Čo vidíte na fotke?
Foto robena satelitom (google street view)
Je to na pozemku kde stoji dom v ktorom byva moj otec.
Mama zomrela ked mala 33, v case umrtia mala cierne vlasy nad ramena. Som cvok? Ospravedlnujem sa za kvalitu snimky, je to screenshot.

Netuším, prečo ste sarkastické, ironické. Čo sa týka duší, táto téma je na smiech? Na psychiatriu? Prečo? Lebo ste dušu nikdy nevideli? Pretože tomu nerozumiete? Áno, duše existujú, zjavia sa vo výnimočnom prípade a iba tomu, kto ich môže vidieť a komu svojím zjavením majú niečo “povedať”. Duše nevyzerajú ako ľudia, keď sa na dušu pozriete, vidíte akoby “cez” ňu. Väčšinou sú jasne viditeľné iba časti tela: hlava, ramená, končatiny menej často.
Autorka: áno, môže to byť duša vašej matky, keďže odišla tak mladá a vnútorne nepripravená. Mali ste to vidieť. Týmto spôsobom vám niečo chce povedať. Zrejme iba to, že na vás dozerá. Váš otec ju vidieť nemá.
Najskôr som nič nevidela, lebo som si prečítala len Google a myslela som, že je to satelitná snímka z hora.
Keď som si uvedomila, že je to spredu, tak som hneď zbadala.
Toľko o tomu, čo vidím. Do akej miery tam už vstupuje nejaká predstavivosť a zhoda náhod, to už neviem posúdiť.
Mne sa vidi, ze je tam bude nda tvojho otca zavesena na konari pri praci v zahrade 🙂
Ja tam tiež vidím čierne dlhé vlasy bielu tvár a biele šaty. 😶
Ale bohvie ci to nieje len rozmazana suseda
Tak ja vidim bud pstrosa alebo lamu 😂😂😂😂😂 ale ze vazne.
Vidis tam co tam vidiet chces. Mama to nie je aj ked duse existuju ale tu nie je ziadny duch na foto. Opticky klam svetla a tiena na mamu sa to ani nepodoba nechodila za otcom nejaka dlhovlasa zena okrem mami?jedine co tu vidim je tvoja bolest duše z detstva ktoru nemas uplne spracovanu.
@mia78111 To, čo vyzerá ako dlhé čierne vlasy, je kmeň stromu. A to, čo vyzerá ako šaty, bude prevesená plachta, prádlo.
Najprv som si pozrela fotky, hned som zbadala ženu v bielych šatách s čiernými vlasmi..potom som si prečítala popis
@mia78111 veľmi sa podobate na mamku ❤️
Ja tam tiež niečo vidím....
tiež tam vidím osobu,ako opisuješ 🙂 asi chodí za ním doteraz...k nám chodí už roky odomykať/zamykať chalupu pán od ktorého naši kúpili pozemok...zapálime mu sviečku ,chvílku je klud a tak kolom dookola 🙂 tak si tu žijeme 😀
@miskakyska wow tak mate teda o zabavu postarane
@mia78111
Nechápem niektoré ženy, zo všetkých si len uťahujú, komentuju aj ked nemusia, dala ste otazku či tam vidíme niečo ook napisem na otázku a neriešim ďalej, ale robia si srandu z iných
@reni1512 strom s tvárou ? 🙂
@nominativ kde konkrétne? aj ja to chcem vidieť...
@asia83 ja sa napríklad vôbec nesmejem, naopak, verím takýmto veciam, ale na tej fotke zo záhrady, z prvej strany, kde je zároveň označené nejaké miesto červenou, tak tam nevidím absolútne nič... no a na tej tmavej prakticky tiež nie, nech pozerám s neviem akou ochotou :(

@mia78111 vidíš tam to, čo tam vidieť chceš, mňa by teda postava nenapadla skôr nejaké dvere alebo čo