" nakup
atd atd
Nemám rada falošných ľudí.. dlho som si myslela že takých v okolo seba nemám..
ja nemám rada, keď môj pidi pes ( rovný 1 kg ) je trištvrte hodinu vonku , prídeme domov a prvé čo urobí sa mi vyčúra v chodbe. Deje sa to iba v zime, asi naša lady nebude otrčať pipinu na chlade.
Neznášam rozchňapené dvere, poličky , porozosviecované , nôž od masla na linke a roztopené maslo , keď idem po synovi do môjho auta a všetko musím si zas dávať podľa mňa , Keď moja pubertálna dcéra v jednej vete použije dva anglické výrazy , mokré uteráky na zemi atď.
Ked sedim na stolicke a niekto sa mi zozadu rukami oprie o operadlo ( a drme s tou stolickou na ktorej sedim) tiez ked ide niekto okolo a zavadi o tu moju stolicku, ze so mnou zatrasie.toto uplne z duse asi najviac neznasam 🙈 a takisto / obdoba - ked lezim na posteli nie az takej pevnej, napr.detskej a niekto do nej buchne, alebo bucha, to je koniec pre mna 🫣
@kavasmliekom niekedy sa vážne nedá 😄
@terezkaarthuramax nenávidíme keď si spravím jedlo a všetci mi z neho ujedajú a neznášam ľudí ,ktorý myslia len na seba a svoje deti považujú za posledných a sú pre nich nič
@earlgrey keď mate v rodine malé deti, asi sa nedá veľmi ujsť 🫣
@kavasmliekom Tak na mňa skáču aj deti na ihrisku 😄 keby tak chlapi skákali, bolo by to lepšie 🤣
@terezkaarthuramax V tom poslednom sa zhodneme. Bolo by viac toho čo nenávidím. Napríklad násilie na ženách. To je dosť diskutovaná téma.
@earlgrey 🤣 asi treba ísť zase na zoznamku 😋
@terezkaarthuramax neznášam mlaskanie a sŕkanie. A potom fajčiarov a hlavne tých, čo si myslía, že elektronické môžu všade fajčiť. Však to je “voňavý vzdúšik” 🤢🤢🤢🤢 O ich škodlivosti radšej nejdem písať..
Pribrzdenych šoférov na cestách. Obzvlášť takých ktorí nie sú schopní sa rozbehnúť a kvôli nim prejdú na zelenú 3 auta...
Nenávidím keď je prázdne parkovisko a nejaký primitiv si to zaparkuje rovno vedľa mňa. Ideálne na tesno... vtedy mam chuť si na neho počkať a vynadať mu!!!
@coco1 mna nadnasa, ked sedim za stolom s ludmi a niekto zacne kyvat nohou a rozkyve cely stol alebo lavicku, na ktorej sedime...
Dalej paradajky, ruzickovy kel, sladku kavu
Ked niekto smrdi
Cigarety
Zatvorene detske kutiky
Ked ma niekto nepocuva, co hovorim
@terezkaarthuramax z duše nenavidim, keď sa má dotkne cudzí človek. Neznasam byt pri ľuďoch,ktori smrdia potom,špinou sú navoňani akoby na seba vyliali vonavku, alebo pachnu puelou.
A neporiadok.
...keď si dospelý človek hovori, resp.sa predstavuje zdrobneninou.Napriklad Zuzka, Katka, Maca....
@kavasmliekom Nie ďakujem 😄
@dharmasanata Ano, len nie x minut
@mirage s týmto ma napadlo, že tu raz bola diskusia ako nejaká užívateľka samozrejme anonymne ohovárala kto čo mal nakúpené vo vozíku
Keď niekto rozpráva s plnými ústami a keď ma sople a nevyfuka si nos do vreckovky ale ťahá to do seba 🤮
A ešte neznášam keď pozerám film a oni chodia po dome v topánkach a pritom majú krásne vyupratovane a ešte si v tých topánkach ľahnu do postele alebo na gauč. Už viac x som kôli tomu musela vypnúť film/seriál
Neznasam ked sa niekto vykresluje ako velmi usilovny, pracovity a zistim, ze neurobil ani polovicu toho co mal a je total neschopny, ale obkecat to vie na 1*.
Nemam rada ked ma niekto zdrzuje hlupostami.
Nenávidím keď si niekto okusuje nechty 😁dlhé čakanie u doktora, milion ľudí v uličkách v obchode a keď vidím ako si niekto nevyfuka nos do vreckovky ale hodí sopel na zem fuuuj a tiež spomalených rozbiehacov na križovatke keď svieti zelená lebo pozerá všade len ne na semafor
@terezkaarthuramax alkoholizmus medzi Slovákmi..
Toho by sa našlo veľa 😄 Ale takú banalitu napr. keď chcem vypiť čaj a ešte je horúci, potom naň zabudnem a už je studený 😤

Neznasam, ked je pokazeny flaskomat, clovek sa trieska s 2 papierovymi taskami, najma v lete, v zime toho tolko nebyva, a pokazene. Minule po Dusickach sme svokre niesli 2 vrecia (ma to daleko a sli sme vacsi nakup autom) a zrazu to po cca 8 eurach to zacalo pipat, 5 minut sme cakali, kym prisla zamestnankyna, vypla to a vytlacila nam papierik.
A preplnene smeti, neexistuje papier vyniest po vikende, musim pockat na stredu, ked pridu smetiari, lebo mam pocit ze ludia si kupuju 5 televizorov za tyzden, tolko je tam kartonu. Esteze sa zalohuje, lebo platovy kontajner nevydrzal ani 3 dni.
Neznasam, ze vo VUB sa nedaju vybrat z bankomatu bankovky, ake chcem. Ze 300 eur mi potom da ako 2x 100 a 2x 50 trebars. Tak vyberam z Unicredit, aj tak je 2x blizsie.