icon

Čo vás najviac irituje a nenávidíte?

Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára

kocko
3. dec 2024

Neznášam, väčšinou keď idem autobusom, zvuk pri každom písmenku, pri písaní správy plus ak ešte k tomu má dotyčná veľké nechty. Lezie mi to na nervy

asdfka
3. dec 2024

vyhadzovanie jedla, nevychovane deti, matky na mobiloch, ktore maju svoje deti v pazi, preplnene obchody (uz to zacalo) 🤦‍♀️

alenka1986
3. dec 2024

Bez dovodu stekajuce psy 🤬

domi27domi
3. dec 2024

@terezkaarthuramax slovo Vianky!😂🙈 vždy rozmýšľam co robia ľudí s toľkým usetrenym časom keď použijú o jedno písmenko menej 👀

alias313
3. dec 2024

Ja nemám rada veľa veci😀Aktuálne má vytáča že sedíme u doktora,pred nami 8 deti a za 40 minút vyšetril až jedno.. dvíha mi to tlak😀Potom neznášam keď mi pri varení puknú párky, keď robim volské oko a roztecie sa mi na panvici vajce😅 spomalených ľudí,nervóznych ľudí...keď stojím v rade pri pokladni a za mnou vzdychajuceho dôchodcu... ľudí,ktorí zdĺhavo niečo vysvetľujú...a je toho vlastne fakt dosť...

makulienka1
Autor odpoveď zmazal
oblecenie99
3. dec 2024

Čakať. Som veľmi netrpezlivý človek. AK mám čakať na autobus 5 minút, risknem si to, a prejdem na ďalšiu zastávku, aj za cenu, že ho zmeškám.
A ešte vianočnú pesničku, v ktorej sa spieva didlaj didlaj - mám z nej husiu kožu.
A rozprávky Paw Patrol, Barbapapa a tú malú p*ču - Doru prieskumníčku.
Aha, a všetky tie debilné videá, začalo to érou tých reels či jak sa volajú, kde buď pečie nejaká strašne nastajlovaná žena nejakú chobotinu z lístkového cesta a nutely a furt má taká dlhý pulóver, ale s takým tým dlhým rukávom, že na to sa ani pozerať nedá, ako sa s tým šaškuje v kuchyni, nie že reálne variť a potom tie, kde ako ukazujú rôzne veci, napr. kozmetiku, tak tie ženy s tými dlhými umelými nechtami klopkajú (ale s tým vystrčeným prstom a nechtiskom, nie ako keď ideš klopkať klasicky) po každej jednej veci, to čo je za nový trend a chujovinu?

adreena
3. dec 2024

Nenávidím keď volám na zákaznícku linku a ozve sa umelá inteligencia. Ešte som s ňou nikdy nič nevybavila, strata času a nervov.

makulienka1
3. dec 2024

@domi27domi súhlasím, Vianky sú hrozné ale zase napríklad ja používam slovo čučky namiesto čučoriedky, takže sa asi nemôžem na to sťažovať 😁🤷‍♀️
@alias313 s tými párkami, ja ich zase vždy varím až dokým nepuknú, inak sa to u mňa ani nepočíta 😀

ndrag
3. dec 2024

Ja neznasam ludi, co nemaju radi pokrok, ci uz technologicky, alebo vedu ako taku. Hlucnych debilov, co vedia narobit bordel v obchode lebo nevedia chvilu rozmyslat vlastnou hlavou a naucit sa pouzit samoobsluzne pokladne, pripadne maju postoj, ze to robit just nebudu. Nemam rada ludi, co nasleduju new age hluposti, veria vesticiam, palia sviecky pri splne mesiaca a podobne. Mam ich za automaticky tupcov a neviem si s tym pomoct, ale snazim sa ich aspon ticho tolerovat a ignorovat ak su v blizkom okoli 🤷‍♀️.

zuzubb007
3. dec 2024

Čakanie u doktorov neznášam, keď objednajú na 10:00 a vezmú 13:00, zatiaľ čo ja som u doktorka 5 minut nechápem čo tam robia ľudia 50 minut úplne si to nevedia naplánovať, a tie pet fľaše, neexistuje aby som to neotrhla z každej fľašky ten vrchnák 🤣

nyusika
3. dec 2024

@ndrag podpisujem sa pod tvoj komentár - a doplním.
Ľudí, ktorí sa vyjadrujú v štýle "zamestnávateľ si z nás spravil otrokov, my-bežní, sme pre vrchnosť len somare, čo na nich otrocia...a podobne ...

lilitela
3. dec 2024

@terezkaarthuramax Super tema, vdaka nej si uvedomujem, ze ma az tak velmi neirituju veci, ani tie negativne, ako skor ludia.
Napr. neznasam, ked sa zastavim pred regalom )a ze ja mam spisany nakup, takze viem presne co idem kupovat, iba hladam tovar a pozeram cenu, ziadne suchtanie) a v tom momente niekto pride k regalu a postavi sa predo mna a pozera donho tiez (a pripadne 10x dlhsie, lebo nevie, co vlastne chce)

darijja
3. dec 2024

Šuchtavych vodičov 🙂

ivka225
3. dec 2024

@ndrag Ty musíš byť moja dvojníčka 🙂 Podpisujem každé slovo.

terezkaarthuramax
autor
3. dec 2024

@domi27domi a co to slovo znamena? Akoze Vianoce?

mnamko
3. dec 2024

@oblecenie99 👍👍😁joj som sa pobavila, ďakujem

tiezjedna
3. dec 2024

- z tých nových vrchnákov ma môže poraziť
- zrážku s blbcom
- zdrobneniny, mená špeciálne a potom ešte napríklad "pyréčko", "lattéčko" atď...vrrrr🙄
- nedokonalosť v jedle v reštaurácii (som pes, vraciam hneď)
- rodičov, ktorí nechajú svoje deti vrešťať na celé lietadlo, dokonca som to zažila aj v BC, a to fakt myslela, že ich prehodím oknom
- ľudí, ktorí si neumývajú ruky
- ľudí, ktorí mľaskajú a myslia si, že je to v poriadku
- jeseň, krátke dni a učvachtanú paródiu na zimu

ina2405
3. dec 2024

@oblecenie99 🤣🤣🤣 tá Dora prieskumníčka ma rozosmiala, to trápne klopkanie nechtami na všetko je trápne

lentilka46
3. dec 2024

NEZNASAM, ked niekto mlaska so zuvackou...vrrrrr ale aj celkove mlaskanoe pri jedle, hlasne jedenie.

1mina
3. dec 2024

Tiež fľaše 😂 navyše sa zle stuplujú potom naspäť minule sa mi vylial v taške otvorený ľadový čaj, v chladničke zas mliekom keď som rozospata v noci robila synovi a zle to dosrobovala. A ďalšia vec poslednú dobu, človek sa snaží nejakom pozitívne naladiť a mám toho tiež vyše hlavy a mám pocit že dôchodci má poslednú dobu všade zdrbu a majú poznámky na všetko 😂 naposledy vcera som kupovala dcére na predpis v lekárni pri okienku krém zarabany od kožnej a k tomu som vypýtala b-vitamin, a už ma dedo za nami začal drbat že to sa nepýta pri tomto okienku ale zvlášť bez predpisu, a to je jedno že som brala aj na predpis mám sa postaviť druhý krát do rady pre vitamíny k tomu keď chcem 😀 a to je len príklad proste poslednú dobu mám pocit že všade musí ktosi rýpať.

jana0412
3. dec 2024

@tululu úplne súhlasím. Arogancia psíčkarov stúpa. Veľa krát stupim aj ja. Máme označkovaný múr aj brány. Keď som na to minulé upozornila, tak niektoré majiteľky sa len blbo usmievali a psíčkar mi povedal, aby som nep*čovala.

senta_sofia
3. dec 2024

@terezkaarthuramax ked sa mi o nieco zachyti necht, napr. silonky alebo nieco vlnene, to mi uplne tecie voda zo zubov

kassandra25
3. dec 2024

@terezkaarthuramax ja nemam rada niekoho stretnut na ulici a byt nútena ku rozhovoru, ked vobec stretat nechcem, chcem ísť.

hiro
3. dec 2024

Inak preco vam vadia tie vrchnaky? Vsak to po odkruteni len trosku silnejsie trhnes a je oddeleny... A aj ked nechces, staci par krat otvorit/zatvorit a odpadne sam.

gabika20
3. dec 2024

keď sa na mňa v rade v obchode niekto tlačí s vozíkom , tak že ho mám pomaly v chrbte, posuniem sa dopredu a tá osoba tiež mi hneď v pätách (mám rada svoj osobný priestor)
ľudí, ktorí si myslia že môžu všetko

eduska
3. dec 2024

Smrad cibulkoveho zakladu a vodu z parkov 😄

dooodka
3. dec 2024

Dôchodcovia, och česť výnimkám, ale to je tak arogantná skupina ľudí, či u lekára, v obchode, na úradoch, pošte a tobôž za volantom. Chceli by rešpekt a úctu, len kde ju nechali? A tiež neznášam keď ma oslovujú celým menom, dá sa tak pekne, jemno povedať a výnimky mi na just stále hovoria celým. Nerátam cudzích, prácu a nadriadených, tam ma to nevytáča.

ina2405
3. dec 2024

@hiro dieťa to ľahko dolu nedá

miniatura14
3. dec 2024

Ja neznášam, keď mám štikútku 🙈. Neskutočne ma to vytáča 😅😅😅